- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
MM-ba kaptam teljes szett tintatpatront és 25db 10x15 premium plus foto papírt 10500Ft-ért (Duna Pláza) HP 5525-höz
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Csavarnyuzo #1598 üzenetére
Igen arra gondoltam, hátha van külön fotó patron, de ezek szerint nincs, és akkor azok a csomag ajánlatok sem érintenek engem. Köszönöm, akkor veszek csak papírt.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Üdv!
Vettem egy 5525-öt, csak ez a négyféle patron van hozzá, amit kaptam is, vagy innen lehet valami fototintás csomagot venni, én úgy gondoltam nem, de hátha. Sajnos nem sikerült ott nyomtatóra szűrni.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Noda10
tag
Sziasztok!
HP 300 fekete tintapatront eladnék.
SOS megválnék tőle, tévedésből vásároltam. (Azért bátorkodtam iderakni, mert itt lehet valaki számára hasznos.) Ha mégis teljesen szabálytalan, akkor megértem ha törlitek, és nincs harag.http://szamitastechnika.vatera.hu/nyomtato_szkenner_es_kellekeik/nyomtato_kellekek/tintapatron/hp_300_fekete_tintapatron_uj_1682260022.html
-
Red_Bull
aktív tag
Tintasugarasnál nem tudjátok mennyi idő mire beszáradnak a patronok ha nem használjuk?
-
-
monomisi
csendes tag
válasz Csavarnyuzo #1586 üzenetére
Szia!
Igen vadi új!! Akkor szedtem le az összes fóliát a géprél stb.Kaptam rá egy 8000 + áfás ajánlatot. Esetleg valaki tud olcsóbban?
-
jeni
félisten
válasz macilaci.1 #1588 üzenetére
én eladnám azt a 338-s és vennék 337-s patront
mint,hogy nagyobb kárt tennél vele -
macilaci.1
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni?
Van egy Hp C4180-as nyomtatóm amibe ugyebár a 337 tintapatron való, de elnéztem és 338-at vettem ami fizikailag is jó bele ám a nyomtató felismeri és kiírja, hogy nem jó bele. Tud valaki valami megoldást vagy így jártam?macilaci
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz monomisi #1585 üzenetére
Szia,
Nem vágom teljesen a "dolgot", de szerintem Te a nyomtatófejre gondolsz. Ezt kell először a készülékbe tenni, majd ebbe a patronokat. (Ha jól gondolom, akkor az üzembe helyezési útmutatót nézted.) Sajna ez nem csak egy patrontartó műanyag, ráadásul nem olcsó. Száma: c01643079. Ez egy új készülék volt és nem volt benne a dobozban?
A pirosat kell elvágni.
-
monomisi
csendes tag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni....
Kaptam egy új HP Officejet 6500 wireless nyomtatót tavaly....azóta nem bontottuk ki,mert a régi még működött. Tegnap neki láttam beüzemelni, de a végén kiderült, hogy minden szép és jó...az új fóliát lehúztam, a patront kibontottam...ekkor derült ki, hogy a legolcsóbb alkatrész hiányzik a csomagból... a festékpatron tartó műanyag( ebbe lehet beletenni a 4 db festék patront) .
Amennyire utána néztem a legtöbb HP-ben ez a kis műanyag tartó van..
Előre is köszönöm a segítséget
-
Tacsika
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #1583 üzenetére
Köszi!
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Tacsika #1582 üzenetére
Szia,
Patront biztosan adnak hozzá, elvileg nem demo, de a boltban kérdezz rá és nézd meg a dobozon hátha lesz valami info róla. Amúgy a sima fekete -nem Xl-es- patont is 190 oldalra írja, a színeset meg 165 oldalra Ennyit szinte biztos, hogy nem fog kibírni. Ha rendszeresen nyomtatsz vele, akkor nem száradnak be a fúvókák.A pirosat kell elvágni.
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Csak havi néhány A4-es lap nyomtatására használnám EZT a kütyüt. Használható-e így, tehát mennyi idő alatt száradnak be a fúvókák? A fenti linken ill. az ósanban láttam akcióban 10k, vajon teljes patront vagy csak "demó patront", vagy semmilyet sem adnak hozzá?
(Sürgős lenne a segítségetek...) -
Tubco2
csendes tag
Sziiasztok!
nekem van egy kis problemam....HP Deskjet 5740-es nyomtatom van....most töltettem újra a patronookat dea fekete patronnak a jelzője mindig villog akarmit csinalok vele.....elosszor elidnul de amikor nyomtatni akarna mar a papirt is behuzta elkezd villogni....segitsetek koszonom
-
Teaway
veterán
válasz Csavarnyuzo #1577 üzenetére
Hmm...nem is rossz, egész pofás!
A másik versenyző a 6700P lenne, majd kimazsolázom a különbségeket.[ Szerkesztve ]
Nincs itthon csokid??
-
Black Plague
tag
válasz Csavarnyuzo #1578 üzenetére
Ahan Értem akkor körbekérdezem a Barátomat és köszi a választ..
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Black Plague #1576 üzenetére
Elvileg fogod tudni használni, de gugli a barátod, hátha találsz olyat, aki a gyakorlatban is próbálta és sikerült neki. Azért elvileg, mert ha jól emlékszem voltak olyan Hp nyomik, amik megosztott nyomtatóként nem működtek a driver miatt. Ha a D1560 ilyen, akkor routeren keresztül sem fog menni.
A pirosat kell elvágni.
-
Csavarnyuzo
őstag
Mindig ugyanazt tanácsolom:
- csakis többpatronos rendszer -színek külön-
- első szempont a garancia, vagyis amire többet adnak azt kell választani -márka-
- a legolcsóbbat kell megvenni, ami kielégíti az elvárásokat -ha garidő után elromlik simán kuka, akkor meg minek a drága-
Konkrétan:
Ez most a 3 éves gar miatt jó lehet DE meg kell kérdezni, hogy for use patronok használata esetén ugrik-e a garancia.
Amúgy itt OFF márkát preferálok.A pirosat kell elvágni.
-
Black Plague
tag
válasz Csavarnyuzo #1573 üzenetére
Ahan Értem köszi
volna még egy kérdésem ha nem zavarlak vele nagyon
Most egy HP deskjet D1560 -as nyomtatóm van ha veszek egy Ilyen routert akkor a mostani nyomtatómat a router USB portjára kötve azt tudom használni hálozati nyomtatónak ???
A laptopomonról WI-fin keresztül tudok akkor nyomtatni ????Előre is köszi a Választ
-
Teaway
veterán
válasz Csavarnyuzo #1573 üzenetére
Mit mondanál ugyanebben a kategóriában, ha 40k a keret?
Nincs itthon csokid??
-
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Black Plague #1570 üzenetére
Olyan készüléket kell választanod ami(n):
- van rj45 port vagy,
- wifi-s
A 25k-s keretbe ez belefér, hálózatos, többpatronos. Hogy mennyire jó ne kérdezd...A pirosat kell elvágni.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz VeresP bácsi #1569 üzenetére
Ha felhívod a Hp ügyfélszolgálatát minden bizonnyal megmondják, hogy normális-e a jelenség.
A pirosat kell elvágni.
-
gyongy68
csendes tag
Sziasztok! Van egy HP PSC 2355 all-in-one nyomtatónk. Baja van: villog a bekapcsolás gomb.
Tudtok segíteni, hogy hol tudnék utána nézni a problémának? Nagyon nem vagyok műszaki ember.gyöngy
-
Black Plague
tag
válasz Csavarnyuzo #1568 üzenetére
Nincs Rajta USB port és a típusa pedig TL-WR340GD
-
VeresP bácsi
csendes tag
Sziasztok! HP LJ P1102w nyomtatóra felraktam a legújabb FW-t (20120814), és azóta sleep módban folyamatosan villog rajta a zöld LED, ami azt jelezné, hogy "adatok fogadása vagy feldolgozása", ami ugye éppen nem lehet, mert sleep módban van... Ezt direkt csinálták ilyenre, vagy ez hiba szerintetek?
Veres Pali bácsi
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Black Plague #1567 üzenetére
A router pontos típusa -van rajta usb port-?
A pirosat kell elvágni.
-
Black Plague
tag
válasz Csavarnyuzo #1566 üzenetére
Laptopról szeretnék WI-Fin keresztül meg okostelóról használni a a nyomtatót ..Mivel nem a legdrágább nyomtatót keresem max 25.000 ft amit beleinvesztálnák a dologba..így azt hiszem a lézer nyomtató ki is van löve..természtesen színes nyomtatóban gondolkodom...Egy TP Link Wi fi routerem van
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Black Plague #1565 üzenetére
Szia,
Nem világos a kérdés:
- wifi-s nyomtatót keresel?
- a routerre szeretnéd kötni a nyomtatót?
- ez utóbbi esetben van usb port a routereden és ezzel szeretnéd használni, vagy hálózatos nyomtatót keresel?
- lézer vagy tintás?
- színes vagy mono?
- mennyi a pici pénz?A pirosat kell elvágni.
-
Black Plague
tag
Sziasztok olyan hálozati nyomtatót keresek HP ban "pici pénzért " ha lehet amivel WI-fi routererrel is tudok nyomtatni hálozatban...
Létezik ilyen és nem pokoli drága ???? -
ESP
őstag
válasz Csavarnyuzo #1561 üzenetére
Jól gondolom hogy egy új toner orvosolja a hibát? 2500ft nem pénz érte.
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
válasz Csavarnyuzo #1559 üzenetére
Akkor az fogyott ki? Vagy van fogyóban?
Nicsen valami program ami kiírja, hogy mennyi van benne?
Most az XP felismerte alapból és úgy van használva.
-
ESP
őstag
-
jeni
félisten
szia
melyik modellt érdemes venni ami multis,LCD és wifi nem szükséges de..
elől legyen a papír adagoló,szkenneljen rendesen valamint 2 patronos legyen 1 fekete és egy kombi színes
lényeg ha beszárad,ne kelljen a gépet kidobni
ilyenre gondoltam igaz használtan van 10000 Ft-ért de a boltban 19000 Ft
ha van olcsóbban új esetleg más típus az is jó
[ Szerkesztve ]
-
loki24
csendes tag
-
ESP
őstag
válasz Csavarnyuzo #1553 üzenetére
Ugyan ott van a paca mindig és nem jön le. Közelről nézve mintha pici szőröcskék lennének.
Akkor a toner fáradt meg szerintem. Az a zöld henger hibátlan benne.Tisztítást hétfőn ha bemegyek a melóhelyre megnézem majd, hátha!
Amúgy ebben van scanner is?
[ Szerkesztve ]
-
Csavarnyuzo
őstag
Szia,
Toner: bele fog menni, de a gyártóról semmi infó a megadott linken így a minősége passz.
Pacák:
- Ha össze vissza vannak a lapon, akkor tonerre gyanakodnék
- Ha a pacák kicsik és le lehet "pattintani" a papírról, akkor a gumihengerre van felrakódva a festék. Üzemkész állapotban -papír is legyen a gépben- tartsd nyomva nagyon sokáig -kb 30 sec.- a gombot a előlapon, ekkor be fog húzni egy lapot és akadozva fogja kiadni. Ekkor egy tisztítást végez. Ha jön a cucc vele, akkor többször is megcsináltathatod ezt a géppel amíg le nem tisztul a henger.
- Ha a paca helyén a papír be van nyomódva, akkor a fixáló fólia valószínűleg sérült és cserés.
Jellemző, hogy a paca periódikusan ismétlődik adott távolságonként? Ha igen mérd le mi a távolságot.A pirosat kell elvágni.
-
ESP
őstag
Halihó
Laserjet 1100-ba keresnék tonert.
Mostani kezd kifogyni már. 14éves a kicsike és 115k oldallal a háta mögött még mindig tökéletes
Ez jó lehet? Vagyis jónak biztosan jó de azért kérdezem.Illetőleg valamilyen programmal meg lehet nézni mennyi van a tonerben?
Állt 2évet a nyomtató, hibátlanul jól kinyomja amit kell viszont vannak ilyen "pacák" a lapon. Enyhe foltokban. Gondolom koszos vagy rászáradt valahova valami az állásban.
-
JoceeHunt
őstag
válasz Csavarnyuzo #1550 üzenetére
Szia!
Köszi, közben sikerült, a routerhez kellett csatlakoztatni, én meg mindenáron direktben a laptoppal gondoltam
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz JoceeHunt #1549 üzenetére
Arra találták ki, hogy az eszközt vezeték nélkül tudd a hálózatra csatlakoztatni.
A telepítést ennek a leírásnak a segítségével tudod végrehajtani. Persze lehet másképp is ha büfé vagy a dologban.A pirosat kell elvágni.
-
JoceeHunt
őstag
Sziasztok HP fanok,
Vettem egy M1217nfw-t, wifis a jószág. Hogy tudom beállítani, hogy laptopon wifin tudjak nyomtatni? Egyszerűen sehogy nem jön össze a dolog...
Erre találták ki a nyomtatóknál egyébként a wifit?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Adott egy Hp 1410 nyomtató ami az egyik pillanatról a másikra abbahagyta a nyomtatást , "patron melletti zöld lámpa " pirosan kezdett villogni .Kicseréltem a fekete patront a régire megszűnt a hiba jelenség. Mi lehet a patron baja ,hogy nem tudd nyomtatni, patron félig tele van .
előre is köszönöm a választ .
Gamertag:Rob3rt75
-
gabesz78
tag
Szia
Szkennelő programot.... Azt biztosan sokan tudnának ajánlani. De nem hinném hogy az megoldás lenne a problémádra. A hálózati szkennelést nem igazán támogatják az ilyen kategóriás nyomtatók. ahhoz hogy tudjál szkennelni közvetlenül kell a gépedre dugni.
"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
gabesz78
tag
válasz kilozsul #1543 üzenetére
Szia
A HP CLJ 1600/2600/2605 nyomtatók tipikus problémájával állsz szemben.
A megoldás végtelenül egyszerű, ha van benned egy kis bátorság
A nyomtatót darabokra kell szét szedni. Ki kell venni a tálcát, le kell venni a felső és a két oldalsó fedelet, valamint a hátsó takaró fém lemezt. Ez alatt van az elektronika és egy kábel vezető műanyag, amit szintén ki kell szerelni. Miután ez megtörtént hozzáférsz a Laser/Scannerhez (egy fekete doboz 3-vagy négy csavarral rögzítve, valamint szalagkábelek mennek rá).
Miután a Laser/scannert kivetted, le kell szedni a fedelét (a rugóra vigyázz!!), és a benne lévő összes tükröt, lencsét, és a lézer sugár útjába eső alkatrészt meg kell pucolni. Erre a legalkalmasabb a fültisztító pálcika, és az alkohol. Miután összeraktad, csinálni kell egy kalibrálást a menüjéből és működnie kell a dolognak.Ezer ilyen nyomtatót csináltam már meg, és mindig bejött a dolog. Valószínűleg az okozza a hibát hogy a por a Laser/scanner alján rakódik le, a legalsó szín pedig a bíbor, így a hiba ott jelentkezik.
Sok sikert hozzá!
"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
Egy HP Deskjet 2400 -s nyomtatóm van, amit hálózatba van megosztva úgy, hogy egy NAS-ra van rádugva.
a nyomtatás az szépen megy is, viszont a scennelés az már nem.valaki nem tud ajánlani egy scennelő programot ?
-.-
-
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, ha van köztetek esetleg HP szervizes. Van egy HP CLJ 1600 nyomtatóm, ami egy ideje kihagyta a lap egyik szélén a piros színt. Nem toner probléma, mert egyrészt csak eredeti toner volt benne eddig, másrészt nemrég cseréltem az összes színt, és utána is ezt csinálta. Egy kis mellőzés után tegnap ismét próbáltam nyomtatni, de most már teljesen kihagyja a piros színt. Sok szenvedés után próbáltam nyomtatni egy piros oldalt, hogy mutassa meg jut-e egyáltalán piros festék bárhova is. A lap közepén egy halvány csíkban nyomtatott (inkább csak maszatolt) egy kis pirosat, de annyi... Összesen 2 garnitúra toner ment el benne, ez a 3. Az összes tisztítást, karbantartást, stb. próbáltam ami a menüjéből elérhető! Mi lehet a gondja?
-
Chromosoma
csendes tag
válasz gabesz78 #1540 üzenetére
Szia!
Nemcsak talán, hanem tutira segített! A "baj" csak annyi, hogy ezután nem lesz nyugtod, mert a hálám örökké üldözni fog! Nagyon szépen köszönöm az útbaigazítást! (Elképesztő, hogy mennyire egyszerű volt a hiba orvoslása... de ha a nyomtató lelki világának ezt az oldalát nem ismeri valaki, a legbanálisabb probléma is lehet óriási.)
-
zso999
csendes tag
Sziasztok!Van egy HP Phosmart C3180-as nyomtatóm.Pdf-be kapott tananyagot nyomtatnék fekete-fehérben, melyben sok az eredetileg színes kép.Az oldal elejét szépen nyomtatja, aztán elhalványul és semmi.Más szöveges dolgot szépen nyomtat.Próbáltam konvertálni a pdf-et kisebbre, nem segít.Valakinek ötlete, h mit kelle csinálni?Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Zso
-
gabesz78
tag
válasz Chromosoma #1539 üzenetére
Talán ez segít:
http://www.solveyourtech.com/how-to-make-my-hp-laserjet-p2055-stop-printing-an-extra-page/
-
Chromosoma
csendes tag
válasz Chromosoma #1537 üzenetére
Ilyen bonyolult kérdést tettem fel?
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a gépemen a Win7-t és valamilyen okból kifolyólag nem tudom működésre bírni a nyomtatómat, egy HP LaserJet 1300-at. Az illesztőprogram telepítése után megjelenik a nyomtató csak éppen nyomtatni nem nyomtat. Ami még érdekes, hogy bár USB csatija van a nyomtatónak a számítógép nem jelzi az új eszköz csatolását amikor bekapcsolom a nyomtatót.
A dolog már csak azért is érdekes, mert telepítés előtt gyönyörűen működött a nyomtató.
Továbbá az "Eszközök és nyomtatók" menüben a "Nincs megadva" menüsorban van egy "HP LaserJet 1300" elem de az nem csinál az ég világon semmit. Sem működésre bírni nem tudom, sem pedig javítani, esetleg eltávolítani.
A segítségeket előre is köszönöm!
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
Chromosoma
csendes tag
Sziasztok!
Lehetséges-e, hogy a HP LaserJet P2055d nyomtatóm megbolonduljon a hivatalos firmware-frissítéstől? Legalábbis másra nem tudok gondolni. A 2010-es kiadásúval (ljp2055_FW_Update_20101025) normális volt, az ideivel (ljp2055_FW_Update_20120615) pedig bolond. A nyomtatásra küldött oldal előtt nyomtat egy olyan lapot, amin felül összesen ennyi áll:
GET /DevMgmt/DiscoveryTree.xml HTTP/1.1
Host: 127.0.0.1:8080Fogalmam sincs, mit akar ezzel, de itt pocsékolja vele a drága pauszpapírt, ugyanis többnyire arra kell nyomtatnom. Szóval, miután egy ilyen oldalt produkált, rögtön nyomtatja azt is, amit kértem tőle.
De olyan is műsoron van neki, hogy akkor is nyomtatást "imitál", amikor semmit nem akartam tőle. Tehát a kijelzőjén a "Kész" helyett a "Dokumentum nyomtatása" felirat van és villog a zöld LED is, persze semmi más nem történik, mert feladatot nem kapott.
A 2010-es firmware-em megvan, s naivan próbálkoztam is a telepítésével, de semmi, csak eljátssza, hogy megtörtént, a végén a mosolygó (kárörvendő?) is feltűnik, de egy új konfigurációs tesztoldal nyomtatásakor az új, 2012. évi firmware-t tünteti fel. Tudom, hogy nem minden dolognál lehetséges ilyesmit visszaállítani, csak megpróbáltam. ;-)
A rendszerem Windows 7 (64 bit), s természetesen ennek megfelelő az alkalmazott firmware is.Egyébként igyekeztem kizárni tévedést, tehát az először CorelDRAW X6-ossal jelentkező probléma után Worddel is ugyanez volt, sőt, sima Windows nyomtató-tesztoldal esetében is. Ezen kívül egy másik gépre (netbook) is telepítettem a HP-tól letöltött PCL6 meghajtót, és ott is a fenti két sor kinyomtatásával kezdte a nyomtatásokat. Tehát csak a firmware-re tudok gondolni... és a HP-munkatársak összes felmenőjére. Van valami javaslatotok, tippetek? Ki lehet okoskodni valamit a kétsoros üzenetből? Remélem, megadtam minden fontos adatot! Előre is köszönöm az érdemi válaszokat! -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Van egy jó pár éves Photosmart 7450-esem. Nagyon keveset nyomtatok. Havi 5-10 oldal feketébe. Jó minőségű 56-os utángyártottat tettem bele kb 1 1/2 évig minden rendben volt vele. amikor már csak 3/4 ig volt, elkezdett csíkosan nyomtatni 1 sor ok, 1 sor üres... Vettem bele kb. 1700ft-ért másfajta utángyártottat. Az első pár oldal szuper lett, képek szöveg minden. Hagytam kb. 20 napot, nem kellett. Most mikor újra nyomtattam volna, ugyan az egy sor ok egy sor üres. Valakinek ötlete? A patron szinte tele.[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Sziasztok, nagyon off leszek, elnézést: szerintetek mennyit lehet ezért a szettért (HP 10 és 12 eredeti patronok) egyben kérni? Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz Csavarnyuzo #1531 üzenetére
Megvan, de az csak XP-ig tartalmaz drivereket. Régi jószág ez már.
Hagyjuk. Majd áthozzuk pendrive-on.Köszi a segítséget.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz Csavarnyuzo #1528 üzenetére
Ez 5510-hez van. Az enyém 5150-es. Biztos jó?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Csavarnyuzo
őstag
-
fecus
őstag
válasz Csavarnyuzo #1525 üzenetére
Úgy se megy.
-
fecus
őstag
válasz Csavarnyuzo #1522 üzenetére
Nem jó. Az a régebbi gépem és évekig ment vele ez a nyomi. Most is fent van a driver. Azért kérdeztem, hogy miképpen bírjam rá a Win7_32-t, hogy a "homlokára csapjon" és felismerje.
Az XP-ben, régen, ha megadtam a feltelepült driver *.inf fájljának helyét akkor is újra tudta telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
BroCreSt
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék:
Vásároltam egy 5510-es Photosmart nyomtatót, és kábel nélkül, Wi-Fi-n keresztül szeretném beállítani, de nem sikerül.
A szoftvert feltelepítettem!
Néha látja a gép a nyomtatót, néha nem.
Addig eljutottam hogy rácsatlakoztam a nyomtatóra, de utána meg a mobilnet nem megy.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
fecus
őstag
Az egyik számítógépre USB-n HP5150 csatlakozik. Windows7 64 bit. Minden működik.
A másik gépről is szeretnék nyomtatni. Windows7 32bit.
Megosztottam a nyomtatót. A másik meg is találja. Az illesztéshez azonban driver lemezt (*.inf) kér. A HP oldalán azt írják. hogy nincs letölthető csak beépített driver.
Az egyik gépen, a megosztásnál felkínálja, hogy telepítsem el a különböző drivereket, hogy aztán a többi gépnek ne kelljen azt letölteni. Megpróbáltam telepíteni az x86-ost, de ez is lemezt kér.
Hogy lehetne rábírni a csatlakozó másik gépet, hogy szedje le a nyomi drivereit?
Vagy le lehet tölteni valahonnan?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
dany27
őstag
még azt vettem észre, hogy annak a lapnak megvan gyűrve a bal oldali sarka(ha szemben állok a géppel) ami legelőször akad el.
-
dany27
őstag
Üdv!
Van egy HP LJ2430-as masinám.
Amiben mostanság elég sűrű a papír elakadás.
Kimeneti résznél elakad egy, vagyis ferdén akar kijönni, de nem jön ki majd jön utána a köv oldal, ami már nem tud ugye kijönni majd még1 és végül megáll h papír elakadás.Jól gondolom, hogy befigyel egy fixáló felújítás?
Előre is köszi!
-
dekanov
tag
Sziasztok! Van egy hp laserjet 1018 nyomtatóm. Xp-n működött szépen, új laptopon win7 nem ismeri fel. Drivert töltöttem hozzá és nem fejeződik be a telepítés, mert win7 szerint nincs csatlakoztatva az eszköz és kilép. Valaki tudna segíteni, járt már így más is?
A válaszokat előre is köszönöm!Ericsson T-29_SE K700i_K610i_W595_LG BL40-----> SGS II WanamLite XWLP3.V10.2
-
Newlachka
őstag
Sziasztok!
nekem szoftveres gondom lenne a Hp 3050-es multi gépemmel.Adott win 7 prof 64 bit.Egy 8 hónapig a gyári progija tökéletesen működött.Most szerettem volna patronszintet nézni,és az ikont elindítva az alábbi felírat fogad fehér ablakocskában."Ezen a lapon nincsenek feladatok"letöröltem,majd újratelepítettem,de semmi.Valaki találkozott már ilyen gonddal?Nyomtatni,scannelni tudok, de ugye így a nyomtatót sem állítani nem tudom,meg persze a programját sem tudom használni.Köszi a segítséget -
-
ticibici
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP Officejet 4500 készülékem. Amikor áram alá helyezem csak világít a kijelzője, de nem ír ki semmit és nem reagál a gombokra sem. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
Teaway
veterán
- mégsem kompatibilis a patron, hiába van ráírva...vagy nem eredeti
- koszosak a nyomtatóban az érintkezők
- esetleg vmelyik érintkező elhajlott (bár ez a legvalószínűtlenebb)
- hibás a nyomtatóHa kiveszed a patront és pzs-re teszed a fúvókákat, akkor jön belőle a tinta?
Nincs itthon csokid??
-
Logan
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy van nekem egy régi HP DeskJet 940c típusú nyomtatóm, amit már elég régóta nem használtam de az Auchan-ben kaptam hozzávaló fekete patront, leszedtem róla (a patronról) azt a műanyag fóliát is és nem nyomtat semmit csak a nyomtatón a patron ikon feletti led villog. Szerintetek mit csináljak vele hogy működjön?
Előre is köszi a segítséget.
-
helike13
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP P1005-ös nyomtatóm, azt írja ki a gép, hogy az USB eszközt nem lehet felismerni. Formatter hiba classic. Hol tudnak olcsóért új csatlakozót forrasztani a formatterre, hogy ne kelljen kicserélni az egész formattert?
-
wsanyi
aktív tag
Sziasztok!
Kérdezném, HP LaserJet 1000-rel hogy lehet statisztikai adatlapot nyomtatni. Az 1200-asnak az elején van egy gomb, amit hosszan kell nyomni, de ezen nincs ilyen. Valahogy csak ki lehet vele. A választ előre is köszi!
Üdv mindenkinek! :-)
Az éltető nap mindig süt, még akkor is, ha néha nem látjuk, mert eltakarják a felhők, vagy mert éppen éjszaka van.
-
spammer
veterán
válasz sziget54 #1504 üzenetére
Értem. Csak mert a Canonomnál most behalt a színes patront és hiába van benne (mert nem ismeri fel, pedig újra is van töltve, meg is van pucolva), nem nyomtat fekete patronból sem, és szkennelni sem enged, amíg nem veszek új patront. És ezzel szívok.
Újra tudom tölteni őket, csak az a lényeg nekem, hogy ismerje is fel őket újratöltés után és engedjen is nyomtatni vele. Mert ha újratöltés után letiltja a nyomtatást vagy nyávog nekem, hogy nem eredeti vagy elhasználódott vagy akármi, akkor ugyanúgy meg vagyok lőve.
Tehát az a lényeg, hogy ha kifogyott, újratöltöm, és simán tegye a dolgát tovább.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Egy ilyen nyomtató vásárlásán gondolkozom:
A kérdésem az, hogy ennek a gyári patronját simán újra lehet tölteni és lehet használni, tehát nem fog nekem nyávogni valami hibaüzenettel? Illetve ennek is fel kell ismernie mindkét patront, azaz benne kell legyen a színes és a FF is, különben nem nyomtat és nem szkennel? Mert a mostani Canon Mp140-es ilyen, és nem akarok újra szívni ilyennel a későbbiekben.
Azért néztem ezt, mert olcsó gép kell, nem nagyipari nyomtatásra kell, csak néha FF nyomtatásra és szkennelésre, aztán ha kifogyott, újratöltöm és pofázás nélkül tegye a dolgát. Ez lenne a lényeg. Mert nem akarok bele állandóan új gyári patront venni annyiért, amennyibe az egész cucc került cakk pakk.
Vegyem, ne vegyem?
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP Dekjet 3820-as nyomtatóm.
Ha rámegyek a nyomtatásra akkor a nyomtató nem csinál semmit csak a bekapcsoló gomb mellett villog a kis zöld led egy pár másodpercig és abbahagyja a villogás és semmi nem csinál.Ez mitől lehet?
Illetve,hogy tudom megnézni,hogy a patronok meddig vannak?A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
draco31
veterán
Hello!
HP PSC 1400-ás nyomtatóm van. Bekapcsoláskor csak villog az E
betü, és minden más led folyamatosan világít. Semmire nem
reagál, csak kikapcsolni lehet.
Mi lehet vele????ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...