Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Telefunen #3298 üzenetére
Igen szép! Sajna a B2-es procik elég durván melegednek, enyém is tolja elég szépen.
Az a 0,02v tényleg jonak mondható, azt viszont nem értem, h miért nem lehet ugy megcsinalni a lapot, h ne legyen ekkora eltérés a BIOS és a "valos" fesz között..A 3. képen mintha volna vagy 2 ikon az asztalon.
nike_: ja, közben az adatlapján észrevettem én is, csak valahogy elkerülte a figyelmemet
-
nike_
addikt
válasz
Hurkaleves #3297 üzenetére
AC Freezer 7 Pro
-
Telefunen
őstag
válasz
Hurkaleves #3297 üzenetére
Stabilan 7x520 volt a max (valószínűleg itt nem is a proci fogy el, hanem a hűtésem), a validmax pedig a 7x545 volt.
Igen, sajnos tényleg durván droppol a DS3.. -ennek ellenére azért nagyon jó kis lap és az a 0,02V, ami a terheletlen és a terhelt fesz között van, az még belefér (inkább az a sok ami a BIOS-ban beállított és a valós idle fesz között van, viszont annak nincs jelentőssége) -
Telefunen
őstag
válasz
Hurkaleves #3294 üzenetére
Ez teljesen valós (1,2V beállítva BIOS-ban, tehát alulfeszelem a procit -7x400-on csak 1,125V kell neki /BIOS/, ami olyan 1,06 lesz terhelésre), egy gyors CPU-Z screen (épp csak elindítottam).. B2, FPO-ról fogalmam sincs, nincs pasztám, se érkezésem venni, tehát amióta felraktam a hűtőt, azóta le sem vettem (akkor pedig még eszembe sem jutott hogy erre szükségem lehet)
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Telefunen #3289 üzenetére
A HWMonitoron az a 1,12v vcore az ugye, csak vmi vicc?
Cpu-z is ennyit ir ki?
Ez milyen steppinges e6300? Amugy nice!
Harti: én azért megnézném azt az 1000 CL5öt 2,2v-tal, lehet, h viszi. Hogy melyik a jobb a 2 emlitett beallitas közül az ram függő is, de igy látatlanban sztem 1000 CL5 vmi alacsony perf lvllel sztem jobb lehet mint 850 CL4 ( alacsonyabb idözitéseknél nem lehet annyira a perf lvl-t csökkenteni ) -
Harti
senior tag
válasz
Hurkaleves #3287 üzenetére
Most 850en is 2,1-et kap a biztonság kedvéért!
Ha nem fog menni 1000en az se gond, de sztem 950 kihozható belőle!
Egyébként melyik a jobb? 850Mhz 4-4-4-12 vagy 950-1000Mhz 5-5-5-15?
-
Telefunen
őstag
Meg kell hogy kövessem magam.. Nálam sem evett több feszt 6x500-on mint 7x430-on... (most nekiálltam egy kicsit tesztelni
) -megvan az új 24/7-es beállításom
-
nike_
addikt
Inkább nagyobb szorzó kis FSB! Feltéve, ha gyenge ramjaid vannak. Mert ha nem bírják a ramok, akkor 7x430-at kell beállítanod kb. ami tökéletes (2x szorzónál 860-on járnának a ramok)
Szóval, ha nincsenek 1066-os, vagy tuningos 800-as ramjaid, vedd fel a szorzót, és csökkentsd az FSB-t.
-
Hurkaleves
őstag
Pedig jó az a 7x500
Szóval: sztem maradhat minden normálon, vcore: 1,3vtal próbáld elöször, ha nem jön be akkor emelgesd, ha 1,4v-tal sem jön be, akkor adj az MCH-nak is +0,1v-t ( bár sztem erre nem lesz szükség ).
Most kérdés az, h a Micron ramok bírni fogják-e az 1000-ret?
Rakd 5-5-5-15-be őket, subtimingok mehetnek auton, és sztem a max fesz, amit adj nekik végső esetben 2,2v ( azaz +0,4v ), de +0,3v-tal indíthatsz, mert az el fog kelleni..
Telefunen: ja, bár már megint ide kevertem egy kis ramot is
11sec-kel lemaradtam -
Harti
senior tag
Ez az 500as FSB akkor sztem elérhető! Inkább a 6X500-at preferálom, nem szeretném 3Ghz fölé húzni az órajelet, játékra bőven megfelelő, VGA limit előbb üt be mint a proci!
Az 500as FSB-hez emeljek valamin feszt?
-
Telefunen
őstag
Több feszt fog enni, mintha ugyanazt a frekvenciát kisebb FSB-vel, de nagyobb szorzóval érnéd el. Egyébként nem lehetetlen hogy egy E6550 képes legyen 533-as FSB-re, de a többség nem képes erre (ráadársul ott már a chipset is instabillá válhat, jó lap a DS3, de nálam hasonló FSB-n már nem egy szikla). Inkább célozz meg egy 7x500-at (illetve kezdésnek ennyit, később haladhatsz felfelé), aztán a ramok szépen mehetnek 1:1-ben, ez így elég jó kombó.
pisztoly: látom ugyanarra jutottunk
-egyébként már nem off, elvégre a prociról beszéltünk
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Telefunen #3281 üzenetére
Jaaa.. tényleg, hülye vagyok. Giga lapoknál ott van külön és a perf lvl-re meg a normal/turbo/extreme menüpont vonatkozik. Zsír!
Harti: megpróbálhatod az 533-as FSB-t, de sanszos, h nem fogja bírni a proci, bár az is lehet, h menni fog. Ott már majd lehet, h kell az MCH-nak is +0,1v, ha nem indulna alapon.
Különben a 7x500 lenne egy masszív kis beállítás. Ramok 1:1ben 1000ren vmi jó kis időzítésekkel, extrembenJa, és off vége.
-
Harti
senior tag
Kezdem kapisgálni a dolgot, köszi srácok!
A tRD-re rákerestem, mert nem tudom mi az, ha jól értelmeztem ez eléggé fontos mint ahogy írtátok! "TRD is the whole chipset latency and matters a hell of a lot"
Még arra lennék kíváncsi, hogy az FSB értéke végülis tökmindegy hogy mekkora ha a CPU szorzót lejjebb veszem? Tegyük fel hogy megvannak az 1066os RAM-ok, és a CPU-nak adok egy 533as FSB-t amivel 1:1 lesz az arány, viszont a CPU szorzót leveszem mondjuk 6-ra ami 3200Mhz-es órajelet eredméynez! Ezáltal nem húztam szénné a procit és nem fog fagyni!
Vagy lehet a szorzóm akár 1es is de az FSB nagysága miatt tuti fagyni fog a gép? -
Telefunen
őstag
válasz
Hurkaleves #3280 üzenetére
a MIT menüben is lehet állítani a tRD-t (bár nem érdemes, veszélyes játék sajnos, laraxior már elhasznált néhány ramot így), talán Static tRead Value néven (vagy valami hasonló). A memory performance enhance-ot extreme-re állítva, a lehető legalacsonyabbat állítja be a lap. Mindenesetre nekem azonos frekvenciára felszorozva is alacsonyabb tRD-t bírnak a ramjaim 2,4-es szorzóval (bár pl. bim a 2,5-ösre esküszik)
-
Hurkaleves
őstag
Hát FSB : DRAM arányra kell majd az 1:1 helyett 4:5-öt belőni ( azaz: nem 2-es szorzó megy a ramokra, hanem 2,5ös ) és akkor mindjárt nem 850en fognak menni a ramok, hanem 1062-n, mert miért is mennénk a 1066-os ramok 850-en?
Ezeket BIOS-ban a MIT menüben tudod belőni, ott, ahol az FSB-t (stb.) is.
De sztem ezt vmi ramos topicban kéne tolni.Ja, amúgy úgy is jó, ahogy Telefunen írja, de különben a tRD-t manuálisan is lejebb lehet venni MemSet-tel. ( aza Performance lvl, nem? )
-
Telefunen
őstag
válasz
bajusz15 #3275 üzenetére
A 3DMark a max szorzóval számol (tehát 8-assal, ahogy pl. az orthos is), ezért hiszi hogy 4000MHz-en szalad a procid. A 3600-as CPU score-ra szerintem rosszul emlékszel, annyit azért nem hoz egy conroe 3,6GHz-en (ellenben a 3138 reális).
Harti: Én azt tapasztaltam hogy 2,4-es RAM szorzóval kisebb tRD-t állít be a lap, ami jobb teljesítményt eredményez, szóval én inkább azt ajánlanám a 2,5-ös helyett (az órajelkülönbségnél többet ér akár egy tRD-nyi előny) -persze ezt ki kell tesztelned, lehet hogy nálad nem így lesz.
pisztoly a memory multipler-re gondolt (ami most, 1:1-ben 2-őn van, mert a giga lapok nem az arányt, hanem az FSB megfelelő szorzóját írják ki a BIOS-ban -tehát 425x2,4, vagy 2,5). Igazából a felszorzással az a baj, hogy a memóriaírás és másolás sebessége alig ugrik meg, viszont az olvasáson szinte ugyanúgy lök, mintha 1:1-ben érnéd el az adott frekvenciát.
-
Harti
senior tag
válasz
Hurkaleves #3277 üzenetére
Igen, ezeket az értékeket használom!
Viszont nem igazán értem amit írtál
Állítsak majd be 2,5-ös szorzót a mire?
Miért jó ez nekem? -
Hurkaleves
őstag
Hát az 1:1 a legjobb arány ez így van, de mivel nálad most 850en mennek a ramok, amiket veszel azok meg bírni fogják - ha felszorzod a 425-ös FSB-t ( ha jól látom annyi van nálad belőve ) - az ~1060-at ( asszem van 2,5-es szorzó a ds3-ban ), akkor az egyértelmű, h gyorsabb lesz magából az órajelből kiindulva.
De ha még gépészkedsz egy kicsit, és "márkásabb", tuningosabb ramokat veszel, akkor mennek azok többe is!
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Tervezem 1066-os RAM modulok vásárlását és érdekelne komolyabban a CPU-RAM arány értelme és mikéntje!
Jelenleg a 800as RAM-jaim 1:1-ben vannak a CPU-val, ha 1066-os modult szerenék akkor 533-as FSB kéne az 1:1-hez ami egy kicsit húzós!
A kérdésem lényege, hogy vesztek valamit ha nem marad 1:1-ben az arány?
Köszi előre is a válaszokat!
-
bajusz15
senior tag
adatok a képen. A 3DMark megkergült
majd nézzétek meg, hogy a CPU-nál 4000MHz-ra van húzva...elég érdekes még az is hogy 3600MHz-en a CPU Score 3600 volt, most 3500-on pedig "csak" 3138. néha eléggé leesett az fps annál a kígyós résznél, ez is eléggé szokatlan, de ez annak tudható be, hogy húztam a videókártyát is.
-
bajusz15
senior tag
hello
kisérletezgettem egy kicsit
az adatok a képen. Ezután szerettem volna lefuttatni egy 3DMark06-os tesztet. Az elején minden jól ment, majd kb fél perc után kékhalálMmondjuk nem is vártam többet 1,35V-tól
Örülök hogy így egyáltalán bejöt a rendszer
Most jelenleg megy a prime, 7x500-on, CPU-Z szerint 1,264V-al (a BIOS-ban beállított V-ra már nem emlékszem)
itt a képe a prime-ról
amúgy ezek az E6750-esek általában hány MHz-et bírnak??
-
Telefunen
őstag
válasz
Hurkaleves #3270 üzenetére
Lehet hogy igazad van, csak az a baj ezzel, hogy a fent említett csúcs P35-ös deszkák árából, már bőven kapni mondjuk egy X38-as ASUS P5E3-at, ami azért sokkal inkább való DDR3 alá..
-
nike_
addikt
válasz
bajusz15 #3267 üzenetére
A lapod droppol valamennyit, nálad 0.4V-ot. A Core Temp a VID-edet méri, tehát azt, hogy mennyi feszen indul el a proci minimumon. A CPU-Z-nek higgy. Annyi feszed van Win alatt, droppal együtt. Ezért szoktak a nagy moddolók, tuningosok vdrop modot csinálni, ami megakadályozza, hogy ennyit droppoljon a lapod, ezzel megtartva a BIOS-ban beállított feszt.
-
bajusz15
senior tag
hohhóóóóóóóóóóóóóó
megvan a ludas ... az a xar DDR3-as kaka ott
átraktam a DDR2-es kingmaxot apám gépéből és lám...fut 3200-on
csak valaki magyarázza meg ezt , mert én BIOS-ban 1,35V-ot adok neki, CPU-Z 1,312V-ot mér , a coretemp-ben maradt az 1,3V (ami az alap)...nah akkor itt msot mi van?? -
apro
senior tag
válasz
bajusz15 #3262 üzenetére
hali
bocs hogy beleszólok, nézd meg az én beállításaimat már 3hónapja így megy igaz Asus P5K-a lap."hamarabb elavúl az egész gép mint hogy tönkremenne a proci."
na nézd hátha valamit segít.hali itt az én beállításom( alol a configom útmútatónak )450X8=3600mhz
ime, hátha segít:
JumperFree Configuration Settings
AI Overclocking: Manual
CPU Ratio Control: Manual
- Ratio CMOS Setting: 8
FSB Frequency: 450
PCI-E Frequency: 100
DRAM Frequency: 1125
DRAM Command Rate: 2T
DRAM Timing Control: Manual
CAS# Latency: 5
RAS# to CAS# Delay: 5
RAS# Precharge: 5
RAS# Activate to Precharge: 15
TWR: 10
TRFC: AUTO
TWTR: 6
TRRD: 10
TRTP: 10
DRAM Static Read Control: Disabled
Transaction Booster: Enabled
Boost Level: 1
Clock Over-Charging Mode: 1.00V/ Auto
CPU Spread Spectrum: Disabled
PCIE Spread Spectrum: Disabled
CPU Voltage: 1.4125V/ adrop 1.40[16v)
CPU Voltage Reference: Auto
CPU Voltage Damper: Enabled
CPU PLL Voltage: 1.70
DRAM Voltage: 2.30/ (Ez geil ram)
FSB Termination Voltage: 1.30
North Bridge Voltage: 1.40
North Bridge Voltage Reference: Auto vagy X063-(ezen akármelyikkel megy)
South Bridge Voltage: Auto
Lap: P5K , bios 0603-es.
L:http://http://images.netbag.hu/20080505/18171813441.jpg][link][/L] -
bajusz15
senior tag
már semmi gond, megoldódott, csak egy restart kellett neki.
amúgy xp-m van
nah hát én msot adom fel, nem tudom hogy mit csináljak hogy elérjem a 3,2GHz-t
adtam neki 1,35V-ot a (G)MCH-nak +0,1V-ot a memória késleltetéseket auto-n , még memóriát se osztottam, ment 1600-on
monduk a PCI frequencyt nem állítottam 100-ra, auto-n hagytam lehet az volt a baja...
ha javasoljátok akkor megnézem még 1x és átállítom 100-ra.
ha akkor sem jó akkor hagyom, nem szeretném hazavágni az új rendszert -
bajusz15
senior tag
válasz
Hurkaleves #3260 üzenetére
hát ezzel sem sikerült sajnos
a fesz az 1,3 (ez az alapfeszültség)
az előbb adtam neki 1,32500V-ot de így sem volt hajlandó elindulni 3,2GHz-n
nem tudom mit kéne neki adnom h vigye ezt az értéket.
a 3000-et viszi gond nélkül -
bajusz15
senior tag
válasz
Hurkaleves #3257 üzenetére
értem, akkor nekem elég is volt ennyi
Amúgy 10 ilyen tesztig csináltam utánna leállítottam.
a cpu-z -t megkaphatnád csakhogy ba**ik elindulni a cpu-zxD Ha rákattintok csa egy villanásra jön fel, de el is tűnik (amúgy miért kéne??
)
-
bajusz15
senior tag
tudom ez nem egy chat szoba de meddig tart ez a prime95 test??
itt egy képe a coretempről, ennél nem megy fentebb a hőfok. -
bajusz15
senior tag
válasz
Hurkaleves #3253 üzenetére
wááááááááááááááááááááááá
mekkora láma vagyok
most nézem a képeden a realtempet és nekem most esik le h nem is így néz ki...NEKEM CORETEMP-EM VAN
szal akkor coretemp-ben a hőmérséklet 35 fok
mindjárt összehozok egy képet a super pi alatt hogy mennyit mér a coretempitt van a kép is miközben a super pi dolgozik
-
Hurkaleves
őstag
-
bajusz15
senior tag
válasz
Hurkaleves #3249 üzenetére
nah jó akkor most utóljára megnézem 1,35-ön ha nem megy akkor marad úgy ahogy van
ez a giga hűtő sztem nagyon jó3000-en nem megy 35 fölé load alatt
az előző procim AMD 5000+ BE volt amit load alatt nem engedett 23 fok fölé 3000MHz-nélmég annyit hogy a hőfokot ennél a procinál RealTemp-el nézem és ott nem megy 35 fölé
-
Hurkaleves
őstag
válasz
bajusz15 #3247 üzenetére
Amit Qru írt, úgy lődd be a dolgokat, de mivel nem DDR2-ről van szó, hanem DDR3, ezért nem volna rossz, ha 2V alatt maradna a ram fesz, mivel afelett már a DDR3 elkezd keményen izzadni ( meg amúgy is elég kell, h legyen ), szal max +0,2v.
Ha gyárilag 1333as a ram, akkor meg ne 800on járasd
tekerj oda neki 1200-ra legalább, időzítéseket meg úgy, ahogy a gyáró megszabta.
Procinak adj sztem 1,35v-ot, ennyivel vinnie kell a 3,2ghz-et. Amúgy ez a Giga cooler jófajta? Mert ha igen, akkor elmehetsz akár 1,5v-ig is, majd load alatt nézd a mag hőfokokat, 75 fölé ne nagyon engedd. -
bajusz15
senior tag
nah inkább hagyom mert még valami baja lesz
adtam a (G)MCH-nak +0,1V-ot a DDR3-nak +0,1V-ot és a procinak az alap (1,3V) helyett 1,30625V-ot, de így is csak újra és újraindult
amúgy ennél a procinál mennyi a még biztonságos fesz?? -
Qru
MODERÁTOR
400-on 1:1-be +0,3V? Minek? Nem kazán az, hogy fűtsön.
800-on megy... Elég lesz ilyen fsb-nél a (G)MCH-nak a +0,1V.
mod:
bajusz15: Ez normális, nem stabil a beállítás, azért indul folyamatosan újra. 8x400, ram 1:1-be, PCI-E 100MHz, ram időzítést állítsd akkorára ammenyit a gyártó megad (pl 5-5-5-15), (G)MCH +0,1V. Így mennie kell a dolognak.
-
bajusz15
senior tag
válasz
mindfreak #3242 üzenetére
köszi szépen
feszültség??
én azt hittem hogy az E6750-esek többsége viszi alapfeszen min 3400-at...
amúgy letöltöttem ezt a setfsb nevezetű progit, csak mivel kezdő vagyok nem tudom hogy melyik "szám-betű" kombinációt kéne hogy válasszam ott ahol lehet választani...(mondjuk mindegyiket kipróbáltam de sehol sem tudom állítani. valki tipp?? -
bajusz15
senior tag
hello
nah sikerült AMD-ről Intelre váltanom
Lenne itt egy kis gond, így kezdésnek
szerettem volna ha 3200-on megy a procim, (3000-en ment simán csak az FSB-t állítottam át 375x8-ra ) így nekikezdtem: 400x8, a PCI frequencyt 100-ra állítottam, a memóriákat leosztottam 1:1-be feszt alapon hagytam, kilépés a BIOS-ból, adatok mentése és restart. Nem tudom hogy a sima p35-ös lapokon hogy van, de ezen az E-betűs lapon úgy csinálja a gép, hogy leállítja majd újraindítja magát, így a beállított értékekkel indul már el. Ugyan ez történt most is: leáll újraindul DE most nem tölti a windows-t megint leáll és újraindul és megint és megint...amíg nem kapcsolom le a táptot
ha tudja vlaki mi a megoldás az lécci írja meg
előre is kössz, bajusz -
Telefunen
őstag
-
vincze90
tag
hello!
abban szeretnék segítséget kérni hogy egy E6850re milyen hütöt érdemes venni? olyan 3.6 körül szeretném használni de gyárival nem megy! én a termaltake duorbjára gondoltam v az asusnak a silent knight-jára! vagy ha van ennél job és olcsobb akor amit ajánlotok!
-
nike_
addikt
válasz
Hurkaleves #3237 üzenetére
Ja, megvan. Bár nekem a P35 topicban mindenki azt mondja, jobb az óvatosság..
-
Mr Sm!tH
tag
Csalódott vagyok kicsit...
Kaptam kölcsönbe 2*1 Gb 1150es OCZ tuningramot és volt lehetőségem kipróbálni mennyit megy a procim és rá kellett hogy jöjjek 460 FSB a vége és nem a geil ramjaim a hibásak. Most kapaszkodjatok meg a ramok mennek 1080at!!! A procimnak viszont hiába adok feszt nem megy.
1,4Vot kap terhelve 1,36ra droppol a lap, MCHnak adtam +0,1Vot de sajnos sehogy nem megy 460FSB fölé...
Valakinek ötlete esetleg?
-
nike_
addikt
Hello!
Ha újraindítod a gépet, nekem is szokott néha olyat csinálni, hogy leáll és újraindul, ez azért van, mert BIOS beálítást mentettél el, és le kell állnia, hogy be tudjon állni az adott órajelre. 100MHz-re állítsd mindenképp a PCI-e Freq.-et. Annak annyin kell lennie. Szerintem a memória fogja vissza a rendszert, vegyél 800-asakat vagy 1066-osakat.
-
bosa
tag
Hy nekem egy E6600 procim van Asus P5LD2/C alaplap: most jelenleg 3000MHz-en fut kingmax 667 ramokkat.FSB 333 szorzó 9 azaz fsb : dram 1:1.Lenne olyan problémám hogy a gép ujraindulásnál kikapcsol majd pár mp elteltével bekapcsol.Beállítások:
pci express frequency auton
FSB 333
Vcore:1,4v
memo:1,9v
jha és így stabilan megy orthos 50 perc(én állítottam le), prime95 2 óra, memtest 300%,ha a pci expresst 100-ra állítom akkor csak 2,6-ig tudom húzni,de akkor nem jelentkezik a hiba.Ha 100-ra állítom ennél a beállításnál akkor csak sötét képernyő és villog a monitor ledje tehát el sem indul, néztem már 101-110-ig de semmi meg se moccan.
Vmi javaslat? -
nike_
addikt
Senki semmi? Pang a topik..
-
nike_
addikt
Most visszavettem a feszt 1.36-ról 1.35-re (alapra), így is viszi gyári hűtővel a 3010MHz-et.
-
public73
senior tag
csak, hogy ne legyen ekkora a rejtély, az előző screen még az előző kofigommal készült:
giga p35 ds3; e6550; a-data 1066+
egyébként csak a hőfokot szerettem volna szemléltetni....
a többi infó a képen lényegtelen volt!!! -
törölt tag
Hát ha timondjátok...
Van benne valami...
Azért furcsálltam, mert általában 1:2 (vagy más) arányt ír ki, nem pedig 100:200-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- BestBuy ruhás topik
- Külpolitika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megújult a PROHARDVER!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest