Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
"szerintem mindenkinek úgy tűnik"
Az a szerencséd, hogy a "szerintem" szó ott van. Egyébként meg kikérem magamnak.
Az különösen zavar, hogy van aki leírja szárazon a tényeket és erre te nekiesel a ződszemüveggel úgy, hogy közben nem veted meg a személyeskedést sem. Ja és mindezek tetejébe a másikat vádolod kékszemüveg miatt, holott marhára nem így van, csak te látod bele. Nekem, akinek tökmindegy, hogy Intel vagy AMD eléggé szembeötlő ám a mutatványod.Megemelem a kalapom Fiery előtt az elmúlt napok történéseit követve, hogy hellyel-közzel türelemmel viseltetett több fórumozó felé is (nem csak ebben a topikban), akik mintha elfelejtették volna, hogy olyasvalakivel állnak le vitatkozni akinél ott figyel egy Kaveri...
Nálam többször elszakadt a cérna, pedig csak olvasó voltam, írni a modkerbe írtam. Nem történt semmi intézkedés, csak egy privátot kaptam, hogy jól van ez így, meg ez amúgyis egy ilyen topik. Hát akkor offba teszem ezt a hszt is és akkor pont jó lesz ide.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Politika
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Androidos tablet topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Robot fűnyírók
- Formula-1
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- Intel i7 9700K
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest