- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Briganti
tag
Hellosztok, elore szolok hogy nagyon kezdo vagyok, es lehet hogy hulyeseget fogok kerdezni
a lenyeg az, hogy most kzdtem php-val, es mysql -l foglalkozni, es szerettem volna egy oan regizos oldalt csinalni ... megcisnaltam az urlapot, es jott az a resze, hogy adatbazisba kellene irni, es itt elakadtam ... leirom (bena) alkotasomat:
van egy index html, es abba egy form:
<form method=''post'' name=''reg'' action=''reg.php''>
(azthiszem nem itt van a baj, hanem tovabb ...)
a reg.php-m ugy nez ki hogy:
connectalodok a serverhez, kivalasztom az adatbazist, meg minden es kene bele irni ... en ezt igy oldottam meg:
$query=''INSERT INTO users (id,first_name,last_name,location,email,username,pasw)
VALUES ('$id','$_POST[first_name]','$_POST[last_name]','$_POST[location]','$_POST[email]','$_POST[username]','$_POST[pasw]')'';
ja, es persze az $id-be szamozni szeretnem a sorokat s annal igy probalkoztam:
$id=(mysql_query(''SELECT COUNT(*) FROM users''))+1;)) (ezt a reszt mondjuk kihagyjuk, vagyis a +1-t, es siman kiiratom az $id)
nekem kiad egy ilyent hogy:
Connection OK!
Selection OK!
Resource id #4
success in database entry.(persze itt nezi hogy van e error ...)
na de ha meg egyszer futtatom, csakugyan 4-t ir ki ... hol a hiba, mgkerlek segitsetek
Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest