Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mekk Mester

csendes tag

válasz SFAkos #1760 üzenetére

USB kábel ? Másikkal megpróbálni.

Ha előbb rácsatlakoztattad a nyomtatót, mint ahogy a drivert feltetted, akkor gondot szokott okozni.
    Letörölni a nyomtatót és újratelepíteni. Majd utána csatlakoztatni. Én legalábbis ezzel próbálkoznék.

De vannak itt akik egyből vágják a megoldást. Talán segítenek.

• fireman123

őstag

válasz SFAkos #1760 üzenetére

Szia!

Sajnos én is így jártam, vettem egy új asztali gépet (win7 64bit) és nekem sem ismeri fel a HP nyomtatómat (Deskjet F2480) az előző gépemen jól működött.....rengeteget utána olvastam, és kiderült az a bibi, hogy a legelején csatlakoztattam az usb-t....nem kellett volna!....hanem csak akkor amikor a telepítő szoftver kéri.
    Próbálkoztam már mindenfélével (pl. HP uninstall majd újra telepítés) de nincs eredménye.

A win7 topicban azt mondták, hogy az idő előtti csatlakozáskor "beírta" magát egy csomó helyre a registry-be, és amíg onnan minden erre utaló bejegyzést nem törlök, addig nem fogja felismerni.....próbáltam a registry-ből törölni ami HP-re utal, de az sem járt eredménnyel, biztos maradt benne még valahol valami bejegyzés, és annyira nem is vagyok jártas ebben, hogy ész nélkül törölgessek a registryből.....így nem is tudom használni még mindig.
    Pontosabban az asztali gépről nem tudom, a laptopra már úgy telepítettem ahogy kérte az usb csatlakoztatást a telepítő, és azzal nincs is gond, működik....tehát ha színeset akarok nyomtatni vagy szkennelni, akkor azt a laptoppal vagyok kénytelen csinálni.

Ha sikerült valamit elérned légyszi oszd meg, akár privátban is... :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák