- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
Az egyik legszebb fejes szerintem. Ennyiért jó vétel lehet, ha valaki nem fél az előre utalástól és attól, hogy hamisítványt kap.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
-
Dorien
veterán
válasz RetepNyaraB #17043 üzenetére
Látom, ott van a kalapács is a kezében.
decoati: Vegyél egy EVO-t, azzal biztosan nem nyúlsz mellé. Negatív véleményt én még nem olvastam róla. Nekem 2 db van itthon. A fejedet sem fogja szorítani, könnyen hajtható, nagyon tisztán, szépen szól, otthonra ideális.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
decoati
aktív tag
válasz RetepNyaraB #17043 üzenetére
ne szívassatok már
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
Dorien
veterán
válasz decoati #17037 üzenetére
Superlux 681 EVO innen: [link]
Nyitottban, félnyitottban nincs nagyon alternatívája 20k alatt. Amiket szoktak még ajánlani (Beyer 235, Creative Aurvana Live, Shure 240), azok mind zártak."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Megtaláltam egy dobozban a Sony MDR-IF230 infrás fejhallgatómat.
Sajnos a szivacsa már szétmállott. Már egyszre próbálkoztam korábban a Sony-nál a szivaccsal, de széttették a kezüket.
Szerintetek lehet valahol kapni "univerzális" szivacsot? Kb. 60 mm körül lehet az átmérője.
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
decoati
aktív tag
Sziasztok srácok, én is fülest keresek otthoni zenehallgatásra, elsősorban jazz és rock zenékhez, főként mobilról (jelenleg sgs voodooval). Circum kivitel (törött a porc a fülemben), nem zárt. Jelenleg egy régi Sennheiser HD-480 II-m van, szeretem a hangját (bár az erős középsúlyos, hangos gitárzenék sehogy sem szólnak rajta), de a törött fülem miatt hosszú távon fáj. Kiegyensúlyozott, érzékeny hangot szeretnék, száraz, pontos basszusokkal. Nagyobb impedancia a javuló stereo crosstalk miatt talán nem lenne hátrány. 20.000 fölé nem nagyon mennék. Mit tudnátok ajánlani? Köszi!
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
Xalderon
tag
Sziasztok!
Fejhallgato vasarlasa elott allok es erdekelne ti mit ajanlanatok.
Kizarolag csak itthon, csendes kornyezetben hasznalnam.
65 %-ban jatekra, 25%-ban filmezesre es a maradek reszben zenehallgatasra lenne hasznalva.Egyik fontos szempont lenne, hogy jatekra es filmezesre virtual terhangzassal (dolby headphone) szeretnem hasznalni, valami ertelmesebb hangkartyaval asztali PC-hez.
Zeneben foleg a metal es rock stilusokat favorizalom.
Nem nagyon ertek a dologhoz, de magamat ismerve inkabb a kiegyensulyozott hangzast reszesitem elonyben a "mely-hangsulyossal" szemben.Kizarolag nyitott/felig nyitott, vezetekes es circumaural fejesben gondolkozom.
A zart fejesekbe mindig beleizzadok a hosszu ideig tarto folyamatos hasznalat alatt.
A tartos egyhuzamban torteno hasznalat miatt a kenyelmes mivolta is elegge hangsulyos lenne.60-65e Ft-ot szannek ra es inkabb ujat szeretnek, mintsem hasznaltat.
(Mikrofon nem kell.)Eddig egy jeloltem van: Sennheiser HD 598.
Az eddig olvasottak alapjan jatekra tobben dicsertek, nagyon kenyelmes, nyitott, es allitolag eleg jol is szol, szoval a fenti kivanalmaimnak szerintem megfelelne.
Az itteni korabbi hsz-eket atbogarasztam, es tudom, hogy alapvetoen a tobbseg inkabb HD 600-at ajanlana helyette, de hasznaltat nem szeretnek, ujonnan pedig kis hazankban masfelszeres kulonbseg van arban (63e es 93e neten gyorskeresve).
Meg annyit, hogy a hangkartya melle egy olcsobb (20-30e) kis AMP is beleferhet, ha a valasztott fejes ezt megkivanja, avagy lehet egybol olyan hangkartyaban is gondolkodni, amiben van ilyen erosito.
Valaszaitokat elore is koszonom!
-
contaxg
veterán
-
tvamos
nagyúr
válasz #71562240 #16464 üzenetére
Koszonom a segitseget!
Megvettem a Sennheiser HD380 Pro-t. Nagyon jo kis darab, kenyelmes, es szepen szol, ahogy en meg tudom itelni. Ez mar a 4. Sennheiser cuccom, nem bantam meg, hogy kitartottam marka mellett. Persze, meg mindig erzem neha ugy, hogy elfogult vagyok, es jo lett volna kiprobalni valami mast...
Udv, Tomi
U.i.: Nekem teljesen jol szol vele az ACDC is.
U.i.2: Bocs, hogy feltartottam a topicot, tulajdonkeppen..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
gelbelex
őstag
Urak, hogyan lehetséges ekkora (62e-119e) szórás az AKG K701 árában..? EIK!
-
-
contaxg
veterán
-
adammkaa
senior tag
válasz moklys1 #17020 üzenetére
Hohóó végre valaki aki ugyan azt tapasztalta mint én . Nálam három napig volt a 770Edition 32ohm, és pontosan ezért utáltam meg az első pillanatokban hogy annyira gagyi műanyag hangja van kicsit hangosabbra véve mint egy bowli 100FT os fülesnek. Ilyen a fejes, nem a forrással van a baj, nekem volt alatta rendszerem.
Nexus 5 Black
-
moklys1
aktív tag
Sziasztok. A DT 770 Edition-ommal kapcsolatban. Most így jó pár órányi zenehallgatás után észrevettem, hogy magas hangokban erőlködik Mivel a rendszerhang maximumon van vagy majdnem maxon. lehet, h emiatt. Ilyenkor olyan érzésem van mintha egy olcsó fülhalfató lenne a fejemen. Bár lehet, h a forrás fájl nem tökéletes (iTunes Store)
[ Szerkesztve ]
-
1Laci
tag
Megvettem a Superlux hd681B-t, feltem a marka miatt, de pozitivan csalodtam, fantasztikus hangja van, teljesen megert minden centet! Koszi meg1x a tanacsot :-)
-
thepityu
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám,az hogy TeamSpeakezni szeretnénk,én mindent tökéletesen hallok,de a haverok ha mondanak nekem valamit,a saját hangjukat hallják a a fülesen.Rajtam valami 1500ftos tescos füles van mikrofonnal.A vicc az,hogy kihúzom a mikrofont,akkor is azt hallják ami a gépemen szól,vagy amit ők mondanak nekem.
Előre is köszönöm ha segít valaki -
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz #71562240 #17009 üzenetére
Komolyan gondoltam rá, hogy valahogy kamatoztathatnád képességeidet.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz szakibá... #17001 üzenetére
Perdöntő nem tudok lenni, és kifejezett, egyidejű összehasonlítást én sem tudtam tenni, de hallgattam őket azonos forrásról, és vannak érzéseim erről. Ahhoz tudnám hasonlítani, hogy nekem az a sejtésem-véleményem, hogy gyárilag a HD555/595-ben (és az alsó Shure SRH-kban) sem teljesen azonos a driver, hanem valamennyi modifikációs eltérés netán van köztük (hangsúlyozom, gyárilag, mert mint tudjuk, pótalkatrészként ugyanazt adják mindkettőbe). Azt vélem, hogy a HD595-mod végrehajtásával nem kaptam meg teljesen a gyári HD595 hangját, és a különbséget esetleges driverkülönbségben valószínűsítem. Ugyanígy, a két Fostex között is érezni véltem valamennyi kifinomultság-különbséget, amiről azt vélném, hogy egy kis drivermodifikációs okból ered. De mint mondtam, ez csak érzés, lehet, hogy semmi alapja - ráadásul felerészt emlékképen alapszik. Mindazonáltal a zubehőr, azaz párna, szivacs, hasonlók változtatásával nekem még nem sikerült ilyen jellegű kifinomultságkülönbséget elérnem fejhallgatón.
-
contaxg
veterán
válasz #71562240 #17004 üzenetére
Műfaját tekintve novella vagy kisregény lesz?
(#17003) DEJVID
Kb 90 éve[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
DEJVID
őstag
Tegnap délben szálltam le a Wesselényinél a villamosról és jött szembe egy srác slux hd330 dobozzal a kezében. Jó mi?
-
szakibá...
senior tag
válasz #71562240 #16995 üzenetére
A Martin Logan kivétel, csak rosszat olvastam a Mikros90-ről.
Azért kérdeztem korábban, hogy hallottad-e mindet, mert az érdekel, hogy mi a különbség a Fostex T20RP és a T50RP között. Azonos a konstrukció és olvastam olyat a Head-Fi-n, hogy szemre ugyanaz a driver van bennük, a műszaki adatok szerint viszont nem. Az árkülönbség a Muzikernél egy tizes, ha nincs jelentős különbség köztük, akkor a T20RP bőven megéri az árát. A szükséges modifikáció ugyanaz mindkettőnél.
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM