Hirdetés
Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
Sziasztok!
Kezdőként próbálok összehozni egy beléptető rendszert. De nem sikerül csatlakoztatni mysql-hez. usbwebserverrel tesztelném, a következő hibaüzenetbe botlottam:
Fatal error: Call to undefined function validate_user() in D:\!webserver\root\login.php on line 5
login.php-ből egy részlet ebben található az 5. sor, de úgy gondolom hogy nem itt van a hiba.
<?php
if(!empty($_POST['login']))
{
if( validate_user($_POST['nick'],$_POST['pass'],$private_key,$conn))
{
$_SESSION['login'] = $_POST['nick'];
header("Location: index.php");
}
else
{
echo ERROR_LOGIN_ERROR;
}
}
?>ha valaki tudna segíteni megköszönném!
úgy hiszem hogy az adatbázisnak nem küldi a formokat... szükség eseten a config.php tartalmát is bemásolom.
és elnézést kérek de még csak most tanulom és tapasztalom a dolgokat... ha esetleg valami butaságot írok javítsatok ki. php ismeretem nagyon hiányos, gyakorlás ként vágtam bele egy ilyenbe.
Aktív témák
- DJI Goggles 3 (Egyszer beüzemelt)
- ELADÓ bevizsgált, felújított, használt Apple és Samsung készülékek garanciával!
- GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom
- Legion 5 GAMING Notebook! 15" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest