- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Surfym@n #23506 üzenetére
"sem az 5D pöcke sem a 6D SET gombja önmagában nem viszi vissza középre az AF-pontot. Előtte rá kell tenyerelni az AF-választóra "
5d1-en semmire nem kell ratenyerelni. joystickkal allitok fokuszpontot, es a joystick kozepevel ugrik kozepso fokuszpontra. nem kell hozza AF gomb, se semmi. csak a joy. es kb 10x gyorsabb mint ez a modszer.
nem is ertem hogy gondoltak ezt komolyan. ez egy ejjellato, nem fenykepezogep..."AF választó gomb és az első tárcsát megtekerem és prütty prütty ott vagyok pillanatok alatt, ha meg netalán az alsó vagy felsőt akkor Af választó utána SET és csak le vagy fel."
ja mert az egyik tarcsa horizontalisan allitja a pontokat, a masik meg fuggolegesenegeszen elkepeszto...ok hasznalhato, de pillanatok alatt? megnezed ezutan az 5d1 joyt, es elsirod magad. alsohangon 2x gyorsabb. de eosm is! mindjart visszaviszem es elhozok egy nikont basszus...
(#23505) zgospel en azt nem ertem hogy tudok tovabbnagyitani, ha mondjuk 2x nagyitasra van allitva...de annyira ez nem zavar, atraktam 100% nagyitasra. viszont jo helyen van ez a gomb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest