Hirdetés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Látom ide is beírtad a kérdésedet... Felejtsd már el ezt az ütemezett életkor-update-elést, egyszerűen amikor kíváncsi vagy a felhasználó életkorára, számítsd ki a születési dátumából minden alkalommal, amikor megjeleníted, ez úgyis villámgyors, ne szenvedj már a totál megbízhatatlan ütemezéssel... (korrigálom magam: az ütemezés maga nem feltétlenül megbízhatatlan, de ha mégis kimarad valamilyen oknál fogva (pl. valaki kiszedi az ütemezett feladatok közül, épp volt egy áramkimaradás az ütemezés időpontjában, mittudomén stb.), akkor máris szar értéket jelenítesz meg, ahelyett, hogy a mindig naprakész automatikus kiszámítást végeznéd el)
Szerk.: még szerkesztési időn belül találtam erről szóló topicot: [link]
itt a kérdező nem tudom, mit szenved azzal a query-vel, mit gányolgat, de utána megmondja a megoldást, hogy valami usershortcodes.php fájlba kell tenni ezt a kódrészletet, gondolom neked megfelelően átalakítva, ha kell, nekem személy szerint fingom sincs, mi ez, soha nem használtam e107-et, és hacsak nem nagyon muszáj, nem is fogok.Szerk. 2.: van itt valami Birthday Menu is, ahol állítólag csak be kell pipálni egy checkboxot ("Show age"), és máris ott lesz neked az életkor... Akkor minek szórakozol saját megoldásokkal, ami rossz?

Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LED világítás a lakásban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő