- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
-
PROHARDVER!
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigermaster
csendes tag
helló
ati kártyát szeretnék vásárolni a p45 deszkába 60k ft körül mit ajálanátok
1680x1050 felbontásba kéne nem tudom mit vegyek -
TomiLi
addikt
válasz
Tigermaster #697 üzenetére
Elméletben lassabb, de amikor sli témában kérdeztem, akkor én azt a választ kaptam, hogy gyakorlatilag nem észrevehető a sebesség különbség....
Ennek ellenére azért én jobban szeretem ha olyan lapom van, amiben egy SLI, vagy CF összes alkotó eleme a max.-ot tudja.... -
Tigermaster
csendes tag
Helló ga-p45t-ds3r deszkám van cf szeretnék 2 hd4830-at crossfire 2 pci-e 8szoros lesz és ez nem lasitja le a kártyákat ???
-
TomiLi
addikt
Sziasztok! Ismét én!
A leendő Crossfire rendszeremhez szeretnék lapot választani, de két típus közül nem tudom melyik legyen??? Tudnátok ebben segíteni???
Az egyik az ASUS Maximus extreme X38; a másik ASUS Rampage Extreme X48....
egyértelműen ha pénz ékszer nem számítana, akkor az x48-as lenne a kiválasztott....
Arra lennék kíváncsi, hogy melyiket ajánlanátok és miért....nem igazán tudom mi a különbség x38 és x48 között, rddigi vélrmények,amiket kaptam pont csak elbizonytalanítottak a választás terén...
G.Skill memóriáim vannak, gondolom azzal egy asus lapban nem lesz gond (még a striker II-ben is hibátlanul ment)
A CF szempontjából, számomra nem derült ki egyértelműen, hogy az x38-as lapban ha két VGA-t rakok bele, akkor most a PCI-E slotoknak mekkor a sebessége? 8x; vagy 16x
(Két kék, és egy fehér csatoló van)
Segítségetek előre is köszönöm!!!! -
zsolt1129
addikt
-
Brenyo
tag
Ezen a lapon elfére egymás alatt 2db 4890 Toxic? Mert nekem úgytűnik , hogy magasabb Toxic mint a refhűtéses
-
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az évek során változtak-e a CF hidak? Konkrétan maradt itthon egy X1950-ről egy CFhíd, az felhasználható-e egy 4850 CF-hez?
Van tippem, de szeretnék 100%-ra menni.
Előre is köszi! -
FRENK1988
veterán
Lenne pár apró de annál bagatelebb kérdéseim. Adott 1 Sapphire X1950Pro (GT nyákkal):
1: Vegyek mellé még 1 X1950pro-t és CF
2: Cseréljek 3850/70
3: Megtartom az X1950pro-t és veszek mellé egy 3850-et. Működne?
Gépem az adatlapomon -
Alister71
nagyúr
Hali, nekem az lenne a kérdésem, hogy milyen és mekkora értelmes táp kell egy 3870 CF kiszolgálásához egy tuningolt E7300 és egy Giga EP45 társaságában? (jelenleg egy FSP 350 PNF van, persze nem ezzel használom a CF-et, de a két Asus kari már megvan, és nem szeretnék értelmetlen és olcsó, vagy túl drága tápot se venni.)
-
TomiLi
addikt
Köszönöm szépen, sokat segítettél, mert igazából pont az általad említett két típus között vaciláltam....!
Valószínű akkor a 4890CF megoldást fogom választani.
A Quad örület csak egy ötlet volt, de jó hogy megerősítettél abban hogy letegyek róla...
Engem különben sem érdekelnek a rekordok, nekem inkább az a fontos hogy az az egy-két játék amivel játszom (Armed Assault I - lassan majd a 2. rész, Race driver Grid, és nemsokára Operation Flashpoint)full grafikai beállítással menjen....Nekem sima HD felbontású monitorom van és a tv is csak HD amin néha filmet nézünk...
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget! -
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Bele szeretnék kostólni az ati világába, mert régi emlékeim szerint bizonyos játékoknál az ati kártyák szebb képet biztosítanak (élesebb, konturosabb, tisztább ua. beállítás mellett...)ugyanolyan teljesítmény mellett , mint a zöld ellenfelük..... (ezt más forumon alá is támasztották az atis kollégák, akiknek volt szerencséjük nvidiás konfiggal is kipróbálni a játékot.)
Én azt szeretem, ha minden full-on van egy játékban....és nem szaggat... tehát ilyen konfigot szeretnék, felső kategoriás kártyákban gondolkozom (csak nem ismerem őket...)
Érdekelne a crossfire technológia - milyen kártyákat érdemes crossfirebe építeni? A két 4870x2 az már túlzás? Nem tudom mennyire macerás egy quad rendszer??? vagy jobb, stabilabb egy 4890 crossfire-ben? Még az lenne a kérdésem, hogy milyen proci, alaplap párosítást ajánlanátok? Még az LGa 775-s lapokra gondolok, az X58 még túlzás lenne (főleg anyagilag.....)KöszönömSzépen előre is a segítséget!
-
kimi02
őstag
Sziasztok ! 2db 4870 512mb-os karit érdemes CF-be kötni? Mert akkor vennék még egy darabot! Szerintetek meg érné?? Játékok alatt mekkora gyorsulás lehetne úgy átlagba ??
-
monosz
őstag
Valami fórumban olvastam én is, hogy a sima 3870-et,és az X2-t ebben a formában kell belekakni az alaplapba,de már sajna nem emlékszem hogy hol.Egyébként ha az X2 az 1.slotban van ,akkor a monitorod melyik kártyára van csatlakoztatva?(crossfire híd)rajta van a kártyákon? lehet hogy hülye kérdés.
-
-
monosz
őstag
Az asus lapot nem ismerem,sőt a BIOS-át sem,de nekem GIGA lapnál ki lehet választani a bios-ban,hogy melyik PCI-E slotban van a VGA,ill a monitor.Én 2Db 3870x2-est használokCFX-be,és a biosban nekem a PCI-E 2-re(PEG2) van beállítva,és a monitor is a Második VGA-ba van csatlakoztatva.Így használom és iszonyatos teljesítménye van.Egyébként jól raktad be a VGA-kat,mert 1.slot:3870,2.slot:3870x2 így kell!
-
creed13
tag
Hello Mindenkinek!
A héten végre nekem is összeállt az a bizonyos CrossfireX rendszer.Mégpedig egy 3870+3870X2 személyében.Hogy őszinte legyek, kicsit szívtam vele.Egy ASUS P5E lapom van, amin Rampage Formula bios van a jobb húzási teljesítmény miatt.Amikor az elsődleges pcie slotba raktam az x2-es kártyát, akkor a gép bekapcsolt, de a monitor fekete maradt, be se kapcsolt.Rosszabb esetben 3-at pittyegett a gép és annyi.Ezután fogtam magam és a sima 3870-et raktam az első helyre, ekkor már minden tökéletesen ment.Amíg be nem bootolt a windows, mert ott egy kis meglepetés fogadott.Természetesen felpakoltam a Vistát, driver, ccc, nem is volt gond.Reinstall és már fogad is a képernyő, hogy több videokártya dolgozik a gépben és a cf engedélyezve van.Szuper - mondtam.Akkor nézzük kicsit jobban meg a beállításokat a ccc-ben.De láss csodát, a 3870x2, ami a másodlagos kártya nem látszik ccc-ben.Ha a gpu diagnosztikára nyomok, nem csinál semmit.Az információs központnál a grafikus hardverek között ott van, de semmi több, se húzni nem tudom, se bármit beállítani, mintha nem is lenne benne a gépben.Everest is érzékeli és ki is írja, hogy cf támogatva és engedélyezve.Ezek után lefuttattam egy 3dmark06-ot.Szerencsére a cf valóban müxik, mert majdnem dupla annyi pontot kaptam, amikor ccc-ben engedélyeztem a cf-et.Nem tudom mi lehet a gond, talán a bios?
Találkozott valaki már ilyennel vagy ehhez hasonló dologgal?
-
-
leviske
veterán
válasz
Randall1017 #655 üzenetére
Nem hiszem, hogy a PCIE2.0 8x visszafogná a HD4890-et, tehát cserélni nem kell szvsz semmit. Ha meg közeleg az i7-re váltás, akkor amúgy is mind1.
(#654) kisza25: Igen, akkor az CFX esetén 16x + 4x, mint anno a P35-ös lapok esetében.
-
Randall1017
tag
Sziasztok!
Érdemes lenne összerakni egy 4890CF-et a konfigomba? Esetleg most valamit kellene cserélni? (előbb vagy utóbb úgyis cserélem i7-re - ha el jön az ideje
)
-
-
Brenyo
tag
Igen , én is gigát szeretem , de nemszimpik a színes lapjaik , feketét szeretnék mert most nagyon megyek a kinézetre (full fekete házba nem nézne ki jól egy szivárványszínű lap)
Az a baj , hogy AMD + CF párosításba semmilyen csúcslap nincs , de most mindenképp AMD-t szeretnék , mert i7 már nagyon drága kategória.
Nemtudom hogy jobban járnék-e ha megtartom a 260gtx em és veszek mellé még1et + Crosshair III Formula lapot, ha már lehet kapni.Most nagyon vacilálok hogy mitcsináljak , bár még van pár hetem hogy eldöntsem
Mindenesetre köszönöm , hogy segítettél! -
Brenyo
tag
Találtam még egy ilyet , ami szimpi lenne : MS790FXGD70
Közben eszembejutott mégvalami: CF hidat csak külön lehet beszerezni? Mert boltban sem láttam még és egy vga-hoz sem kaptam.
-
Zsubi
őstag
Szia!
Az egyik 16x-os a másik csak 8x-os
Van ASUS M4A79T Deluxe 4db 16x-os PCIE 2.0-val vagy pedig GIGABYTE GA-MA790FXT-UD5P 2db 16x-os PCIE 2.0-val
Túl sok mindent nem fogsz észre venni sebességben, de ha lecseréled én inkább a Gigabyte venném valamiért szimpatikusabbak azok a deszkák és olcsóbb is
A tápod biztosan elég lesz az miatt ne aggódjTuningolt I7-el és HD4890 CF fogyasztása olyan 450watt körül alakul úgyhogy bőven belefér
-
Brenyo
tag
Sziasztok!
Van egy GA-MA790GP-DS4H lapom , 4890 et szeretnék CF be kötni és 2 dologban nem vagyok biztos:
1. A lapom 2×16 vagy 1×16 és 1×8? Gyári oldalon ez szerepel - Ultimate graphics performance with dual PCI-E 2.0 x16 interface with ATI CrossFireX/ Hybrid CrossFireX support -
tesztben pedig 16× és 8× olvastam dual vga esetén
Ha nem 2×16 akkor szerintetek érdemes lecserélni egy AM3 as lapra ? (max 60e-t szánnék rá) Mert jönne még mellé Phenom II 955 . Ha igen melyikre?
2. 600W OCZ tápom van. Elég lesz? -
kisza25
félisten
sziasztok az lenne a kérdésem, hogy 780G chipes lapom van CrossFireX-el azt írja lapom manualja 2*pci-e 2.0 16x
máshol meg 2 x PCI Express 2.0 x16 slots (green @ x16 mode, orange @ x4 mode)
ez most akkor mit jelent nem teljeértékű a cf?hanem csak 16+4-es
mit tud igazából 780G+SB710 -
VIBO
őstag
sziasztok
ma raktam össze egy 4870+4850 cfet
de vmiért a grid kifagy kb egy perc alatt
tudjátok mi lehet?
azért lewhet mert csak egy hiddal lett összekötve? -
monosz
őstag
Giga EX38-DS4-ben hajtok 2Db 3870x2-es CFX-be,és nem panaszkodom a teljesítményre.
(iszonyatos)Természetesen,egy pár játéknál nem úgy működik ahogy kellene. C2D E8500@4Ghz-n használom,és igy ezzel a konfiggal bőven hozza a 4870x2-es teljesítményét,ugyanis a haver-nak az van,ezért tudom ezt állítani.Az energia fogyasztásuk sajnos nem a leg gazdaságosabb,de egy 750W-os Thermaltake bőven megbirkózik velük.
Nagy kihívás a CFX,mert el lehet bíbelődni vele,de ha a Catalyst rendesen felmegy és összejön minden,akkor nincs akadály,bedarál mindent.
Üdv mindenkinek! -
Tomate
veterán
Giga 790X-DS4-es lapban egy 16x-os és egy 8x-os PCI-e 2.0-ás sín van. 4770 CF mit menne benne?
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #636 üzenetére
A 8X PCI-E foglalatot is 2.0-nak írta emberünk...az teljesen elég egy 4870-nek ,gondolj csak bele egy GTX295 sem limites egy 16X-os PCI-E 2.0-ban pedig az 2 kártya... azaz "elvileg" pontosan annyi sávszél jut mindkét esetben...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Zoli1222 #634 üzenetére
Elvileg nem érdemes...2x16 PCI-E foglalatba éri meg a CF. Egyébként annyit fogsz tapasztalni, hogy nem 95% lesz a CF kihasználtságod, csak kb. 60%. Ezért nem éri meg.
Sok helyet foglal, sokat fogyaszt, és jobban melegszik. Ezeket a kompromisszumokat caak úgy érdemes bevállalni, ha legalább +80-90% teljesítmény növekedést hoz a 2. kártya. A te esetedben 4870 X2 vennék, tök felesleges a CF. 4870 X2 használtan garival 80-85k környékén mennek, tehát nem hogy drágább, de még olcsóbb is mint a 4870 CF. Én is 4890 X2 vettem volna, ha lenne. De mivel még nincs, így lett a 4890 CF. Nekem 2x16 a PCI-E...
-
-
Zoli1222
őstag
Sziasztok.
Van értelme olyan lapban a CF, amiben 1x16 és 1x8 pcie2-es foglalat van? Mondjuk 2db 4870. Gondolom ehhez a corsair vx450 már kevés.
-
Egzee
őstag
válasz
Dexar007 #626 üzenetére
alig támogatja pár játék a 4 gpu-s számítást, szvsz nem éri meg, a fogyasztáshoz meg kb kéne egy 600-650W-os MINŐSÉGI 80-85+-os minősítésű tápegység és az is kipörögné a lelkét... Az ilyenekre vannak a 800W-os tápok...
igor: műxik de nem tökéletes, sokan mondják textúrahibázik... cod5 single/co-op-ban a partraszállásnál normális CF rendszeremmel derékig vagyunk a kétéltű harckocsiban vízzel és a víznek is elég érdekes a textúrája... sima CF-et ajálanék!
-
igor556
csendes tag
Köszönöm a válaszokat kiprobálom.
-
igor556
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy 4890+4870 esetén müködik a CF?
-
Dexar007
veterán
Reggelt!
Mennyit fogyaszt ez az x2-es izé leterhelve?! 480W?! Ez mi ez?Mármint a rendszer összfogyasztása 480,ezt olvastam.
Akkor mindenképp meg kell válnom a 400-as chieftec tápomtól? -
SipiBcs
őstag
válasz
Dexar007 #622 üzenetére
Dexar: Jogos a 2 pont, az a + 10 ezer Ft megéri a 2 Gigát. No meg hamár lúd, akor legyen kövér.
Egzee: hangsúlyozottan Intelt vettem!! Anno a lóvé miatt az előző gépembe Celeront tettem rutintalanul és nagyon anyáztam, mikor ugyanazzal az órajellel az intelek hasítottak.
Jójó.. tudom a mostani Amd-k már jók, felveszik a versenyt az intellel, de annó megfogadtam....
-
SipiBcs
őstag
Picit körbelestem árlistákon, fórumokban.
35 ezertől lehet kapni CF-es, már jónak mondható lapot. De igazából azok még lutri vonalon mozognak, nem teljes a támogatottság. 1 slot 16x, a 2. csak 8x.
Az X48tól felfele már 2 db 16x PCI-E slot van bennük, ezekkel valóban 60-80 % emelkedik a gép teljesítménye, mind játékokban, mind tesztekben.
A saját esetemet elnézve:
MSI P45 Neo F lapot eladom kb 15-18 ezerért(ha sikerül), akkor az x48 csak relatív 45 e-be kerül. Plusz veszek még egy HD4830-at (26 e.) Ezen kívül kell 1 jó hűtés a procra!!! Merthogy kell a két kártyának a 3,5 G feletti teljesítmény. +10 ezer. Apróság: kábelek, CF híd. Alaphangon 5 ezer.
86.000 Ft
Nem szólva arról, hogy szinte minden fórumon leírják, hogy minden esetben ott mozog egy picit a bizonytalanság, hogy egyik - másik lap "nemszereti" az kliens által kiválasztott videó kártyát.
Persze, ha ez lesz a hobbim, hogy molyolgassak folyamatosan a gépházban, akkor a pénz nem fog számítani.
Addig: marad ez, ha félre tudom rakni a cash-t, hogy az asszony ne tudja meg!
-
Dexar007
veterán
Hm akkor még átgondolom ezt a crossfire-t lehet jobban járnék egy mezei 4870-el, árban biztos, meg nem is tudom most már hogy érdemes e ezzel szórakozni vagy venni kéne inkább egy sima bika karit és azzal nincsenek gondok...mert most ahogy utána olvastam nem minden game örül a CF-nek...sőt sőt ...
-
TTomax
félisten
válasz
Dexar007 #615 üzenetére
Mert a 4770-en 512VRAM van... nekem nem kell bemutatni volt 4850CF-em 512VRAM-al,tudom hol fogy el... 1920X felett szürökkel mindenhol szinte... a 4890 meg alpbol 1G-s ... akinek volt mindkét VRAM-al szerelt VGA-ja az tudja miröl beszélek.. egyébként meg ebben a tesztben HD4770 alapon van hajtva ugy meg nem hozza a 4850-et... 1680X-ig talán elhinném a tesztet.. de 1920X,meg 2560X...és még szürökkel pl a hexus tesztében...
-
Dexar007
veterán
Mért lenne kamu?
A kari emelt órajelekkel jobb mint a HD4850 és az CF-ben bőven veri a HD4890-et..Egyébként meg nem veszek lapot 25-ért amit ugyanúgy ki lehet majd dobni 1év múlva, hiába hogy most úgy tűnik hogy ez már mindenre jó fullos stb ...
Szóval valami olcsóbbat ha lehetne.Ami most jó és kész.
-
Dexar007
veterán
Hali,
[link]
Ez a kis teszt elgondolkoztatott egy CF config megépítésén.
A mostani gépem:
Asus P5B
88GT 512mb
Chieftec 400-as táp
E4300 2.7ghz-en
Vagyis gyakorlatilag dobhatom ki az egészet , mivel új alaplap ,két db 4770-es , és valszeg tápra is szükségem lesz (?).
Milyen CF-es lapot tudnátok ajánlani?Asus P5K-val mi a helyzet? (az nem kifogás hogy később szar lesz , mivel szinte minden gépfejlesztésnél dobhatom ki az alaplapomat.)
-
Egzee
őstag
Pontosan! "Jó a szó tesó!" Gigabyte alaplapokat csak ajánlani tudom, nekem is az van csak AMD-ben. A teljes értékű CFX sokba kerül, de egy 2x8PCI-e 2.0-ás alaplap AMD-ben már 20ropiért van. Végy egy olcsóbb TX2 szerű procihűtőt, mert tényleg kell neki a gyors proci, ezt én már csak tudom!
CoD4-ben olyan mértékű FPS növekedésem volt mikor beraktam a 2. kártyámat, hogy nem hittem a szememnek!
Mindenképpen ajánlott, ha meg van hozzá a pénzmag!
Tulajdonképpen már minden játék támogatja a CFX-et és ha CoD4-ezel akkor csak azt tudom mondani, hogy: Mire vársz?
-
TTomax
félisten
Ohh elnézést,az meg sem fordult a fejemben hogy létezik olyan P45 amiben csak egy PCI-E sin van..
Egy Giga EP45 DS3-at ajánlok például,ez nem sokkal drágább és a 4830CF-hez elég.Ha van egy kicsit több pénzmag akkor pedig bármely x38/48 lap...
Pedig a cf hálás a magas cpu órajelért... -
SipiBcs
őstag
Köszönöm a válaszodat, így első nekifutásra.
Csak csipegetem a témát, nem mélyültem el benne annyira, hogy teljesen képben legyek.
Valóban, most a CoD4 a sztár, már másfél éve. 60 - 80 % az jelentős különbség!
Az MSI P45 jó X-re?? Csak 1 PCI 2 slot van benne, ezért ezt a részét nem értem.
A procimon gyári léghűtés van egyenlőre, így 3,44 GHz fölé nem szeretném erőltetni, így is alapon 40 fokos a maghőmérséklet. Terhelten, játék közben 57-58 fokot mérek.
A 4830 most 600 - 1000 MHz-en ketyeg. Elvileg elég mindenre, amire "szükségem" van, de próbálok picit előretekinteni.
-
TTomax
félisten
1. Nem
2.Elvileg igen
3.Tökéletes a mostani lapod egy 4830CF-re
4.Ha mindenképpen cserélni szeretnél,akkor X38-X48...
5.Ez elég relativ,és nem is sok jelentösége van.Játékokban kb 0-80% plusz teljesitményre.Ha jól látom CoD4-ezel ott elég jól megy a CF,ott 60-80% is meglehet.A procit huzd meg 3.6GHz-re,annyi kelleni fog... -
SipiBcs
őstag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, hogy merre "induljak el"
Egy MSI P45 alaplapon egy HD4830-at hajtok teljes megelégedéssel egy Core2Duo E8400-as procival.
Viszont kiokoskodtam, hogy ha alaplapot cserélnék és a meglévő videókártyám mellé betennék még egy ugyanilyet (majd ha lejjebb megy az ára), akkor a következő néhány évben nem kellene a gépemre költenem. Mondanám, hogy a pénz nem számít..... de természetesen nem így van!
1, Reális e, hogy árban, akár cserével hozzájuthatok a P45 helyett 1 X-re alkalmas alaplaphoz, ami a videó kártyáknak és a kor követelményeinek megfelel?
2, Helytálló e a feltételezésem, hogy ilyen konfigurációval előrébb léphetek?
3, Mit ajánlanátok, hogy a két HD4830-as valóban teljes értékű X-ben fusson?
4, Milyen mértékű emelkedés várható játékokban vagy 3DMarktban?
Köszönöm a tippeket, válaszokat!
-
Egzee
őstag
Nekem olyan volt, hogy az egyik kari meghalt és a 2. slotban volt... Ment a gép néha kékhalál stb... Kiírta h crossfirex és semmi... Elvittem szervízbe ott jó volt (itthon szemetelt) hazahoztam szemetelt vissza elküldettem visszajött egy új és megint jó... Én azért inkább Cod4-ben érzek kb +50% gyorsulást!
-
Pero
senior tag
pont ma került el tőlem a 4870, igazából csak teszt jelleggel érdekelt a dolog mert 1280*1024en mire nem elég egy 4830?, csak meglepődtem, nemsokára tervezek egy 4830 CF tesztet is, meglátjuk az megy e rendesen, amúhgy sajna nem bírja a 4830am a 750et különben az lett volna. ami érdekes volt h játékok bechmarkjaiban sem hozott +teljesítmény pl WIC nél, vagy GTA IVnél, Dirtnél éreztem vmi kis +
-
leviske
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest