Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Sziasztok
Egy nagy utazásra készülök és vennem kell a héten egy jó gépet, hogy maradjon valami emlék. Tavaly egy utazásom során végigfotóztam mobillal, jó-jó... De valami hiányzik belőle, érdektelenek a képek, keveset fotóztam stb. Kell a gép. Régen volt egy 600d-m és azóta azokat a képeket nézegetem.
Sajnos az eos RP-t még nem láttam helyi boltban csak az R-t, igy a 6d mkII mellett döntöttem. Külföldi rendelés most nem fér bele az időbe.
Mennyire szar döntés ez most a mirrorless előretörésének fényében?
Gondolkoztam a sony a7III-on, de az 2000usd egy kit obival, míg a 6d mk2-t meg tudom venni 1600usd-ért 24-70 L obival és még belefér a költségbe mellé a 70-300 usm is plusz mindenféle kiegészítő ami kell.
Van esetleg jobb deal full frame téren?
(a fenti árak nem magyarországiak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elite: Dangerous
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest