Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• jacint78

addikt

válasz Livius #18084 üzenetére

Ha itt valaki félreértelmezett valamit az te vagy, minden hozzászólásom egyértelmű és semmit sem értlemeztem félre veled ellentétben! Javaslom figyelembe venni, hogy melyik hozzászólás kinek a hozzászólására volt válasz. Direkt nem egy hozzászólásba raktam, hanem külön válaszoltam, de még így sem ment át... :F

Kb. javítási módot is írtam, de nincs hozzá műszered, tehát zárjuk már le ezt a dolgot. Vidd szervízbe, vagy vegyél másikat. Mivel nem tudhatom, hogy mi a hibája, költséget sem tudok mondani, azt sem tudhatom, hogy kinek mekkora az étvágya, tehát, hogy mennyit kérne el a javításért. Azt ne várd, hogy az összes lehetséges forgatókönyvet felvázoljam, ráadásul értelme sem lenne. A házi félretaknyolások csakis úgy előzhetőek meg, ha házilag nem piszkálják a készüléket, hanem azelőtt viszik szakemberhez mielőtt szétbarmolják. Egyébként a legvalószínűbb, hogy javíthatatlan a panel és ki kellene cserélni.

Új hozzászólás Aktív témák