Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoost
tag
Na megint én vagyok észrevette már valaki hogy itunes programban amikor kiirja hogy xxx's ipod akkor olyan ipod ikont tesz ki mint amilyen szinű a rendes Ipodja, ezt észrevettétek??
ez nagyon jó apróság és nekem tetszik
.
-
Ghoost
tag
Halihó mindenkinek, öröm hírt kell hogy közöljek, a mai nap folyamán tulajdonosa lettem egy Kis mini-nek, még mielött valaki azt hinné nem Mini morisnak (azért azt is elfogadnám
) . Tehát egy Ipod Mini-nek, és háááát valami gyönyör én zöldet kértem és hát fantasztikus, a kezelése is nagyon jóóó , már apámnak is megy pedig ő nem szereti a kis kütyüket
de a mini már több időt töltött nála ma mint nálam
. Egyből küldtem rá a legujabb szoftvert és tökéletes, igaz a 4gb-ot még nem használom ki de szerintem 1 óra és rádobok mint földi jót. A külső borítása az aztán nagyon ellett találva, Asszem még egy remotera beruházok hogy ne kelljen mindig a zsebembe nyukálnom, de majd kiderül mennyire lesz szükségem rá. Azt még megmondhatná valaki hogy hogyan szinkronizál le az outlook-kal mert nekem nem sikerült rájönnöm, lehet felkéne túrnom a kis guid-ot
de most tuti nem fogom
. Ja és én a hangot olyan 80-85%on használom és szerintem az is elég, a 100%ék pedig már tuti azt már lehet használni buszon meg villamoson csak az a fárnya rövid firewire kábal
az lehetne még vagy 30-40cm-rel hosszabb). Hát most így ennyi
Üdv minden tulajnak és leendő tulajnak -
Ghoost
tag
Senki?
-
Ghoost
tag
hali, skacok lehet kábellel ipod és ipod között másolni lehet hülye kérdés, de erről még nem olvastam sehol ????( lehet azért mert nem lehet
).
Csak azért érdeklődök mert egy kedves ismerősöm felhíta a figyelmem hogy van sulinetben a kis picurka ipod mini , igyhát valószinű hogy arra fogjuk álldozni a sulinetes píztD
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest