Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoost

tag

Halihó mindenkinek, öröm hírt kell hogy közöljek, a mai nap folyamán tulajdonosa lettem egy Kis mini-nek, még mielött valaki azt hinné nem Mini morisnak (azért azt is elfogadnám :DD) . Tehát egy Ipod Mini-nek, és háááát valami gyönyör én zöldet kértem és hát fantasztikus, a kezelése is nagyon jóóó , már apámnak is megy pedig ő nem szereti a kis kütyüket :DD de a mini már több időt töltött nála ma mint nálam :)). Egyből küldtem rá a legujabb szoftvert és tökéletes, igaz a 4gb-ot még nem használom ki de szerintem 1 óra és rádobok mint földi jót. A külső borítása az aztán nagyon ellett találva, Asszem még egy remotera beruházok hogy ne kelljen mindig a zsebembe nyukálnom, de majd kiderül mennyire lesz szükségem rá. Azt még megmondhatná valaki hogy hogyan szinkronizál le az outlook-kal mert nekem nem sikerült rájönnöm, lehet felkéne túrnom a kis guid-ot :D de most tuti nem fogom :) . Ja és én a hangot olyan 80-85%on használom és szerintem az is elég, a 100%ék pedig már tuti azt már lehet használni buszon meg villamoson csak az a fárnya rövid firewire kábal :( az lehetne még vagy 30-40cm-rel hosszabb). Hát most így ennyi :D
    Üdv minden tulajnak és leendő tulajnak :(

Új hozzászólás Aktív témák