- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiss8671
tag
Sziasztok lenne nekem itt egy hp c309g tipusu nyomtatom aminek a feje allandoan uszik a fekete tintaba de nem ertem miert lehet ez letorlom es nyomtatok es megint uszik miert lehet ez a jelenseg?
Valaszaitokatvelore is köszönöm! -
tabi.tamas
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van valakinek tapasztalata a HP Deskjet Ink Advantage sorozattal?
Szépen nyomtat? Hozza a várható HP minőséget?
A 3515-ös nyomtatót néztem ki magamnak és kíváncsi vagyok mennyire megbízható.
Eddig HP nyomtatóim voltak és nem volt velük probléma. -
QwErTy42
addikt
válasz tabi.tamas #1752 üzenetére
A nyomtatási technológia ugyanaz, így a minősége is. Itt egy koncepcióról van szó és nem egy teljesen új termékről.
Nincs fél éves a nyomtató széria. Ennyi időből nehéz statisztikát csinálni, így nemigen fogsz találni pro és kontrát....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Nokedli92
aktív tag
válasz localhost #1745 üzenetére
Sajnos még mindig fent áll a hiba!
Valaki esetleg tudna segíteni? (#1738) Nokedli92
Üdv, Csaba
-
kiss8671
tag
Sziasztok itt lenne ez a nyomtato fej lepucolom es egy nyomtatas utan ujbol ilyen lesz ez szabalyos így?
Kerlek segitsetek mi lehet a gondja! -
Mekk Mester
csendes tag
Üdv!
Nagy valószínűséggel /98%/ az 1. számú gondod van1. Hardverhiba:
Valamelyik patron elektronikája meghibásodott. Menj be egy számtek boltba és kérj 1 színes és 1 fekete kidobott üres patront, vagy kérd meg őket hogy tegyenek félre, ha valaki behozta cserélni. Simán adnak ingyen, ők is csak kidobálják. Azt tedd be a gépbe és kiderül, hogy a színes vagy a fekete halálozott el. Amelyikkel elindul azt kell pótolni vagy házilag feltölteni és kész.
Tegnap ugyanígy jártam a saját HP PSC 1110 -essel, használt üres patronokat baraktam és egyből kiderült hogy melyikkel nem ad hibajelet. Kicseréltem, oszt működik! Tudomásul kell venni, hogy a patronok elektronikája sem bírja a végtelenségig.Ha ez nem vezet eredményre akkor.
2. A nyomtatót ki kell húzni a számítógépből és teljesen le kell törölni a drivert a számítógépről.
3. A szgépet újarindítani és Eredeti telepítőlemezről feltelepíteni újra a nyomtatót.
4. Csak az után csatlakoztatni a nyomtatót a géphez és újraindítani a szgépet.
/nagyon fontos hogy csak akkor csatlakoztasd a nyomtatót amikor feltelepítetted már a drivert. Esetleg telepítés közben ha kéri hogy csatlakoztatsd akkor annak megfelelően járj elHa igy sem megy akkor a telepítés után kellene újra a patroncserét megjátszani.
Jelezz vissza légyszíves, hogy mire jutottál.
Sok sikert!
-
kiss8671
tag
válasz Mekk Mester #1758 üzenetére
Igen akkor ez amolyan termeszetes?
-
SFAkos
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy van egy nyomtatóm (hp deskjet f2492) és az előző laptopomon müködött és most, hogy megvettem az újat (lenovo g580ah) bedugom és semmi nem történik. Az usb driverek okék minden mást felismer, csak azt nem mintha be se dugnám. A driverét feltettem, de ott is megáll a tudomány amikor csatlakoztatni kell mert természetesen ott se látja. Mi lehet a probléma?? Gondolom állásában nem romlott el 1 hét alatt.. Win7 x64 egyébként.
-
Mekk Mester
csendes tag
USB kábel ? Másikkal megpróbálni.
Ha előbb rácsatlakoztattad a nyomtatót, mint ahogy a drivert feltetted, akkor gondot szokott okozni.
Letörölni a nyomtatót és újratelepíteni. Majd utána csatlakoztatni. Én legalábbis ezzel próbálkoznék.De vannak itt akik egyből vágják a megoldást. Talán segítenek.
-
SFAkos
aktív tag
válasz Mekk Mester #1761 üzenetére
Kipróbálom ezt a letörlős dolgot és csak akkor dugom be ha a telepítő kéri. Mennyi most egy hp kábel? Ahogy nézem, nem igen van másnak ilyen kábele, bár továbbra is fennt tartom hogy 1 hét állás alatt nem sok baja lehet
-
kiss8671
tag
válasz Mekk Mester #1765 üzenetére
Es ezt a hp photosmart c309g-t hogyan lehet resetelni?
-
kiss8671
tag
válasz Mekk Mester #1768 üzenetére
Ertem mondjuk lehet en vagyok a hulye hogy nem talaltam de nincs
-
Marthen
csendes tag
Hp psc 2210 multi készülékemen a nyomtatás teljesen lelassult. A mechanika szépen fut de a végrehajtás az 2 percenként történik. és nem is nyomtat se feketét se színeset. mivel gyári patron van benne és 1 hónapja még jó volt, ezért valami programozott hibára gyanakszom. Szétszedtem a házat, szakszerűen kitakarítottam az érintkezőket, de lehet hogy valamit kihagytam. Tesztoldalt 15 perc alatt nyomtat és üres oldalt. mindegy hogy pcről vagy direkt módon utasítom. Scannelés hibátlan, másolást értelemszerűen szintén nem nyomtat.
Kösz a segítséget !Ui:.vagy eladom így csereberében ha valakit érdekel
-
matthew95(2)
senior tag
Üdv! Lenne egy problémám, remélem tudtok segíteni. Adott egy HP photosmart c5180, legalább 2 évig nem volt használatban. Most újra elakartuk kezdeni használni. Vettünk bele utángyártott patront. A nyomtatófejtisztításnál még nem volt semmi probléma, szépen kinyomta a színeket. Viszont feketét egyáltalán nem nyomtat, vagy más színben nyomja ki hiányosan, értsd. egy mondatból kihagy szavakat... Valaki esetleg tudná, hogy mi lehet a probléma? Esetleg maga a patron, hogy utángyártott? Ismerősöm ugyanilyet használ, igaz a nyomtatója más márkájú. A válaszokat előre is köszönöm.
-
Teaway
veterán
-
kiss8671
tag
Hp photosmart c309g nyomtató hogy lehet nullazni?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
kiss8671
tag
válasz Csavarnyuzo #1775 üzenetére
chip reset re gondoltam
-
Kuruc2
senior tag
Sziasztok!
Nem csinál semmit egy HP DeskJet 3320-as nyomtató, hiába adok neki nyomtatást. Beteszi a nyomtatónak adott feladatok listájába, és meg se moccan.
Oprendszer: Win 7 Ulti 64bit.
Azt olvastam neten hp-nál, hogy a 3600-os drivercucc-cal viszi a dolgot pedig.
Meg is jelenik a telepítés a nyomtatók közt.
A nyomtató bekapcsoláskor meg is mozgatja a patronokat, jobbra, balra stb, és vár a témára.
(van benne színes meg fekete patron is, de Csak feketére van állítva.)
Valakinek ötlet?
(fejtisztításra meg próbaoldalra se moccan)
--------------------------
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Kuruc2
senior tag
STORNO!
Megtaláltam a hiperbonyolult beállítást win7-re, és megindult.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
StLui
veterán
Sziasztok!
a szinte új laserjet M1132 mfp a kijelzőjén E8 hibaüzenetet ad, leírásban csak annyit találok, hogy húzzam ki 30mp-re, ha nem segít irány szervíz, nincs valami ötlet? nyomtatni nyomtat, csak scannelni, másolni nem tudunk, ezért gondolom nem az utángyártott toner a gond? Nyomtatás napi szinten kell, nem szívesen vinném szervízbe.
Köszönöm!Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Csavarnyuzo
őstag
Szia,
A beolvasó részre írja a hibát, ezért tudsz nyomtatni és ezért nem megy a scan/copy. Meg kéne próbálni a beolvasó részt behúzni középre - persze kikapcsolt állapotban és lassan mozgatva -. Ha ezután bekapcsolod és nem mozdít rajta, akkor az a hiba.A pirosat kell elvágni.
-
StLui
veterán
válasz Csavarnyuzo #1781 üzenetére
Köszönöm, reggel bemegyek dolgozni, megpróbálom !
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Csavarnyuzo #1781 üzenetére
Ezt jól gondolom, hogy csak megbontással tudom kivitelezni, mert azt a garancia miatt nem merném?
-
StLui
veterán
válasz Csavarnyuzo #1784 üzenetére
Köszönöm!!
Akkor esetleg tudjátok, hogy Dunakeszi közelében hova érdemes vinni garanciális javításra? Régebben Bp Jász utca környékén jártam talán, vagy a CHS nevű cégnél a Váci úton (de ott nem garis javítás volt)?
-
zsuzsi0106
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Van egy HP Deskjet 2050 J510 nyomtatóm (legalábbis a nyomtatóprogram ezt írja ki). Utángyártott 301 XL tintapatront vennék hozzá, de ahol felsorolják a kompatibilis nyomtatókat, ezt így kiírva sehol nem látom, csak annyit, hogy HP Deskjet 2050. A J510 fontos a patron szempontjából?Még egy kérdés: az XL patron mérete ugyanakkora, mint a sima? Szóval befér a nyomtatóba, ugye?
Ha valaki tud ajánlani olyan boltot, ahonnan lehet rendelni viszonylag olcsón, azt is szívesen fogadom.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Zsuzsi
-
StLui
veterán
válasz Csavarnyuzo #1786 üzenetére
Ok, köszönöm segítséget ! Holnap intézem már ezt is.
-
SFAkos
aktív tag
Sziasztok! Nem olyan régen már volt ugyanilyen problémám, de akkor ki tudja miért megoldódott.
HP Deskjet f2492-es nyomtatót bedugom a gépbe és nem reagál semmit. Múltkor sikerült felismertetni és feltelepíteni, de most 1 hete megint nem használtam bedugom és semmi. USB Kábelt vettem hozzá újat, azzal is ugyanez... Tegnap valamiért egyszer felismerte ( kb. 50. bedugásra ), de most akarnék nyomtatni és megint nem ismeri fel. A nyomtató egyébként működik fénymásol és tegnap is sikerült gépről nyomtatnom vele. ( a gép szinte új és minden mást elsőre felismer szóval ezt a hiba faktort szerintem kizárhatjuk. )
Mi lehet a gond? Mit lehet tenni? Vagy szokjam meg hogy a mostani hp-k állásukba elromlanak? (régen kb. 10 évig használtam most az elmult 5 évbe ez a 3.) Kicsit idegesít már ez az egyszer működik egyszer nem, főleg hogy maga a nyomtató tudom hogy működik....Előre is köszi a segítségeket. -
matthew95(2)
senior tag
Üdv! Lenne egy problémám, remélem tudtok segíteni. Adott egy HP photosmart c5180, legalább 2 évig nem volt használatban. Most újra elakartuk kezdeni használni. Vettünk bele utángyártott patront. A nyomtatófejtisztításnál még nem volt semmi probléma, szépen kinyomta a színeket. Viszont feketét egyáltalán nem nyomtat, vagy más színben nyomja ki hiányosan, értsd. egy mondatból kihagy szavakat... Valaki esetleg tudná, hogy mi lehet a probléma? Esetleg maga a patron, hogy utángyártott? Ismerősöm ugyanilyet használ, igaz a nyomtatója más márkájú. A válaszokat előre is köszönöm.
-
Jamboo529
senior tag
válasz matthew95(2) #1791 üzenetére
Szintén C5180 nyomtatóhoz jutottam hozzá. Szerintem ez sem volt sokáig használva, mert patroncsere (eredeti HP 363 patronok) után az alábbi tesztképeket nyomtatta:
Lehet még ezzel kezdeni valamit, vagy kuka az egész?
A sárga, cián és bíbor patronokat cseréltem benne, a feketében, és a két világosban még azt írta van tinta.
Szétszedtem amennyire lehetett, azt láttam, hogy a mikroszivattyú mind a 6 patronból szívja a festéket. Szóval a hiba valahol a pumpa után és a szórófej között van. Szét lehet egyáltalán szedni a fejet, és megtisztítani? -
sylosis
csendes tag
A minap jelentkezett a két hete vásárolt HP advantage 3515 nyomtatóval, hogy a kis képernyője nem jelenít meg semmit, csak fehéren világít. Ez szoftveres hiba, vagy garanciális?
-
SFAkos
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #1790 üzenetére
Szerintem max 2 méter a kábelem.
-
tibor116
csendes tag
sziasztok,
van egy régi szkennerem, egy akkor minőségibbnek számító primax. Sajnos nem az eredeti programját használtam, és kiégett benne a fénycső.
Létezik ennek szervize, lehetőség a cső cserére? Esetleg csak alkatrészt be lehet valahol szerezni? És ha igen, hol keressem, megéri-e, honnan deríthetem ki milyen való bele stb...
Előre is köszi -
uniquum
csendes tag
Sziasztok !
Kérem,ha valaki tud segítsen: HP Deskjet 3920
Kicsit régimódi,de nem volt vele eddig bajom.Windows XP alatt szépen tette a dolgát.
OP rendszert váltottam: Win 7 Prof (64 bites) -re. Éreztem már előre,hogy a "korkülönbség" problémát okozhat.Az eredeti telepítő lemeze nem is ajánl fel ilyen OP-t.(érthető)
Próbáltam keresni hozzávaló illesztő programot - sikertelen.
Megoldható a párosítás, ha igen hol találok hozzá telepítő-illesztő programot ?Köszönettel:
-
fireman123
őstag
Szia!
Sajnos én is így jártam, vettem egy új asztali gépet (win7 64bit) és nekem sem ismeri fel a HP nyomtatómat (Deskjet F2480) az előző gépemen jól működött.....rengeteget utána olvastam, és kiderült az a bibi, hogy a legelején csatlakoztattam az usb-t....nem kellett volna!....hanem csak akkor amikor a telepítő szoftver kéri.
Próbálkoztam már mindenfélével (pl. HP uninstall majd újra telepítés) de nincs eredménye.A win7 topicban azt mondták, hogy az idő előtti csatlakozáskor "beírta" magát egy csomó helyre a registry-be, és amíg onnan minden erre utaló bejegyzést nem törlök, addig nem fogja felismerni.....próbáltam a registry-ből törölni ami HP-re utal, de az sem járt eredménnyel, biztos maradt benne még valahol valami bejegyzés, és annyira nem is vagyok jártas ebben, hogy ész nélkül törölgessek a registryből.....így nem is tudom használni még mindig.
Pontosabban az asztali gépről nem tudom, a laptopra már úgy telepítettem ahogy kérte az usb csatlakoztatást a telepítő, és azzal nincs is gond, működik....tehát ha színeset akarok nyomtatni vagy szkennelni, akkor azt a laptoppal vagyok kénytelen csinálni.Ha sikerült valamit elérned légyszi oszd meg, akár privátban is...
[ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
válasz fireman123 #1799 üzenetére
"a legelején csatlakoztattam az usb-t....nem kellett volna!....hanem csak akkor amikor a telepítő szoftver kéri."
Ez olyan mint az 1x1, abban a tévhitben vagyok, hogy ezt mindenki tudja...
Nincs itthon csokid??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest