Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Köszi szépen,
Legközelebb majd kitalálok olyan adatbázistervet is, de sztem 1. adatbázisnak ez sem volt rossz(ezelőtt sosem foglalkoztam adatbázisokkal) Azért óvatosságból még csak 20egynéhány filmet vittem be, mert gondoltam, h lehet vmi baj, majd a a könyvekkel átgondoltabb leszek
Aktív témák
Aktív témák
- Android játékok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konteó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Home server / házi szerver építése
- Vicces videók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest