- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Yodamest
veterán
válasz Carasc0 #81902 üzenetére
Muzikerből vedd! Én is onnan rendeltem, 2 nap alatt kihozták, ajándékot is választhatsz mellé, azt ne felejtsd majd el. (a szatyor nagyon jó ) Meg jelöld majd be ha rákérdez, hogy tag akarsz lenni, mert akkor elvileg tudsz regelni hozzá 3 év gart később (ami azért elég komoly), ennek még nekem is utána kell néznem hogy kell.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Carasc0 #81899 üzenetére
Nem fogsz csalódni a Yamahában, nagyon jó kis fejes az is. Ahogy írtam, nincs is szívem megválni tőle, pedig eléggé backseat pozícióba fog szorulni a HD600 megérkzésével.
Azt még kihagytam, de amúgy anyagminőségre jobb az MT7, kezdve a fém felépítéstől, a fém törésgátló-rugós csatlakozóvégig. A headband tartó fém ív is hiába nem fokozatokban állítható, valahogy mégis mozgatásra prémiumabb, erősebb érzetű, mint a HD600 állítója. Szóval meg nem szégyenült azért, megvannak a maga előnyei, pozitívumai, ezért az árért több mint korrekt.
-
magyargyerek
tag
válasz Carasc0 #81899 üzenetére
Én nagy flac zenei gyűjtő vagyok, a Classical Favourites" mappám a legjobb komolyzenei felvételeket tartalmazza. Nos alá tudom támasztani a véleményedet! Nekem is itt még hatásosabb a HD600-am tudása ebben a műfajban.(Teac UD301-el hajtom.) Kedvencem : Strauss - Radetzky March - London Philharmonic Orchestra előadásában, kiváló a térhatása. olyan hogy majd leesel a székről annyira jó. Mintha ott ülnék a zenészek közt!
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Carasc0 #81888 üzenetére
Ahogyan az első sorban is írom, ez inkább egy "HD600 személyes vélemény" volt, NEM pedig egy "MT7 vs HD600" írás. Az MT7, DT990, M40x-et csak azért említem, mert azokkal volt mostanság tapasztalatom. Valamihez ugyebár kötni kell a hallottakat, illetve nekem a megvétele attól függött, hogy jobb-e mint az MT7, szóval nyilván hasonlítanom kellett hozzá.
A 7.1-es hasonlatot rosszul vetted le azt nemhiába nem a "tér" bekezdésben ecseteltem. Nem azt akartam kifejezni, hogy a füles egy Razer Tiamat és 7.1-es, csak annyit, hogy a hangerőt sokkal finomabban lehet neki adagolni, jobban elbírja, olyasmi érzés, MINT amikor egy egész 7.1-es házimozi hangerejét emeled, egy pár monitor hangfalhoz képest. Úgy kúszik felfelé, hogy csak azt érzed egyre jobban benne vagy, nem azt, hogy rádmásznak a különböző hangtartományok.
-
-
Yodamest
veterán
válasz Carasc0 #81860 üzenetére
Egy Xonar Essence II hangkariról megy.
Most kicsit több hallgatás után annyi észrevétel még a HPH MT7-hez, hogy a magasai azért kissé fárasztóak tudnak lenni, nem Beyeresen sziszegős, de azért a női vokálok tudnak kicsit "karcolni". Bár ez bejáratással lehet puhul még és akkor tökéletes lesz. Erre mondjuk a HD600-nál kíváncsi leszek, hogy ott ezek a magas hangok lágyabbak-e.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Carasc0 #81754 üzenetére
Nagyon kevesen keresnek teljesen kiegyenlített hangot, az MT7 sem az. Ha mégis, akkor Focal Spirit Professional a tippem, FB-n árultak múltkor egyet 60k-ért. A NAD Viso HP50 is jó lehet, ha meg tudod szokni a "kényelmét".
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
törölt tag
válasz Carasc0 #81549 üzenetére
Amikor beraknék neki egy FLAC-ot akkor érezzem hogy hoppá itt új hangok vannak.
Ezt oldalra lépéstől is meg lehet kapni.
Alapvetően szerintem nem ez a lényeg, hanem a nagyobb hitelesség. Soha életben nem úgy álltam a hifihez, hogy új hangokat halljak, mindig egészben akartam megfogni a minél igazabb, élőbb prezentációt keresve, és hogy közben részletesebb, jobb felbontású lett a hallott hang, az csak mintegy járulékosan, szükségszerűen jelentkezett - egyéb dolgok mellett. -
verybigboy
senior tag
válasz Carasc0 #81547 üzenetére
Nálam járt Yamaha MT7 ... bizonyára olvastad is amit írtam róla ... az enyém valószínű hibás darab lehetett mert közel sem hozta azt amit itt a többség ír róla ... igaz nekem (sajnos) nem csak a hangjával volt bajom, hanem a fülemet nyomta is, az meg gondolom már nem hibás példány miatt tette, de ez meg ugye egyénfüggő.
M50x nem járt nálam, passz.
-
ribizly
veterán
válasz Carasc0 #81549 üzenetére
Azt gondolom, hogy az emberek nagy része nem csalódna az MT7-ben. Persze vannak akik nem akarnak semmilyen kiemelést és így ez nem jönne szóba. Részletes és tiszta a hangja, akár már telefonról is. Igen, hallanál vele bőven új hangokat, ha a forrásfájl megfelelő. De ahogy szokott lenni, ezt is meg kell hallgatni, mert mások nem tudják megmondani Neked mi tetszene.
DAC-ot akkor ráérsz beszerezni, ha már megvan a fejes, mert akkor majd meg tudod mondani, hogy miben lehetne kicsit más a karaktere, amit majd esetleg az ad hozzá/alá.Még annyit tennék hozzá, hogy mint minden műszaki termék ez is tönkremegy és vannak helyből hibás darabok. Volt már itt kolléga, aki visszaküldte, mert irgalmatlanul szidta a rossz hangja miatt. Előfordul hibás termék. A fülpárna, fejpárna műbőr borítású, szóval ezek idővel elkezdenek majd repedezni, leperegni. Ez sajnos elkerülhetetlen majdnem az összesnél, ami műbőrt használ.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz Carasc0 #81547 üzenetére
Igen, az erős V azt jelenti, hogy kevésbé tudod kivenni őket, mert a többi tartomány dominál.
Az MT7 is messze áll a kiegyenlítettől, de egy elég jó, szinezetlen hang, kellemes mélykiemeléssel ami jellemzője. A gyári párnájával viszonylag kis színpad, közvetlen közlés jellemzi. Én tettem rá egy Brainwavz Sheepskin párnát, amivel a mélyek egy kicsit megugrottak valamint a középtartomány kissé visszább húzódott, de még így is az egyik legkellemesebb fejesnek tartom.
Nem kell aggódni, hogy rendelni kell. Itthonról berendeled online, magánszemélyként (nem céges névre, adószámmal, privát bankkártyával) és akkor 14 napon belül vissza lehet szépen küldeni, mert elállsz a vásárlástól.
-
Wendelke
senior tag
válasz Carasc0 #80625 üzenetére
Szerintem nem vészes az a hang ami kijön belőle, teljes csendben lehet, hogy kiszűrődik belőle némi hang, de minimális környezeti zajnál már kb. semmi. Melóhelyen az 1.5 m-re ülő kollégám semmit sem hallott abból amit én hallgattam.
Én egy SMSL IQ-t használok hozzá, a Fiio-t nem ismerem.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
s4tch
veterán
válasz Carasc0 #79856 üzenetére
A K3 40 rongy, és nem túl jó. Ez meg 50e, és kbsztt jó.
-
Gzula[HUN]
addikt
Ha olcsón akarsz kijönni, akkor olvasd el, amit borix-nak írtam tegnap. Eredetileg neked szántam, csak össze kevertelek titeket nagyjából a 79826 után. (borix-tól utólag is bocs)
Szóval szerintem fogalmad sincs, mit szeretnél. Ezért keress egy helyet, ahol tudsz hallgatózni. Az eddigi cuccaid után semmi szükség arra, hogy 100ezret költs egyből. Vannak azért még fokozatok. Később is ráérsz erősítőt venni, stb.
-
borix
őstag
Variálsz variálsz... így komolytalanná válik.
Azt tanácsolnám neked, hogy mindenképp hallgasd meg a fejest többet is mielőtt bármit döntenél az, hogy többen ajánlják még nem biztos, hogy neked is megfelel.
A helyedben én azt csinálnám, hogy a fejest kihoznám részletre a DAC/Amp pedig külföldről egy normálisat és jó pár évig elleszel. Az a 40-50K plusz 5-10 éves távlatban nem tétel. -
persil
nagyúr
válasz Carasc0 #79832 üzenetére
Nezd, amiben elektronika van, az tonkremegy. Hogy holnap, vagy 30 ev mulva, azt senki nem fogja megjosolni.
De, amit a tobbiek irtak, az 100%-ban helytallo, alaplapihoz halal felesleges par ezer penznel dragabb fulest venni. :)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-FreaK-
veterán
válasz Carasc0 #79826 üzenetére
Vannak azért olcsóbb megoldások is. Most nem követtem vissza, hogy milyen fejest tervezel kiszolgálni vele, de bőven vannak lehetőségek még ezen kívül
Két dolgot fűznék hozzá:
- az aprós hirdetés az enyém, ha még nem esett volna le viszont épp az előbb jelentkezett is rá valaki, a közelben lakik és még ma elvinné, már jegeltem is a hirdetést.
- Most magam ellen beszélek, de a DAC topicban sem mindenkinek wow, pont emiatt alakult ki egy jó hosszú vita nemrég -
ribizly
veterán
válasz Carasc0 #79822 üzenetére
Ezeket meg kell kérdezni az eladótól. Nem tudom melyik verziótól kezdve oldották meg a PCM-DSD/direct közötti váltáskor történő pattanást. Ez amúgy firmware-ben lett javítva (szóval régebbi modelleknél is eliminálható), de annak az upgrade-je nem annyira egyszerű.
Ez közvetlen nem fog pendrive-ról lejátszani semmit. PC, optikai forrás vagy telefon kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
válasz Carasc0 #79803 üzenetére
Nos, ha mindenképp zárt kell és költesz rá a 99Classics egy jó hangú fejes, ezzel a fülpárnával.
Szóval nem olcsó mulatság.
Az eredeti párnájával igen jó hangú fejes, de kényelmetlenségi panaszokra való tekintettel lecserélték egy kényelmesebbre, az viszont egy botrányos basszusbombát csinál belőle, és azóta is azzal árulják. Opcionálisan £20-ért meg lehet venni az eredeti (kissebb) párnát, és akkor már inkább a Brainwavz ovális, nem döntött, báránybőr fülpárna a jobb választás hozzá.
Kényelemre már jó, és még az eredeti hangzásra is jó hatással van a térérzet tekintetében.Nem kezdesz elveszni a túl sok információban?
Fejestali, üzletekben kipróbálás?
A saját tapasztalat lenne az igazi. Főleg, hogy mi mennyit érne meg neked.[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
válasz Carasc0 #79799 üzenetére
Fejestali lesz Pesten November 9-én, ha el tudnál menni ott lesz talán mind. M50x-re nem esküdnék....
[link]A K5 pro-t nem ismerjük még, lehet, hogy jó. Akad jóság az új cuccaik között, mint pl. a még talán nem debütált BT fejesük [link] .
De jó pl. egy többünk által is bevált és nemrég ajánlott LogiLink UA0211 [link]
Bodz mester impressziója [link][ Szerkesztve ]
-
-
fericske
addikt
válasz Carasc0 #79796 üzenetére
Az MT8-at nem javaslom. Munkához, monitor fülesnek való inkább - hasonlóan mint az AKG K550 -, nem kimondottan hifi, élvezeti zenehallgatásra valónak tartom. Részletes, de egyúttal fárasztó is magastartományban, mélyekben szolidabb, de az is részletes. A zenei stílusodhoz nem passzol.
Ahogy írtam, MT5-MT7 oké. -
Sinesol
veterán
válasz Carasc0 #79789 üzenetére
Esetleg ott van még a 1More Triple driver over ear. Eleg jokat irtak rola Innerfidelityn, többek közt azt is, hogy nem sok fejes ad olyan fizikai impactot mélyek terén, emellett nem nyomja el a többi tartomanyt es könnyen is hajthato, lehet elsokorben dac nelkül is meglennél vele, erdemes utananezni.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz Carasc0 #79785 üzenetére
Az M50x mellett (aminek szerintem van mélye bőven) fontold meg a Meze 99 Neót is. Árban belefér a keretedbe (ha jól emlékszem), nagyon könnyen hajtható, szép kerek basszus tartománya van, de nem a Sony basshead fejeseinek taknyolós, hallgathatatlan színvonalán. Rockra nekem túlzás volt, de ha valaki kifejezetten a mélytartományról szóló zenéket hallgat, annak úgy képzelem, tökéletes lehet.
Az árukereső nem túl hiteles forrás...
-
persil
nagyúr
válasz Carasc0 #79782 üzenetére
Attol is fugg mit hallgatsz azert.
Az ilyen agyonmelyezett divatfulesek pl nalam metalnal elnyomnak mindent, teljesen elvezhetetlen tole az egesz, onnantol nem erdekel, hogy hany csillio dollar, meg mennyire top.
Ezert mondja mindenki, hogy meg kell hallgatni, amit csak lehet. Technikailag minden befolyasolja valamennyire a hangot, mire a fuledbe jut valami, addig ketmillio dolog szol bele es senki nem hall pont ugyanugy, mint te. Ami neked tokeletes, az masnak egy fos. Borzaszto szubjektiv az egesz.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz Carasc0 #79772 üzenetére
Audiofil te lehetsz, nem a fejhallgato, es leegyszerusitve azt jelenti, hogy torekszel a legjobb hangzasra.
Felteve, hogy egyaltalan van hozza hallasod. Ismerek olyat, aki a ketpalcas kinai szarokat is boldogan hallgatja, egyszeruen nem erzi a kulonbseget egy minosegi fulessel, mert szimplan botfulu.
Itt a topikban azert vannak paran, akiknek a hangzas/zene a mindenuk, ezert nem szoktak "szart" ajanlani.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
fericske
addikt
válasz Carasc0 #79772 üzenetére
Emlékeztem a mélyekkel kapcsolatos kitételedre, és azt figyelembe vettem az szerint, hogy a K512-ben kimondottan kevesled, ami nem csoda, egy magasba húzó, vékony hangú fejes. Illetve még figyelembe vettem a zenei stílus preferenciád - amihez az m50x kapja a pozitív értékeléseket a neten -, illetve azt, hogy szokták mondani, hogy túl sok mély ne legyen - mondjuk mikor lejönnek egy ilyen Cerberusról - azután meg keveslik az ajánlott fejesben a basszus mennyiséget.
Audiophile nálam kiegyenlített, nem vékony hangzást jelent. Van testessége a közepeknek, nem csak nyüszít az énekes és a hangszerek sem csak cincognak.
Az ilyen hangolású fejesek kiterjeszthetik a zenei ízlésed is.Ezek alapján pár zárt fejes amit tudok mondani, aztán még mások kiegészítik amiket ők hallottak.
Yamaha HPH-MT5, HPH-MT7
NAD VISO HP50
Cooler Master MH752
SoundMAGIC HP151Ezek alapvetően mindenevő fejesek. EDM-classical-rock oké.
Akkor most az m50x mellőzve lett, illetve azt javaslom egy esetlegesen felmerülő dt770 pro-t is mellőzz.
Ha van lehetőséged, vásárlás előtt próbálj ki amit tudsz. A két mellőzöttet is.
".....Az hogy egy füles audiophile, az okozhat-e olyan hangzásélmény problémát, miszerint az egyenletesség miatt én az adott X zenében keveslem a mélyet?....."
Ez egyfelől megszokás kérdése, mire állt rá a füled, agyad. Az első benyomásra rányomhatja a bélyegét. Másfelől a fejhallgató zenei képessége, minősége is beleszól a dologba.
Mivel két teljesen eltérő karakterű fejessel van tapasztalatod, téged nem fenyeget az a veszély, hogy próbakor "félrehallasz" dolgokat amik neked számítanak.[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
válasz Carasc0 #79767 üzenetére
Az 569-cel adnál egy pofont a sz@rnak, abból a szempontból amiből az AKG-t menesztenéd.
Az m50x mélyben dús fejhallgató, ezenkívül más "baja" nincs igazából.
Az imént említett tulajdonsága miatt itt nem szokott ajánlott audiophile fejes lenni.
Ugyanakkor az általad leírtak alapján (AKG és zenei ízlés) nagy valószínűséggel ő lesz a te fejesed.A K5 pro-t még kipróbálni nem tudtam, csak egy üzemképtelen bemutatódarabot tudtam nézegetni.
Olvasat után nem rossz darab.
Viszont szintén olvasat után én megkísértenélek egy iFi Audio ZEN DAC-kal. [link] -
Gzula[HUN]
addikt
válasz Carasc0 #79705 üzenetére
Fölösleges annyit költeni fejhallgatóra, ha csak alaplapiról használod. Nekem van olyan 7ezres kínai fejhallgatóm, ami szebben szól alaplapiról, mint az mdr-1a. Egy normális DAC és vagy AMP nélkül teljesen értelmetlen.
(#79713) -FLY-> Én aliról szoktam rendelni. Minőséggel nem volt gond, pedig az elmúlt pár hónapban vagy 4 pár párat rendeltem már.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
válasz Carasc0 #79712 üzenetére
Nem ismerem, a Fejerősítő és DAC topikban biztos segítenek.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
s4tch
veterán
Egyetértek a kollégával, ennyiből sokkal jobban jársz, ha nem csak a fejest, hanem a forrást is fejleszted.
A Yamaha HPH-MT7-et egyszer hallottam egy rövid ideig, de meggyőző volt. Korrekt az anyagminősége, kényelmes, zárt, fasza a hangja (bár nekem picit mélykiemelt, de ennyi belefér, és a közepeket sem nyomja agyon a mély), és megfizethető, kb. 47e a Muzikernél. Nem vagyok benne biztos, hogy tudnék mondani új, 100k alatti, nagyságrendileg jobb hangú fejest. (Nekem a Nad HP50 jobban tetszik, de ez egyrészt ízlés kérdése, másrészt a Yamaha kényelmesebb.)
Mellé veszel egy korrekt dac/ampot, és megleszel egy darabig. Forrás végett irány a szaktopik összefoglalója első körben.
(#79707) Carasc0: ha mákod van, akár jó is lehet. Meg kéne hallgatni, ezzel az erősítővel nem tudom, kinek van itt tapasztalata. Abból kiindulva, hogy ez egy relatíve olcsó, nem fejhallgatózásra kihegyezett erősítő, nem lennék túl optimista.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
Ha hajlandó vagy százezret költeni, akkor javasolnám, hogy 30-40% menjen hangkártyára (vagy külső DAC-ra), és a mellé vegyél fejest.
Van nekem is egy olyan AKG valahol a szekrényben, annál már egy Pioneer SE-MS5T is sokkal jobb, és csak 20e kb. Ha ki akarod maxolni a keretet, akkor ott vannak a Beyerek, Audio Technikák, Sennheiser 58X, stb."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
p76
senior tag
válasz Carasc0 #71909 üzenetére
Én nemrég egy HD599-et és az ATH-MSR7SE-et hallgattam az audiocentrumban egy Unison Research SH fejhallgató erősítővel.
A HD599 teljesen semleges, olyan semmilyen volt, én biztos nem ajánlanám. Az MSR7SE egy nagyságrenddel jobban szólt. A mélye mintha kevés lenne, de a HD599-nek meg mindene kevés
Az tény hogy a Sennheiser nagyon kényelmes, én már 10 éve nyúzok egy HD555-t, de nekem az ATH se tűnt kényelmetlennek.
Bezzeg múltkor egy Beyer DT770 Pro 80 ohmossal satuba fogták a fejemet, bár ez biztos állítható[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Carasc0 #71876 üzenetére
Nincs HD569-em, hogy erre válaszolni tudjak. Azt pedig nem hiszem, hogy rajtam kívül másnak lenne az itt jelenlévők közül Oehlbach XXL Ultrája.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
s4tch
veterán
válasz Carasc0 #71522 üzenetére
A Meze mehet elektronikus zenére. Mondjuk az elektronikus zenéknek általában nincs közepe, és hangszerek sincsenek túl nagy számban, szóval arra sok fejes jó, aminek van mélye, de a Meze szerencsére mást is tud. Veheted belőle a Neo verziót is, hasonló karakter, mint a Classic.
Viszont szerintem a forrást vedd meg a fejessel együtt. A Meze jól skálázódik, ahogy teszed alá az egyre jobb forrásokat, úgy emeli a fejes is a szintet. Szerintem telefonról maszatos és közepes, alaplapi hangkártyáról sem lehet nagy durranás. Erősítve jó móka.
-
emiki6
veterán
válasz Carasc0 #71521 üzenetére
A mezét ne vesd el, én először azt próbálnám ki (kérdezd meg a hirdetőt, PPI-t, hogy ki tudod e próbálni nála valami értelmes forrásról).
Ami még jó, az a shure srh840, akg k550, beyerdynamic dt770 pro 80 ohm (bár ott a közepek nincsenek annyira előtérben), ath-m40x, esetleg m50x.
Biztos van más is, de csak ezek jutnak eszembe most.Szerk: sok fejhallgatót próbáltam, nem mondanám, hogy valamelyik jobb vagy rosszabb volt elektronikus zenével. Persze minden fejhallgatónak vannak gyengéi és erősségei, de nem feltétlen műfajtól függ hogy jól szolnak e.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Carasc0
őstag
válasz Carasc0 #71521 üzenetére
Visszaolvastam és eléggé meggyőző nekem ez a MEZE 99 Classics. Elektronikus zenére is jó?
emiki6: Igen igazad van. Nagyon jó füles lehet. Meghallgatni aligha tudom Győrben, de szinte ez egy etalon füles. Ha meg esetleg túlkoncetrált benne a mély, sebaj, EQ. És nem vészes az ára sem.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla