Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Aktív témák
-
Lacces
őstag
Üdv, így vasárnap kora hajnalban :-D
Nem igazán értem ezt a kijelentést:
Az enum és set típusról van szó:" A SET típushoz nagyon hasonló, ám az köztük a különbség, hogy az ilyen típusú oszlopok a megadott értékek és a NULL közül egyet vehetnek fel ..."
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.6/en/enum.html Is nézegetem a példát, de nem esik le, amúgy az enum_col - az mi akarna lenni? :-D enum_oszlop?
Ahogy a példában is van, létrehozom az enum name mezőt, és akkor alapból többet veszek fel.
Igen, józan paraszti ésszel egyet választok ki... De ez a felvehet szó engem irritál :-D
Meg ami fent van a linken, azt a példát is olyan esetlennek találom. Nem igazán látom át, hogy most milyen előnyöm van és mikor kell enumot vagy set-et...Ha valaki elmagyarázná, hálás lennék!
Ez láma kérdés, de úgy vettem észre, hogy a mysql, mssql, jdbc az most igazából az sql-re épül, mi a különbség köztük? Miért van ennyi adatbázis kezelő? Jó mindegyikből az alapokot néztem át, amit könyvek írtak, de azok szinte 90%-ban ugyanaz.
Aktív témák
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest