- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Aktív témák
-
Lacces
őstag
Üdv, így vasárnap kora hajnalban :-D
Nem igazán értem ezt a kijelentést:
Az enum és set típusról van szó:" A SET típushoz nagyon hasonló, ám az köztük a különbség, hogy az ilyen típusú oszlopok a megadott értékek és a NULL közül egyet vehetnek fel ..."
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.6/en/enum.html Is nézegetem a példát, de nem esik le, amúgy az enum_col - az mi akarna lenni? :-D enum_oszlop?
Ahogy a példában is van, létrehozom az enum name mezőt, és akkor alapból többet veszek fel.
Igen, józan paraszti ésszel egyet választok ki... De ez a felvehet szó engem irritál :-D
Meg ami fent van a linken, azt a példát is olyan esetlennek találom. Nem igazán látom át, hogy most milyen előnyöm van és mikor kell enumot vagy set-et...Ha valaki elmagyarázná, hálás lennék!
Ez láma kérdés, de úgy vettem észre, hogy a mysql, mssql, jdbc az most igazából az sql-re épül, mi a különbség köztük? Miért van ennyi adatbázis kezelő? Jó mindegyikből az alapokot néztem át, amit könyvek írtak, de azok szinte 90%-ban ugyanaz.
Aktív témák
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ELADÓ Fanatec Club Sport Pedal V2
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest