- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Agassi79 #3893 üzenetére
Nem szervizes vagyok ,csak nekem is vllt egy ilyen tab es azota is figyelemmel kiserem a forumot es ha tudok segitek valamimotlettel tapasztalattal. Antutuval kene mérned egyet hogy mennyire ad keves a vagy sok pontot a tabletedre,melyik romot illetve melyik buildpropot hasznalod a tableten? A magok monitorozasara mondjuk system tuner nevu app...irtad hogy alig par % ot merul keszenletben,be van kapcsolva a csuszkas kepernyozar ? Mert ha be van kaocsolva akkor marad beragadva offba a masodik mag...ha nincs kepernyo zar akkor nem marad offba...jatek ugyben nem nagyon tudok segiteni mert nem jatszottam rajta az angry birds sw kivul massal,a dead trigger full grafikaval akadas mentesen ment rajta...
-
válasz
Agassi79 #3891 üzenetére
Eddig proci gondot 1 embernek javitottak a wifijevel egyetemben ,es eddig minden ok neki emlekeim szerint,az 1 mag offban marad az meg tipushiba,ujrainditas utan megy mindket mag amig kepernyo zarra nem megy a keszulek ,mert akkor megint offolja az egyiket ,ha kikapcsolod a kepernyozarat akkor nem ragad offban,csak akkor meg gyorsan merul keszenletben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged