Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
-
PROHARDVER!
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
redgold
tag
Helló Sam!
Én a helyedben nem aggódnék, mert a crossfire működik, ha a ccc azt írja ki neked! Ha valami problémát észlel, akkor nem engedi bekapcsolni, ill a kis kockában nem jelenik meg az enable crossfire kockában a pipa!
Egyébként fizikálisan két kártyát észlel, de egy vezérlőként kezeli crossfire módban a veztérlőszoftver.
Nem is kell neked válasszál, hogy mester vagy szolga kártya, mert azt az alaplapban elfoglalt helye, valamint a szoftver dönti el: itt semmi dolgod!!Everest: csak a legújabb 4.20-as észleli megbízhatóan az új chipsetes ATI kártyákat! A Megjelenítés/GPU funkciónál írja (nekem), hogy: támogatva, engedélyezve!
Egyébként gondolom nem valóságos kábeleket használsz, hanem a kártyák tetején lévő 2 db. cf hidat! Igaz? (amit valóban ad a Sapphire a karikhoz, nekem legalábbis) A kábeles megoldás a régebbi kártyák sajátja volt!
Bár az alaplapot nem ismerem közelebbről, de kétlem, hogy a biosban lenne cf enable funkciós!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest