Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Amazon Kindle
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen videókártyát?
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
köszi a véleményt!
engem is egyedül az aksi dolog aggaszt, és ami igazán beleférne ennyi pénzért az egy nyavalyás fm-rádió
. megnézem a nagyobbak árait, de egyenlőre csak minit találtam sulineteset. btw rettenet igénytelen a sulinet oldala, nem lehet termékek szerint nézni, csak boltok szerint, ergo ha keresel valamit akkor nézd végig az összeset. no comment. ez csak azért zavar mert az illatő aki csinálta az én adómból kapta a fizetését.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Amazon Kindle
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. megnézem a nagyobbak árait, de egyenlőre csak minit találtam sulineteset. btw rettenet igénytelen a sulinet oldala, nem lehet termékek szerint nézni, csak boltok szerint, ergo ha keresel valamit akkor nézd végig az összeset. no comment. ez csak azért zavar mert az illatő aki csinálta az én adómból kapta a fizetését.