- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Micro Four Thirds
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
válasz
Speeedfire #3 üzenetére
inkrementális backuphoz kell az eltérő mappa név. Így lesz csak több verziód egy fileról. Be tudod neki állítani, hogy hány mentést tartson meg. Így automatán törölgeti a régebbi mentéseket.
Egyébként én ugyan ezt keresném csak OS formában.
Azt szeretném elérni, hogy valami kis gépre fel tudjam pakolni. Abban megcsinálni a soft raidet. Beléptetni egy pár gépből álló munkacsoportba és a hálózaton megosztott mappákat x időnként áthúzza magának. Freenas t néztem, de ez az rsync nem fekszik nekem. Synology elég szépen megoldja a dolgokat, de kicsit drágának tartom a dolgait. -
kraftxld
félisten
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest