-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
HUNRobar #74297 üzenetére
Sziasztok!
Januárban, mikor megrendeltem a Oneodio Studio Pro fejhallgatót, még nem szerepelt itt a topicban. Most akartam felhívni a figyelmet rá, de látom, HUNRobar ft egy részletes recenziót írt róla pár napja szakmai szemmel, én úgyis csak annyit tudtam volna mondani, hogy "jól szól"
Egy kb. 5 éves Superlux HD681B mellé kellett, mert mintha ott kissé sziszegőssé vált volna az énekhang. Maximálisan kielégíti az igényeimet, a viselése sokkal stabilabb, mégis kényelmesebb, mint a Superluxé. Megszakítás nélkül 3 óráig volt a fejemen, de nem volt kellemetlen, a másik fejhallgató azért ilyenkor már lekívánkozott. A hozzá adott két vezeték nagyon praktikus.
Ha valaki ebben a 10e Ft-os kategóriában gondolkozik (most látom, épp a 10-15x ennyibe kerülő fejesekről megy a téma, de január elején pl. a Lidl-s fejhallgató került szóba, így belefér), mindenképp érdemes felvenni a jelöltek listájára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest