Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
regvoltrossz #19 üzenetére
Ki mire gerjed.
-
De rohadt unalmas már tényleg, hogy már a
kenyérpirítógrillsütő programját is AI-nak hívják.regvoltrossz: én arra lennék kíváncsi, ha azt mondom "szeretném hozzáértő magyar mesterekkel megcsináltatni a fürdőszobámat", hogy nem fagy le végérvényes ciklusban
[ Szerkesztve ]
-
Héraklész
tag
válasz
regvoltrossz #19 üzenetére
-1
-
regvoltrossz
aktív tag
Azért kíváncsi lennék, ennek a "Hungarian edition" változatára, bográccsal, marhapörkölttel, kőművesdekoltázzsal.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sinesol
veterán
Kéne egy ai-os robot is, aki meg is eszi, hogy véletlenül se lehessen valamiféle negativ élménye az embereknek. Meg az a sört is ihatná, nehogy véletlenül ittas állapotba kerüljön a vendég.
Na meg egy ai arra is kéne, hogy ne a házigazdának kelljen grilleznie, plusz egy ai arra is, hogy el lehessen küldeni a grillpartikra magunk helyett. Be is zárult igy a kör.
Őszintén szólva ha veszek egy drága grill-t /mondjuk az itt szereplő az még azért nem az /, akkor talán én szeretném használni, ha néha nem ugy sikerül, az sem baj, mert ugye a tapasztalat viszi előre az embert. Ha lassan mindent megcsinal az ai helyettem, akkor ennyi erővel előre megrendelhetem egy étteremből is és kevesebb időből, pénzből, ráforditott energiából megvagyok az egésszel.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
Az auto adagolás jó, a két hőmérő szerintem kevés. Pellettgrillek kozott mondjuk relative olcso a cucc.
Viszont ha pellett nem kell, egy sima szenes grill 1-2 megfelelő hőmérővel (pl meater 2 plus) megtámogatva olcsóbb és valószínűleg jobb lesz.
-
-
-
-
Valamivagyok
tag
Hiány pótló termék. Szerintem sütögetek tovább a borona tárcsámon.
Évek alatt teljesen ki tréningeztem magam... tudom mikor jó a husi.
-
-
Tényleg?!
Már lassan mindent AI fog irányítani.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Már a kerti grillezést is rábízhatjuk a mesterséges intelligenciára, így tuti nem ég oda a méregdrága T-bone.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tippmix
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...