- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Apple MacBook
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLOODSHOT
senior tag
Én megmondom neked az őszintét. Maradok a Mac-nél.
Nem szeretem a csicsa olcsó hatást keltő dolgokat semmiből mint ahogy ez a PC-nél van.
Erre az uj iMac-re beruházok, mert a mostani kis 24" c2d 2.8 4GB-ram és vége. Nem lehet fejleszteni, pedig nem lenne vele baj, csak kevés a ram.
Az ujjal elleszek 2-3 évig szerintem. Aztén MacPro.És miért?
Mert megszoktam, jobban szeretem mint a windowst. Nem fagy. gyorsabb. Nincs tele szeméttel és nem kell 3 havonta ujratenni az oprendszert.
És PC-re nincs OSX, sem Aperture. Én evvel dolgozom, tehát nem állnék át egy Lightroom-ra, mert nem szeretem.
Lehet köpködni, de akkor is ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Tippmix
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest