Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Backup programot hajtok már egy ideje, de eddig mind zsákutca volt. Pár követelmény van csak aminek eleget kellene tenni:
-ütemezett backup
-ftp szerverre is lehessen vele feltölteni
-ha van rá lehetőség, akkor legyen inkrementális backup benne
-ingyenes legyenA comodo-t próbáltam, jónak tűnik mindennek megfelel, de sehogysem akart ftp-re menteni. Mindig hibával szállt el, több gépen, os-en is próbáltam már.
Paragon ingyenes meg csak partíciót tud menteni. Pár 100GB-ot nem szeretnék menteni, csak a fontosabb dolgokat.Ki milyen programot használ backupra? Egyáltalán használtok backup-ot az adataitok mentésére?
Lehet törölve lesz, de én nem találtam még ilyen topicot. Pedig szerintem fontos a biztonsági mentés adatainkról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 4
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest