- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLi
tag
Nekem kb 2 hónapja van iPod (blue)minim,amit németoból szereztem kb 64K-ért ujjonan. ELég sokat vaciláltam,hogy megéri-e vagy sem.

Szerintem a design az kiváló. A menü kifejezzen jó,a playlsit is jó. Amit adnak hozzá fülest,az is egy tök korrekt darad,sőt a fehér szinét előbbb utobb meg lehet szokni,és akkor már nem azavró
Visszatérve, az a 4GB zenére,mp3 ra bőven elég.Ső,pont jó is.De ha pl:azon akarunk tárolni cuccot kevés. A mási kamit hiányoltam,lehetne rajta vmivel több és jobb játék,illetbe szines kijelző,a konkurencia rájött erre. Vhogy zavaró ebbe na színes világban,de ha ugy nézzúk a célnak bőven megfelel. A vinyó hangtalan,max bootolásnál lehet kisebb hangot hallani,de ahhoz is füll kell. A gombok,egyáltalán nem kopnak. Egyedül, a fülesrw,ha rárakjuk a kis fekete 'zokinját'',akkor hamar lekopik a fülesen a jelölés. Másik dolog,akisival vigyázni kell,ha kiirja hogy lemerült,de mi vandálok vagyuk
, és ennek ellenáére ujra meg ujra bekapcsoljuk,akkor szépen nem fog reagálni semmire,se gomb se semmi,sőt usb 2.0 kábelre se,mindaddig,amig nem kap a hálózati töltőröl áramot.
''Napi használat'' fel se tünik,kényelmesen elfér a zsebben,az övcsipesz pedig tökéletesen rögzit. Összeségében én nagyon meg vele elégedve. Kicsit fáj,hogy a Creative kb ioylen ártban kicsit többet ad tartalomra,de designban sztem messze iPod. Minőségben pedig 1értelmű.Csak arra leszek kiv,hogy az aksit mikor kell cserélni
Ahogy figyeltem:8 óra az kicsit kamu, kb 5-6 óra.
Szerintem Sulinetben bőven megéri ráádolzni,amugy már kicsit elgondolkodtató 20GB os bátyusa,ami ''alig'' kerül többe(persze ha GB / árban számolunk).
iPod 4 ever!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Tippmix
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új DLSS4 2K Gamer PC i5-14400F/RTX 5060 Ti /24Gb DDR5 /1Tb NV3 M2/Bronz táp 2-3Év Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, és ennek ellenáére ujra meg ujra bekapcsoljuk,akkor szépen nem fog reagálni semmire,se gomb se semmi,sőt usb 2.0 kábelre se,mindaddig,amig nem kap a hálózati töltőröl áramot.
Ahogy figyeltem:8 óra az kicsit kamu, kb 5-6 óra.