- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame120
tag
válasz magyargyerek #92284 üzenetére
Köszi, hogy válaszoltál. Jó tudni, hogy van a piacon használható alternatíva nem arany áron
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz magyargyerek #92158 üzenetére
Ugyanilyen fejpánt védőt rendeltem Aliról korábban. Egy barnát, meg egy feketét is. Kb. 3$ volt darabja. Mérget nem venék rá, de a szerintem a párna is Alis/Ebayes, csak át lett csomagolva.
Megjegyzem, hogy a fejpántok nagyon jó minőségűek, és nem csak áruk függvényében, hanem attól függetlenül is.[ Szerkesztve ]
-
frame120
tag
válasz magyargyerek #92158 üzenetére
Majd írj már pár szót, hogy milyen a hangja vele a fejesnek, ha sikerült kipróbálni.
Én sajnos nem nagyon találtam olyat amire azt merték mondani, hogy jó vele, az ismertebb 3rd party csere párnák állítólag teljesen elrontják a hangját(pl. brainwavz). Bár ez szemre eléggé hasonlít a gyárira.
Én végül kínomban megrendeltem a gyárit egy kisebb vagyonért. -
magyargyerek
tag
-
::djuice::
csendes tag
válasz magyargyerek #65668 üzenetére
"úgy döntöttem lecsapok erre az etalonra.(110)"
Már én is ránézek mondom, de nem hiszem amit látok. Ez a prémium fejes volt 7700 Ft valaha???
Valami nagyon mellé mehetett ott az árdiagrammban alul! [link] -
gothic20
aktív tag
válasz magyargyerek #53394 üzenetére
Holl található pontossan?
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
törölt tag
válasz magyargyerek #49627 üzenetére
Nekem az ilyen kemény pántos fejeskből igazából eddig csak a Beyerek voltak kényelmesek. A szalagpántos megoldás általában nekem jobban bejön, kényelmesebb, egyáltalán nem nyom (nem is tud hogyan). De gondolom ez amúgy fejformától is függhet.
A CX300-ban kb semmi magas nincs, csak ömlengő lusta mélyek[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
válasz magyargyerek #49627 üzenetére
MSR7 mellett:
-40.000-ért ami majdnem félár mint a boltban (Kaptam ma képeket róla, olyan mintha új lenne...)
-Többihez (m50x, dt770) drágábban lehet hozzájutni.
-Sonymhoz képest biztosan jobb a hangja, anyagminősége is jobb.
-Sony MDR-V700 az rendesen szorított (nem szoktam megnézni, de biztosan piros volt a fülem pár óra után, de lehet hogy hamarabb is ) és recsegett ropogott, több helyen is javítottam, hogy használható maradjon
az anyagával voltam legkevésbé megelégedve.Ellene:
-esetleg, de nem biztosan nem leszek megelégedve a mélyekkel...
bár ez a frequency respose-okból amit a neten találtam nem derült ki...
-nem új, csak alig használt.Van még valami indok ellene? (ha tud valaki ilyet most mondja vagy tartsa magában mindörökké )
Köszi
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
contaxg
veterán
válasz magyargyerek #49581 üzenetére
Az AT-nál van jobb fejes ami még egy Fiio-ról is elég ütősen tud szólni. Emlékeim szerint az AT nem valami testes hangú jószág, de megfelelő forrásról kellemes perceket tud okozni. Azért meglepő, hogy ennek mindene OK egy X3-ról az AK100 pedig nem kedves számodra.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz magyargyerek #49513 üzenetére
Az AK100 önmagában szerintem nem lesz jó a HE400-hoz. Bár én csak az 500-at hallottam róla, de csak cincogás volt eg ynormális erősítőhöz képest. Az MSR7 az jó lehet hordozhatóhoz is azért, de mondjuk a két fejes szerintem nem igazán egy kategória.
Azért az AK100 mögé még legalább egy erőlködőt kellene tenni, ha ragaszkodsz a hordozható kivitelhez.zoltankakuk: Olyat válassz, aminek van beépített fejhallgató erősítője legalább. De amgúy lehet, hogy jobb lenne egy külső hangkártya, vagy méginkább egy DAC/amp. Van ennek saját topikja, ott tudnak tanácsot adni.
[ Szerkesztve ]
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz magyargyerek #38176 üzenetére
Köszi. Írtam nekik e-mailt. Majd megírom, h mit válaszoltak. Szívem szerint személyesen vinném be, csak sajna Szabolcsi vagyok, ők meg Pestiek :/
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Exodius
őstag
válasz magyargyerek #37467 üzenetére
Örülök/örülünk, hogy ennyire tetszik.....jó olvasni az elégedett emberek hozzászólásait.
-
Julot
aktív tag
Mint zenei téren, mint a fülessel kapcsolatban hasonlóan gondolom én is a HD2000.-el kapcsolatban! Én is elkezdtem olyan stílusú zenéket is hallgatni, amiket eddig nem, - vagy csak ritkán - és most csak a fejes miatt próbáltam ki, és meggyőzött, nagyon tetszik, szinte minden stílus "jól áll neki", és én is nagyon óvatosan bánok vele, mert olyan "törékenynek" tűnik, pedig nem az, csak az anyaghasználatból, a tapintásából tűnik annak! Jó kis fejes, na! Vegyétek nyugodtan, meg lesz elégedve aki ilyen árkategóriában gondolkodik!
[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
.DLL
veterán
Hát igen, az árban ugye nem csak a hangminőség van benne, hanem a kialakítás, kényelem, felhasznált anyagok, tartozékok.
(P.H.)
-
M@rdel
őstag
válasz magyargyerek #37444 üzenetére
Ha már ennyi embernek van HD2000 és Pro80, mondanátok valamit a hangjukról is?
Vagyis inkább a különbségéről!
HD2000-m már van. -
Dava
tag
válasz magyargyerek #36796 üzenetére
Én is most várok egy ilyet, de azt mondták nem érdemes ilyen olcsó cucchoz dac/amp...
Te milyet használsz? Én gondolkodtam, ha lesz fölös pénzem esetleg beruházok egy E07K-ra (később úgyis tervezek azért komolyabb fejest venni, amihez biztos jól jönne).
-
Roxkex
senior tag
válasz magyargyerek #36516 üzenetére
Én utcaira inkább a hallójáratos fülhallgatókat szeretem (nem rég vettem egy Xiaomi Piston 2-t) - Szóval én ezt inkább bentre , laptophoz játékra, filmre ... stb-re fogom használgatni - És teljesen jó
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
contaxg
veterán
válasz magyargyerek #36516 üzenetére
Nem minden arany ami Takstar.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz magyargyerek #36009 üzenetére
"Androidos telókhoz ez a fejes SOK. Vagyis telók nem tudják kihozni belőle azt amit ez a cucc tud."
Ez pontosan így van, ahogy írod is. Hangos, de a dinamika már fél hangerőnél elfogy és elkezd torzítani...
..de bezzeg a Xonar végén...
-
Zoley3
tag
válasz magyargyerek #35246 üzenetére
Szia
Megkérdezhetném hogy hol vetted a Takstar PRO 80-t,ahogy egyenes zsinórra adják? Mert tesóm is szeretne venni,de a csavart zsinórtól tart,és emiatt nyitottat nem szeretne (Takstar HI-2050)
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest