Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Senki sem töröl ennél jobban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Egy kis elméleti infó kellene.
Tábla létrehozáskor a PRIMARY KEY, KEY, és hasonló( mik is vannak még ) 'kapcsoló'-kat használunk, gondolom azért hogy az egyes táblák között és a tábla mezői között kapcsolatot teremtsünk - összetettebb, jobb select, insert, update, ... íráshoz.
Ezeknek a kapcsolatáról tudnátok nekem írni egy kis rövid felvilágosítást?
Mi - mire jó, miért használjuk, stb... ?
Előre is köszönöm!
Forest
mod: és ha jól tudom, akkor pl.: mysql-ben nem csak táblákat lehet létrehozni, hanem pl.: trigger (ravasz) -t is - bizonyos esemény bekövetkeztekor csinál vmit. A table és trigger -en kívűl még biztos van más is, használja ezeket a cuccokat vki ( mármint a table -ön kívűl )?
Ezekről tudna vki vmi ki felvilágosítást írni? Persze egy használható link is jó! /nyilván keresni én is tudok.... de a személyes tapasztalat az sokat segít.../
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- iPhone 12 Pro emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest