Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
olizsoli
tag
vki erre vmi tipp?
-
MPowerPH
félisten
Egyébként árban pont 15%-al kerül többe egy 4890CFX, mint egy 4870X2 AC hűtéssel. Így akkor egyenlő, de ha azt vesszük, hogy melegedés, és OC utáni teljesítmény, akkor a 4890CFX jobb vétel, mint egy X2-es.
Szvsz, erre akartam kilyukadni, csupán a számok alapján.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gaboman #1988 üzenetére
"tuningot még nem próbáltam mert felesleges,amit nem bír el alapórajelen azt már OCval sem, fogja.És ez a 4890CFre is igaz,ha kevésnek érzek egy kártyát akkor veszek másikat nem húzogatom."
Ez nagyon nem igaz, a tesztemben bebizonyítottam, hogy bizony az OC rengeteget jelent. Egy olyan játékban, ahol alapon éppen csak játszható FPS-ek vannak, ott OC-val királyok vagyunk. Megjegyzem, OC alatt a 4890CFX hozza a GTX480 közeli teljesítményt.
Szóval ez az állításod így nem állja meg a helyét. Az, hogy nem bírja a kártyád az OC-t, nem jelenti azt, hogy egyből hülyeség is a VGA-t húzni.Mert nem mind1 hogy 850MHz-n vagy 970MHz-n jár a GPU, főleg ha 2db van belőle.
Nem beszélve a memóriáról, ami nagy felbontásnál sávszélhiányban szenvedhet.
Egy GTX260SOC jól megrángatva veri a GTX280-at... Akkor hülyeség a VGA-t húzni? Korántsem. -
Gaboman
nagyúr
válasz
MPowerPH #1987 üzenetére
AC VRM miatt nem megoldás?
Na ez nem igaz,teljes terhelésnél sem megy 90fok fölé,gyárival volt 115is!
X2 2év garral volt 55 nekem,szinte új volt as kártya,60ba volt ACvel 1év garral,az is jó.
De mindegy is,nekem megérte az X2,tuningot még nem próbáltam mert felesleges,amit nem bír el alapórajelen azt már OCval sem, fogja.És ez a 4890CFre is igaz,ha kevésnek érzek egy kártyát akkor veszek másikat nem húzogatom. -
MPowerPH
félisten
válasz
Gaboman #1986 üzenetére
A tuning annyiból mérvadó, hogy az általam ismert X2-esek között csak egy volt jól húzható, a többi az mind gyorsan meghal. Míg egy 90-es biztosan jobban megy. Tehát a 15%-ból simán lesz 25%.
AC VRM miatt akkor se megoldás, ráadásul akkor is a házba megy a sok hő. Az nem túl egészséges. Az olcsó X2-esek mindegyike gari nélküli. Szvsz, nem venném meg. Keldor árult itt egy normális X2-est, AC-vel 62k-ért, és még garis volt. Az a +8k már nem nagy összeg a CFX-hez. Nekem mindenképpen megérte a váltás, mert piszok jól megy mind két 90-es, garis is, és nem melegszik úgy, mint az X2-es. Szvsz ár/teljesítményt nézve is versenyképes a CFX. 5870-t a földbe döngöli.
Laraxior: feszemeléssel menne az 1000/1100 is, de azt a +30MHz-t nem éri meg a dolog.
Tesztekre a nélkül is jó mindegyik, de játékokban ahogy Te is mondod kockáz.
-
Laraxior
titán
válasz
MPowerPH #1979 üzenetére
nekem a sima verzió 1000nél lehal...vaporX-et meg sem néztem,de elég nullák tuning ügyileg az tuti
Pedig nem is Furmarkoztam,hanem csak Crysis...100% ventivel 82°C ami még nem is lenne rossz... de hogy nem bírnak szinte semmiféle tuningot. Legalábbis a simát nem tudtam a VaporX-re húzni,pedig elég sokat mutatott a teszt alatt,mert egy benchmark le is fut de hosszabb game-nél elkezd csikozódni,meg kis zöld kockák jönnek,tipikus ramtéma -
kokoato
aktív tag
-
MPowerPH
félisten
válasz
kokoato #1981 üzenetére
De ez alapon, ugye? Tudom, hogy jó a gyári hűtése, de a tuning az már nem ajánlott. Én a gyári hűtést többre tartom, mint a spec hűtéseket. Ennél a kártyánál nem is a GPU volt a vészes, hanem a VRM melegedése. Ami gyári hűtővel tartható, viszont mással simán nyalja a 110C -t.
-
kokoato
aktív tag
válasz
MPowerPH #1980 üzenetére
Nekem semmi bajom az x2 hűtésével, félóra szörös fánk után, 84 fokos gpu-k vannak, 30% ventifordulat mellett! Az azért nem olyan vészes, se celsiusban, sem dB-ben! Fűteni fűt, télen jól jön az! A gyári hűtéssel is birja a nyarat, minden évben a telken lakunk nyáron, faházban, volt 35 fok bent tavaly, akkor is tette a gyári hűtő a dolgát csak kicsit hangosabb volt! Bár megjegyezném, hogy a számítógépház hűtése az x2-re lett hangolva!
Elől 2x12 cm, felül 14cm, hátul 12 cm fan, az oldalsó 23-as levéve, minden egy zalman szabályón, egy ilyen házban -
MPowerPH
félisten
válasz
MPowerPH #1979 üzenetére
Alátámasztva ezt, az X2 elméleti maximum memória sávszélessége 2x128000MB/s, míg a 4890CF -é 2x147200MB/s, 1150-es memória órajellel.
Persze árban megéri a 4870X2, csak most így nyáron azt nagyon nem tudod húzni se, mert a nélkül is piszok forró lesz, és mellette hangos is lesz a gyári hűtő. Egy +hűtő még X2-re az 10k legalább. Nekem a téli hónapok alatt jó szolgálatot tett, szépen fűtötte a szobát, és nem is nagyon melegedett. Most a 90Cf is fűti rendesen, csak itt van annyi előnyöm, hogy azok nem egy hűtőt terhelnek, hanem külön-külön izzadnak.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gaboman #1977 üzenetére
Viszont így a melegedés lehet nagy hátrány...
És a 4890CF nem 15%-al erősebb a 4870X2-nél, főleg akkor, ha magas felbontásban játszol, és húzod a VGA-t. A 256bit-es busz mellett magas felbontásban kell a nagy ramsávszél, de az X2-ön 1000 a vége, míg a 4890-ek 1100-1150-et bírnak állandóban a memóriák. Nem beszélve a GPU-ról, ami X2 esetében 800MHz, ha nincs bios mod, bios moddal az átlag az 820MHz, míg a 90-ek esetében 90%-uk tudja a 950MHz-t állandóban.Én X2-ről váltottam CF-re.
-
zachari
tag
Szeretném megkérdezni töletek, hogy cross fire-x be szeretnénk kötni egy 4850x2-t és egy 4870-et.Ez menne együtt?üdv mindenkinek
-
olizsoli
tag
válasz
torma1981 #1962 üzenetére
Nem mindegyik hajtja ki és amik kihajtják azok is elég változóan. A régebbi játékok azok nem nagyon használják ki, de aki 2 karis rendszert csinál az nem csak régi játékokhoz használja... A DX11es játékok elég szépen kihasználják, ha jól tudom... a legtöbb tesztben a CF olyan 180%-ot javít a teljesítményen, ahogyan azt AMD bácsiék is mondogatják
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Érdemes 5770 CF-t venni például? Mint 5850-t? Jobb a tesztekben és még olcsóbb is.
Mindegyik játék kihajtja a dupla kártyát?Szia
-
olizsoli
tag
Hali
Tegnap dobtam össze a gépem 2db5770 egy MSI 790XT-G45-ön és azt hittem hogy majd az alaplaphoz mivel direkt CF alaplap kapok szépen CFhidat... hát jól benéztem. Hol lehet CF hidat venni, illetve mennyiért? előre is köszi a segítséget -
ricsi99
addikt
válasz
Andrew_31 #1958 üzenetére
Ugy még nem , sima 4x -ben teszteltem régebben az visszafogná a karit ,viszont most kaptam kábelt s örömmel jelenthetem hogy a 8x pci-e 2.0 elég a 4870 -cf hez ,pár trémárkot futtattam eddig s nem lassabb a régi lapomhoz képest ,igy szerintem egy p55 lap megfelelő a cf-hez.
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok,
érdekelne, hogy egy HD4830 CF-hez elég egy X3 720BE proci? És milyen órajelekkel, 3maggal, ill. 4maggal?Köszönöm előre is!
-
ricsi99
addikt
Üdv
Hosszú crossfire kábelt keresek... nincs valakinek felesleg/kölcsön-be?Lga 1156.os lapot vettem s itt messzebb esnek egymástol a slotok s nem tudom igy beüzemelni a cf.et.. -
hackeeeee
Jómunkásember
A Crossfire profilokat van értelme telepíteni egy kártyás rendszerrel? Főként úgy, hogy CCC-t nem használok?
Régebben volt róla szó, hogy tán 1 kártyás rendszereknél is javíthat, ezért kíváncsiskodok.
-
G4ga
őstag
válasz
Gaboman #1945 üzenetére
eszem agaban sincs jobban huzni,a cel az msi oc 880/1000 orajele volt, azt az elozo asus nem birta, ennek meg se kottyan.
Talan meg a 900/1000res beallitassokkal megprobalom, ha a gpuk nem melegszenek.
40% venti mellett a memok olyan 70-80 fok korul mozogtak, ugyhogy azok jok ugy.
Szerintem sem kell mar a tunning a cf melle. -
Laraxior
titán
-
G4ga
őstag
sose volt olyan kártyám ami nem birta volna a tunningot, szerencsés voltam mindig. 8600GT-m volt talán az egyik legantitunningosabb karim ami volt. A legjobb a GTX260 volt.
4870emet az Ati overclock maximum lehetöségén használtam, evvel az Asusal befürödtem.
A legnagyobb szivfájdalmam az hogy az fekete nyákos volt, ami sokkal jobban ment a dizájnhoz. Ettöl függetlenül a teljesitmény most jobban számitott.
A mostani asusnak megse kottyan az MSI orajele. nem villog, nem hibázik. Minden a legnagyobb rendben van. Azt hiszem egy jo darabik marad mind a kettö, talán majd ha lejebb megy az 5870 ára elgondolkodok a cserén. Most élvezem vágyam beteljesülését, a CF-et -
G4ga
őstag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.
Van két kártyám, egy MSI 4890 OC - 880/1000 orajelekkel és egy Asus fekete hütös 850/975 orajelekkel.Szeretnem legalább az MSi orajelein hajtani a CF-t, de sehogy se jön össze.
850/975 beállitások mellet minden rendben van, de ha meghuzom az Asust! máris elkezd villogni a kép, mikor 2dböl 3dbe vált a cucc.
Probáltam már Gputool-lal is de ott állandoan hibázik a kártya. söt 850/975 mellet is elöfordul hogy vét egy két hibát.
Ez mitöl lehet? Nem birja az Asus az iramot? CF nél van valami különlegesség?kevés a tápom?
HX620 - Az asus 1*6 és 1 8 tüs - ez közvetlen a táp VGA csatijaira van kötve,
MSi pedig átalakitokkal egy moduláris ágra.
Lehet ez nem jó neki? -
Speed®
titán
válasz
Laraxior #1932 üzenetére
Helyigénnyel arra céloztam, hogy azért nem mindegy, milyen házba teszel két ekkora dögöt, ugyanezzel összefügg az igényelt szellőztetés hangja is, illetve nyílván a saját venti hangja is számít, ha kettő van belőle. Fogyasztást adott konfigon belül, pusztán a VGAkra vonatkoztatva értsd..több ugye..
Skálázódással az a baj, hogy ha árarányos lenne, akkor villantana nyílván a CF..de közel sem 100% szinte soha, sőt, ugye. Amortizáció a két régebbi karin több, mint az újabb, featureökben gazdagabb megoldással. Persze mindig lesz újabb..az 5850 is lesz 25k egyszer..arra várok -
Laraxior
titán
helyigény? egy házban van a kettő...
zaj? csak a sima verzió hangját hallom, a vaporX-ét nem
fogyasztás? tisztában vagyok hogy milyen konfigom van...kb annyit fogyaszthat mint egy i7-es. ami plusz van nekem a két VGAn az kijön minuszba a c2d-val.
skálázódás? Crysis,MW2-vel nincsen gond.Mással nem tolom
amoritáció? mennyit vesztek a két kártyán?10k-t? max...ugyanis nem újként vettem őkettény,inkább híve vagyok az egykártyás megoldásnak,de ez jobban mutat
-
Gaboman
nagyúr
A jobban eladhatóság nem biztos hogy előnyére válik az 5850nek 1év múlva pont a DX11 végett,nekem is volt nem tetszett benne a tudása,és ha jobban elterjednek a DX11es játékok nem biztos hogy jó alternatíva lesz.Fogyasztása az előny tény és való,ACvel a 4870X2 halkabb és hűvösebb is mint az 5850 főleg ha tuninggal használod,55ért ACvel is volt X2 eladó.
Jól döntöttem amikor 5850ről váltottam X2re ezt az álláspontom mai napig fenntartom.
És ne feledjük az X2 is tuningolható,ha egyszer ebből indulunk ki,persze nem olyan mértékben mint az 5850. -
Zoo123
senior tag
válasz
Gaboman #1928 üzenetére
ricsi99:
Akkor az összevethetőség végett futtasd 1600x1200-ba, én is lefuttatom úgy.Gaboman
"Egy tuningolt 5850 950/1200on több esetben egy alapórajeles 4870X2nek felel meg és hasonló árban kapható használtban."Én ezt nem vitatom.
"Jelenleg legjobb ár/teljesítmény aránnyal az X2 jeleskedik."
Igen, én is gondolkoztam rajta hogy 4870 X2, vagy 5850, de aztán 5850 lett mert tuningolva körülbelül hozza egy X2-es szintjét, de fél-egy év múlva jobban eladható, kevesebbet fogyaszt, nem izzik a kártya 3D alatt, dx11, soroljam még?
-
Gaboman
nagyúr
Egy tuningolt 5850 950/1200on több esetben egy alapórajeles 4870X2nek felel meg és hasonló árban kapható használtban.
Ez a teszt pont jó alternatíva hozzá mert van benne 5870OC is,és pár játékban érdemes megnézni a különbséget!
Jelenleg legjobb ár/teljesítmény aránnyal az X2 jeleskedik. -
Zoo123
senior tag
válasz
ricsi99 #1923 üzenetére
"5850 nem ellenfél 1 4870 cf nek... "
Hát alapórajelen tényleg nem, de tuningolva
Ahogy Laraxior eredményeit elnéztem akkor egy tuningolt 5850 (nagyjából egy 5870 szintjén) kb 15%-al marad el egy 4890 Crossfire-től, az nem is olyan rossz, tekintve hogy:
5850 55K (használtan, én ennyiért vettem)
2x4890 70KMindezek fényében én Speed(R) kollégával értek egyet.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ricsi99 #1909 üzenetére
Igen én használtam Giga P55-UD4-el, CPU-ban van pcie vezérlő és csak x8 + x8 lesz CFX-ben. Teljesen OK, SLI-ben is.
Az 1db 4x-et szerintem egy másik vezérlőn keresztül varázsolják oda drágább lapokon, de olyan konfigot még nem láttam ahol a p55 2x8 + 1x4 felállásban ment volna.
Ettől még lehet...... -
fsb1000
nagyúr
válasz
Andrew_31 #1900 üzenetére
Szerintem is fog menni jól x8 + x8-val az a CFX.
Elkéne már felejteni ezt a nem megy cfx x8-val dolgot, ha egyszer a gyártó ráirja és az ATI sem tiltja az x8-at akkor.... nem kéne minden kérdezőt eltanácsolni.
Igen... a 4890 belassulhat tőle (amúgy is akadós szegény és cfx-ben még érzékenyebb), de tapasztalatom szerint a 5770, 4870x2, 5870 kártyákat nem rázza meg az x8.
Kb 3%-val lesznek lassabbak. Ennyi belefér.... -
ricsi99
addikt
Hely: megvan ...chiftech dragon
Fogyasztás ... hát nincs mit tenni
Hötermelés :H2O
Skálázodás: már ok
Amortizázió.... 5850 ára jobban esikEgy szóval se mondtam hogy megéri cf et épiteni 0 rol.... de ha a lehetöségek adottak akkor megfontolandó egy társkari amig nincs lehetöség 1 ujjabbat venni
5850 nem ellenfél 1 4870 cf nek... 5870 meg igen... tuningolni meg mindet lehet
-
Speed®
titán
válasz
Laraxior #1918 üzenetére
De kapsz 1 VGAt, olcsóbban, tuningolva konstans ~ugyanolyan sebességgel.
Ne mondd már, hogy egy GHz közelébe húzott 5850 nem 4890CF alternatíva.
60ért dobálják aprón, 80ért meg ott az 5870, bár annyit nem ér szerintem se..
Helyigény, zaj, fogyasztás, hőtermelés, skálázódás, amortizáció..kell a CF..? -
ricsi99
addikt
válasz
Laraxior #1912 üzenetére
per pill most e8400 van ami ki van tesztelve 4,5ghz- ig de ez mind1, most egy csomó cuccot el is adtam belöle
egyenlöre platform váltást tervezek ,ideje haladni a korralrácsapok arra a dfi lapra s kiderül gyakorlatban hogy mi lessz ,ugy látom mindenki csak elméleti tpasztalattal rendelkezik a p55 crossfire szereplésében,
"régi" asus p5e-ws-t meg megtartom addig hogyha mégse válna be -
Speed®
titán
válasz
Laraxior #1914 üzenetére
Nem nagy szám az a 15%..bár tud hiányozni UHQ beállításoknál nyílván.
Viszont felmerül bennem (is) a kérdés mikor ilyesmiről megy a diskurálás: nem jobb egy normális VGA, mint kettő, ami driver/szoftver szinten sem skálázódik rendesen és nem megfelelő lappal/procival megtámogatva szintén lassul? -
Laraxior
titán
válasz
ricsi99 #1911 üzenetére
Lehet hogy leosztotta 8x&8x-ra nagyon nem figyeltem. De pl Modern Warfare 2 szaggatott mint az állat,néha úgy ugrált az FPS hogy játszhatatlan volt,ki is vettem arra a pár napra az egyik 4890et,mert egyszerűen nem tudtam multizni.
EP45-UD3P rev1.0 alaplap volt.
Matematikailag elégnek kellene lennie,mert a 8x-os PCI-E 4GB/s-ot tud biztosítani, a 4890 meg olyan 3.9 körül kér....de mégsem.
Direkt azért cseréltem az UD3R-t P-re. Feleslegesen,aztán a P-t X48ra. Most nincsen semmiféle gondomAz a baj hogy Neked Quadod van,és az X38-X48 jóval alacsonyabb FSB-t tud mint a P-s széria. Én sem tudom stabil 512es FSBn járatni a procim,mert nem bírja a lap. Ez az átka. Mivel nem tapasztalatam olyan nagy különbséget ATi VGAval 4GHz és 4,6GHz-es C2D-nál ezért megelégedtem egy 4GHz-es-el is. P35-P45ben 4.6on járt.
-
ricsi99
addikt
-
Laraxior
titán
Crysis teszt.
8x és 16x-os PCI-Eben. Szerintem elég meggyőző.
P45ben magasabb órajelekkel is kevesebb FPS-t produkált,mint X48ban alacsonyabb GPU és Vram órajelekkel.#1909: ha teljesértékűt szeretnél akkor X-es lap a nyerő. X38-X48-X58.
Én is végigzongoráztam. P35 (16x&4x) kevés.
P45 (16x&8x) kevés
X48 (16x&16x) Nice -
ricsi99
addikt
válasz
Laraxior #1908 üzenetére
p45 ös lapban én is nézegettem de nem voltam elragadtatva magátol a chipsettöl sem
pci vezérlö itt már nem a prociban van? Diagram p55 ös lapban egyáltalán használt már valaki cf-et? Ezen a lapon hogy van akkor még + pcie-e sávok ha alapbol a diagram szerint csak 16 sáv van össz vissz?
-
Speed®
titán
válasz
ricsi99 #1899 üzenetére
Két darab x16 slot ami CFben x8/x8 módban megy és egy x16os ami x4re van drótozva. Ha nem csúcskategória, a 2x8 2.0 bőven jó lehet, nekem legalábbis a P45 Geneben nem volt szűk keresztmetszet a 4830+4850al.
Ami a DFIt illeti, ha a 2 narancs slotban lennének a karik, a hosszabbik fajta CF híd szerintem elég..de lehet adnak is a laphoz, nem
Az x4 slot Physx karihoz egyébként bőven elegendő, ezzel nincs baj.Hoppá, kicsit megkésett a válasz, beírtam, aztán elfelejtettem elküldeni ;p
Laraxior
Mire lesz kevés a 2.0 x8 slot? Max. trémárk csúcsdöntögetésnél számít..
Szerintem ha arról van szó, hogy használat, bőven rendben van az x8/x8.. -
ricsi99
addikt
válasz
HollyBoni #1901 üzenetére
Meg, nálam müködött Itt a topic
-
kona005
senior tag
Helló
Van egy Gigabyte MA770T-UD3P alaplapom és arra lennék kíváncsi hogy ezzel a lappal lehetne-e Crossfire-t csinálni mert elvileg 2 PCI-e van rajta vagy nem?
Ui.: Egyébként HD 5770 Crossfire lenne ez nem tudom számít-e valamit
-
Andrew_31
Modder
[link]
Elvileg ez tartozék. -
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Most fogok venni egy 5770-et,de van egy 256 megás 8600gts-em.Hallottam hogy össze lehet állítani hibrid rendszert hogy pl besegítsen a 8600gts a PHYSX-es játékoknál.Ezt hogy lehet megcsinálni?
Bocs,ha rossz topicba írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Asus ROG Strix RTX 4080 Fehér OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Decklink Mini Monitor 4K - Blackmagic Design
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest