Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
-
-
jFox
addikt
Nem volt ugyanilyen a MM-ban ezért muszáj voltam másfélét venni. Eddig nekem is jól működöt, de behalt az akksija, meg csinált érdekeseket, uh. ment a szervízbe. Ott meg adtak csere utalványt.
Rom lelőhelyek meg már párszor be lettek linkelve. keress vissza egy kicsit! Fogsz találni.

-
-
A dead trigger is doglodik rajta,mert nekem gyari rommal rootolva es phantom buildproppal max garafikan doccenes nelkul met,de a fentebb emlitett gyorsulasi verseny is full tempon futott... az mm be vinni jo otlet,bar ok meseltekmaz ev elejen hogy volt olyan myaudios cuccuk ami mar 7 hete odavolt... de ami a lenyeg veszodjenek ok,mert ha te viszed a szervizpintba akkor neked kell bacogatni a miskolci szervizt,igy meg csak bemesz a forumba es vered az asztalt az ugyfelszolgalaton,ha sokaig nem lepnek a miskolciak ,akkor pedig panaszkonyv az mm-ben...
-
-
Agassi79
csendes tag
Kezet foghatnánk mert nekem is ezt csinálja. Lassú a játék és most úgy 1órája már nem enged belépni újra indítás után.
Most újra teszem a software-t. A myaudioworld.com-ról szedtem le 50000.zip
Előzőleg a gadmei volt rajta fél napot bírt. Kész is most még jó, de a játékok biztos lassúak még.
Hardware probléma van szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad 11 A16 256GB Pink Wifi Hibátlan/2028.04.26.Gar./Akku 100%/p4643
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Gyönyörű szép példa hogy miért ne vásároljunk használt terméket, megbízhatatlan embertől )
Nekem sincs vele semmi bajom. De azért menten lecserélem egy iPad minire, ha találok vagy 50000 Ft-ot...