- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz demmer123 #108143 üzenetére
Hangkártya nem egy erős darab... Én inkább cserélném azt első körben. A tavalyi fejes talin volt egy HyperX, állítólag nagyon jól skálázódott, ahogy rakták alá a kollégák az egyre jobb erősítőket. Van még benne tartalék.
Illetve ha nyitott fejest szeretnél, akkor lásd emiki6 ajánlása.
-
emiki6
veterán
válasz demmer123 #106089 üzenetére
Nem normális, de valszeg csak a balance van elállítva, szóval nem kéne baj legyen vele, csak egy szintre kell őket hozni.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Mardel
őstag
válasz demmer123 #96468 üzenetére
Szerintem pont ideális a mély.
Marshall Monitorom de még a Beyer DT 770 Prom is mélysúlyosabb és egyik sem 10k huf volt.
Érzésre hangban talán olyan mint az Audio-Technika M50x vagy M30x mondjuk M30x-ben picit több a mély.
Aki azt mondja túl sok annak a füle a nyitott fejhallgatókhoz szokott.
Pl AKG k240 Mk II, ebbe még dspvel is nehéz mélyeket varázsolni. Maximum valami klasszikus zenére ajánlott vagy studioba énekes hangját monitorozni.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz demmer123 #96376 üzenetére
Itt válaszolnék, ha nem probléma.
A videó alapján ugyanazt a fajta megoldást alkalmazzák az MH751/752-esen, amit a Sony szokott, de láttam már más fejhallgatón is. Valóban körülményesebb a párna csere ezen fajta módon, de sokat tud segíteni akár egy gitár pengető is. Én sem szeretem ezt a fajta megoldást. Nem is a leszedés a kritikus pont, hanem amikor rakod fel a keretre az új párnát., vigyázni kell, nehogy elpattanjon. Ettől függetlenül nem lehetetlen küldetés, és azért (nyilván felhasználótól függően) másfél-két évig bírja egy párna. Én fémmel nem feszegetném az esetleges karcok miatt. Nekem ilyen kütyük vannak erre a célra itthon:
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz demmer123 #96307 üzenetére
- Könnyebben meghajtod.
- Zárt.
- Nem hozza. Ha jobb minőséget akarsz, azért jobban zsebbe is kell nyúlni. Tippem a Takstar Pro 82 szintén Kínából. Doboz nélkül olcsóbb.#96306Miklos022: Szeritem ezen a fórumon tudnának bővebben segíteni. Zajszűrőt lehet érdemes volna először kipróbálni, engem konkrétan zavar. Volt úgy, hogy éreztem szó szerint a dobhártyám lüktetését. Amúgy pont ebben az árkategóriában eléggé hiány van, minap panszkodott egyik srác, hogy AT M50BT2-t és AT ANC900-at se talál sehol. "Jó basszus" van egyébként az M50XBT-ben is, de az nem ANC-s. Ha az is kell, akkor valamelyik Sony WH-1000 XM 2-3-4, attól függően, mennyire vagy elengedve anyagilag. Azért a részletes hang helyett inkább a mélyek fognak domiálni.
Pioneer SE-MS7BT is jó ár/érték arányú cucc, de szerintem csak akciósan. BT 3.0 már azért elég ósdi. 30-35ezernél biztos nem adnék többet érte, de volt már pár hete 27ezer is. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz demmer123 #96303 üzenetére
Nagyjából van a HD2000, meg az OneOdio Pro-10-es. Előbbi kiegyenlítettebb a Cloudnál, utóbbiban meg több a mély a Cloudnál. Ízlés kérdése melyiket választod. Pro-10-est később tudod tunningolni egy ilyen (95mm-es kell), vagy a Pro-50-es párnájával, bár olcsóbban jössz ki, ha egyből azt veszed. Érdemes lehet még körbe nézned a Superluxok közt.
Invotone HD2000 van talán még a Nomononál, ha másol itthon nem találsz.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz demmer123 #73501 üzenetére
Egy vlismerősömnek a füle idővel átpaszírozta a fejes egy részen annak szivacsát a rácsán, amiatt rezonált az ővé. Ha leszeded a párnát, akkor láthatod milyen állapotban van a tiéd.
+1 dimajnak"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Samtya
senior tag
válasz demmer123 #65663 üzenetére
Mérd meg az eredetit. Ez a Brainwavz hogy viszonyul hozzá? Megadják a méreteit és szerintem be is tartják.
A kínait se dobd ki, szerintem én rá tudnám tágítani. -
figoa
tag
válasz demmer123 #65652 üzenetére
1082 Budapest, Üllői út 70. kérdezz rájuk van e nekik bőr
[link]persze itt posta OFF. legfeljebb szolsz egy kedves BP.-i ismerosodnek es o elkuldi neked.
[ Szerkesztve ]
"My chosen torture makes me stronger .In a life that craves the hunger .A Freedom and a quest for life Until the end the judgment night ...."
-
Spíler
őstag
válasz demmer123 #64339 üzenetére
Amit linkeltél azt nem tudom,de ez a három remélhetőleg jó a Cloud I-re.
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Bodz
nagyúr
válasz demmer123 #49972 üzenetére
Akkor ott van még az M30X, vagy akár egy használt AD500X. Extra basszus igény esetén LZR 580.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz demmer123 #45250 üzenetére
Az ALC1150 állítólag elég jó alaplapi chipset, de egy dedikált fejhallgató erősítő biztosan sokat javítana a hangzáson. Az én HI2050 fejesemnek a magasai a bántóak sokszor, szóval én csak egy sötétebb hangú forrást választanék elé, ami lágyítja / gyengíti a magastartományt. AVX-en van egy Bkercso-féle TPAmp [link], de nem tudom, hogy ez mennyire passzolna hozzá, ki kellene próbálni. Itt biztosan tudnak segíteni, de részletesen le kellene írni, hogy mi a problémád a jelenlegi hanggal: [link]
Godimodi: [link] [link]
Én egyik zárt Superluxot sem venném a HD2000 helyett. Félnyitott HD681 / 681B esetleg, ha meg tud barátkozni a sziszegős magasokkal.[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz demmer123 #45203 üzenetére
Szerintem 30k környékén nem kapsz a HI2050-nél jelentősen jobb hangzást (bár még mindig nem tudjuk, hogy nálad ez igazából mit is jelent), főleg nem újan. Használtban én inkább az 50-60k kategóriát nézegetném. (pl. Sennheiser HD600/650, Beyer DT880/990 Premium)
Én 30k-ból inkább vadásznék a HI2050-hez egy karakterben passzoló DAC-ot / erősítőt. Esetleg kipróbálhatod az ATH-AD500X-et, 2db-ot is árulnak Hardveraprón. 3D térben jobb, mint a HI2050, kevesebb mély és magas hang, szép középtartomány, baromi könnyű és kényelmes, könnyen hajtható fejes.
A HyperX Cloud 2 az egy Takstar Pro80 + mikrofon + valami USB hangkártya.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Bodz
nagyúr
válasz demmer123 #45203 üzenetére
Mi bajod a HI2050-nel egyébként?
(#45199) B1T3: Kiemelés mindegynéllesz, vagy így, vagy úgy, itt és ott... HD661, HD681 Evo cserélhető kábeles.
(#45197) Richie0116: A Dorien által felsoroltakon kívül M30X, Magnat LZR 580 (mélytúlsúlyos!!!), vagy LD Systems HP 800 Pro (ugyanaz, mint Pro 80, Gemini, stb).
Érdekességnek a Muzikernél, Phil Jones Bass H-850. Gondolom ugyanaz, mint az Edifier H850.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz demmer123 #45200 üzenetére
A másodikra semmiképpen, az elsőre (HyperX Cloud) pedig csak akkor ha mindenképpen zárt fejes kell. (a térérzet jóval gyengébb lesz)
Mi a probléma egyébként a HI2050-nel?B1T3: Superlux HD681 EVO
-
Dorien
veterán
válasz demmer123 #41668 üzenetére
Mivel ez egy Pro 80 mikrofonnal, szinte ugyanazt kapnád zártban, mint ami most van. A hallható különbségek feltehetőleg ezek lennének: valamivel sötétebb karakter (több mély és talán egy kicsivel kevesebb magas) és jóval kisebb tér. Felbontása, dinamikája ugyanaz a kettőnek, ugyanaz a driver is bennük. [link] Én csak akkor cserélném le erre, ha fontos lenne a zajszigetelés.
Inkább egy ATH AD500X külföldről (kb. 30k mindennel együtt). Az szerintem térben és felbontásban is jobb a HI 2050-nél és nem sziszegős semmilyen forrásról. De a HI 2050 is egy nagyon jó fejes az áráért.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz demmer123 #28775 üzenetére
Nem ismerem annak a Giga lapnak az alaplapi kártyáját (igazából egyikét sem), de majdnem biztos vagyok benne hogy nincs benne külön fejes erősítő (még ha az asus alapszintű akkor is), és az alaplapi cuccok többnyire a zajjal sem állnak túl jól.
De egyszerű a dolog, gondolom a lap már megvan, vedd meg a fejest nyugodtan (ajánlott is itt), és ha nem szól jól alaplapival akkor vehetsz hangkártyát is hozzá. Én erre a szintre még nem költenék sokkal többet, de ennyit azért megérdemel a fejes.
-
.DLL
veterán
válasz demmer123 #28554 üzenetére
Akkor Takstar Hi2050, közepe, magasa, tere is jó az áráért, bár eléggé nyitott, nem tudomez zavaró-e. Egy minőségibb külső eszköz pedig a legtöbb esetben lepipálja az alaplapi hangkártyákat, sokkal részletesebb, pontosabb tud lenni a hang tőle, ami nyiván játéknál is elég fontos .
(P.H.)
-
dudika10
veterán
válasz demmer123 #28493 üzenetére
A DJ fejhallgató gyakran semmire nem jó.
Játékokban nem az a cél, hogy a hangokat élethűen megszólaltassuk? Pont úgy, mint filmnézés, vagy zenehallgatás közben. A fejhallgató nem tudja, hogy most a zenét vagy a játék hangját szólaltatja meg, esetleg filmet nézel rajta, ilyen formában semelyik felhasználás nem támaszt extra követelményeket a fejhallgatóval szemben.
(#28495) Kroni1: az hagyján, hogy nem szól sehogy, de kézbe véve is az a gagyi kínai piacos 200 forintos műanyagdarab, amitől én személy szerint falra mászok.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Exodius
őstag
válasz demmer123 #28326 üzenetére
1. Nem gagyi, hanem kibas*ott durván dizájnos és annyira menő, hogy még pólót is rendelhetsz hozzá.
2. Ha neked ennyire számít, hogy hogyan néz ki, akkor vegyél Marley-t, ami kevésbé néz ki jobban (sőt a Marley-nál kinézetre csak a Skullcandy termel ocsmányabb jószágokat) de sokkal sza*abbul is szól.Your choice....
-
RetepNyaraB
veterán
válasz demmer123 #28323 üzenetére
Neked kifejezetten on-ear kell? Ott sokkal szükebb a valasztek is.
Nyitott on ear: Koss porta pro. Nagyon kenyelmes es nagyon jol szol - biztos veri az AKG-t is es a többi fost, amit linkelsz.
Ha az over ear is jatszik, akkor a Takstar es klonjai nagyjabol mindent vernek 20k alatti kategoriaban, itt csak ezt fogod hallani, mert fizetett bértollnokok vagyunk es az elöretolt kinai helyörseg reszet kepezzük."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Premier dátumot kapott a South of Midnight
- Óra topik
- Retro játékok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimizi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest