- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
-
-
jFox
addikt
Nem volt ugyanilyen a MM-ban ezért muszáj voltam másfélét venni. Eddig nekem is jól működöt, de behalt az akksija, meg csinált érdekeseket, uh. ment a szervízbe. Ott meg adtak csere utalványt.
Rom lelőhelyek meg már párszor be lettek linkelve. keress vissza egy kicsit! Fogsz találni.
-
-
A dead trigger is doglodik rajta,mert nekem gyari rommal rootolva es phantom buildproppal max garafikan doccenes nelkul met,de a fentebb emlitett gyorsulasi verseny is full tempon futott... az mm be vinni jo otlet,bar ok meseltekmaz ev elejen hogy volt olyan myaudios cuccuk ami mar 7 hete odavolt... de ami a lenyeg veszodjenek ok,mert ha te viszed a szervizpintba akkor neked kell bacogatni a miskolci szervizt,igy meg csak bemesz a forumba es vered az asztalt az ugyfelszolgalaton,ha sokaig nem lepnek a miskolciak ,akkor pedig panaszkonyv az mm-ben...
-
-
Agassi79
csendes tag
Kezet foghatnánk mert nekem is ezt csinálja. Lassú a játék és most úgy 1órája már nem enged belépni újra indítás után.
Most újra teszem a software-t. A myaudioworld.com-ról szedtem le 50000.zip
Előzőleg a gadmei volt rajta fél napot bírt. Kész is most még jó, de a játékok biztos lassúak még.
Hardware probléma van szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest