Hirdetés
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- RAID
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerettem a Twittert, kár, hogy így szét lett cseszve.
-
Akelaus
senior tag
Én az Fb-ről nem tudok "elmenekülni" mert vannak általam követett zenekarok akik már nem tartanak weboldalt, hanem oda megy ki minden infó. Hiába létezik nekik egy alkalmazás, de még a "nagy" magyar zenekarok sincsenek ott rajta, és jó pár külföldi sem használja.
Az engem érdeklő zenei oldalak szerencsére még rendelkeznek weboldallal, így én is az általad írt nyugdíjas megoldással, könyvjelzőből nyitogatom meg őket. Ugyanígy a híroldalak esetében is, na őket az Fb-n elkerülöm a kommentek miatt.
-
Narxis
nagyúr
Én Musk előtt se értettem miért olyan jó a twitter. Most ha engem releváns hírek érdekelnek akkor az azzal a témával foglalkozó oldalakat könyvjelzőbe teszem és kész. Ez mai szemmel nézve ilyen nyugdíjas megoldásnak tűnik de úgy gondolom korunk egyik legnagyobb problémája a mentális egészségünk szempontjából a túl sok információ. A twitter nem sokban különbözik számomra a tiktok-tól, de tiktokon legalább látok nem stresszelő tartalmat is.
-
kilua
senior tag
Igen, egy valaki ott is.
Így nem lesz a blusky vagy mi a Twitter előtt mert ki néz egy ismeretlen mikroblogot csak őmiattuk? Ez van ha kialakul a monopólium a tech világban csinálhat amit akar a Twitter lesz az első.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkbook L16 Gen 1 Magyar Ultra U 135U, 16GB DDR5, 512GB NVME, Gari: 2029-05-29
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - ÚJ
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest