Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerettem a Twittert, kár, hogy így szét lett cseszve.
-
Akelaus
senior tag
Én az Fb-ről nem tudok "elmenekülni" mert vannak általam követett zenekarok akik már nem tartanak weboldalt, hanem oda megy ki minden infó. Hiába létezik nekik egy alkalmazás, de még a "nagy" magyar zenekarok sincsenek ott rajta, és jó pár külföldi sem használja.
Az engem érdeklő zenei oldalak szerencsére még rendelkeznek weboldallal, így én is az általad írt nyugdíjas megoldással, könyvjelzőből nyitogatom meg őket. Ugyanígy a híroldalak esetében is, na őket az Fb-n elkerülöm a kommentek miatt. -
Narxis
nagyúr
Én Musk előtt se értettem miért olyan jó a twitter. Most ha engem releváns hírek érdekelnek akkor az azzal a témával foglalkozó oldalakat könyvjelzőbe teszem és kész. Ez mai szemmel nézve ilyen nyugdíjas megoldásnak tűnik de úgy gondolom korunk egyik legnagyobb problémája a mentális egészségünk szempontjából a túl sok információ. A twitter nem sokban különbözik számomra a tiktok-tól, de tiktokon legalább látok nem stresszelő tartalmat is.
-
kilua
senior tag
Igen, egy valaki ott is.
Így nem lesz a blusky vagy mi a Twitter előtt mert ki néz egy ismeretlen mikroblogot csak őmiattuk? Ez van ha kialakul a monopólium a tech világban csinálhat amit akar a Twitter lesz az első.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az X riválisán is megjelent az Európai Központi Bank.