Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rastafari86
csendes tag
Ahogy látom ebbe a topic-ba nem nagyon ír senki. Mi van mindenki eladta a Miniét? Egyik barátom tegnap szétszedte az övét. Nem is volt egy nehéz dolog. Tök könnyen lehetne akksit cserélni benne.
-
Rastafari86
csendes tag
Mi van senki se ír semmit? Jaa azt a Skint az Europarki Saturnban vettem. Nagyon hasznos. Már vagy 2-szer elejtettem és semmi baja nem lett. Most szeretnék venni egy utángyártott távirányítót. 5 ezer Ft-ért jobb mint a gyári...
Azon is gondolkodtam, hogy lecserélem a Minimet egy Nanora de:
-A Mini fém házához képest a Nano müanyag háza.. GÁZ (na jó a hátlapja nem)
-A Nano kijelzője hamar karcolódik (állítólag még mindíg nem javították ki a hibát)
-Felesleges nekem a színes kijelző ( az akksit jobban szívja)
-Igaz a Nano NAGYON kicsi, de a Mini se egy féltégla...
-A Nano teljes erőbedobással is csak 12 órát bír, mig a Mini nálam tartja a 16-ot
-A Nano flash memóriás és igy nem ''ugrik'' meg a lejátszás. Nekem a Microdrive-os minim egyszer se csinált ilyet.
Összegezve: Teljesen felesleges lecserélni. Meg vagyok vele elégedve így is, hogy nem tud fényképet nézegetni!
(Remélem el fogok indítani valami vitát és sokan fognak már irni ide, mert mostanában valahogy kihalt a topic)
[Szerkesztve] -
Rastafari86
csendes tag
Na mi van vége a topicnak? A saturnban van 1600Ft-ért Mini-hez Skin.
-
Rastafari86
csendes tag
Gyorsan valaki monja meg azt az oldal nevét ahol igazából mobiltelefon tartozékokat lehet kapni, de mostmár iPod kiegészítőket is!
-
Rastafari86
csendes tag
Leewi ezt a jutányos áras mondatot kinek szántad? Mindenkinek v. csak egy bizonyos embernek? Mert ha mindenkinek akkor lehet igyénybe venném. És ez mire vonatkozik? iPod tartozékokra is? Pl: Icewear tok Mini-hez, Airclick mini-hez.
[Szerkesztve] -
Rastafari86
csendes tag
Na szóval a gépm egy 2000-es pentium. Geforce kártyával és 512 rammal. Úgyhogy az iTunes úgy szar ahogyvan...
-
Rastafari86
csendes tag
A fülhalgatómat ami recseget beadtam a szervízbe, és azt mondta a srác hogy tesztelésre átveszik...na most ennek már több mint egy hete.
Vajon mikor kapom meg? EphPod a legjobb. Egyszerű mindent meg lehet csinálni vele. Könnyen át lehet nevezni az album/előadó/számcím-eket. Akár egyszerre is.
Nagyon király. A köcsög iTunes-tól meg úgy belassult a gépem... -
Rastafari86
csendes tag
Na végeztem az aksi teszttel: -kikapcsolt EQ és háttérvilágítással
reggel 7 óra 45 perc= Full
éjszaka 12 óra 34 perc= teljesen lemerült
Cseles, mert az első 2 órában a 3/4-éig lemerül. De amikor már csak 2 ill. egy csik van akkor sokáig birja azzal.
Ha nincs rajta csík akkor is megy nekem legalább 1 órát! -
Rastafari86
csendes tag
Akkor mit mondanál helyette? Egyébként valamelyik nap egy Sony márkakereskedésben voltam és ugyanígy mondtam el az eladónak, és mégis megértette! Sőt ki sem röhögött!
-
Rastafari86
csendes tag
Na sajnos lassan véget ér az aksi tesztem. Már csak a felénél kevesebbet mutat pedig csak 7óra 45kor kezdtem. Ha igy folytatja akkor max 8 órát bír az aksija...
Asszem beviszem hétfőn az AppleCorner-be a fülesével eggyütt. Azért az nem normális, hogy 3 hónap használat után 10 órával kevesebbet bír az aksi.
Ja igen, és ez EQ és háttérvilágítás nélkül. (2.G)
[Szerkesztve] -
Rastafari86
csendes tag
Ja bocs, de azt nem irtam le hogy az enyém az tuti 2. G-s.
Most tesztelem az aksit. Feltöltöttem fullra és most folyamatosan megy rajta a zene amig le nem merül. 7 óra 45 kor kezdtem, (ma) és mostanáig csak a negyedéig merült le.
[Szerkesztve] -
Rastafari86
csendes tag
szijartg te meg mi a f*szt okoskodsz. Szerintem mindenki értette miről beszélek. Csak neked ki kell forgatni az Archer18 és az én mondandómat is.
[Szerkesztve] -
Rastafari86
csendes tag
Na hello. Nekem is van egy ilyen cuccom. Már lassan 3 hónapja. Minden nagyon jól működik. Egyszerű kezelni minden nagyon jó, de a fülhalgatója bekattant. Ha bemelegedik, akkor a bal fülhalgató elkezd recsegni. Olvastam a fórumon, hogy ki lehet cserélni garisan. (ezt próbálta valaki megcsinálni vagy csak irta.)
A másik dolog hogy az előirt 18 óra helyett kb ha jól számoltam akkor csak 6-7 órát bír. Garisan ha ki kell cserélni az aksit akkor pénzt valszeg nem fognak kérni ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest