Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
waterphone #1324 üzenetére
Van akinek a fekete kakas áldozása működik éjfélkor keresztútnál, macskabajusz-kanócos daruhály gyertyafénynél szigorúan telihold esetén, észak déli irányba tartva a tabletet.
De viccet félretéve, kártya betesz az 1. hszben linkelt zip-pel a gyökérkönyvtárban, recovery mód, 5 másodperc alatt megvan. Újraindításokkal kb 1 perc.
-
cekkk
veterán
válasz
waterphone #1324 üzenetére
Én nem tudom már,minden fele
Ez a videó segít benne.
Egyébként helyén kell kezelni a dolgokat, nem kell össze hasonlítani egy 80-150 ezres géppel, barátnőmnek tökéletes. Én pl örülök, hogy kikapcsolja a wifit, a telefonomon ezt nem tudom elérni próbáltam eddig vagy 10-20 romot beállításokat stb szóval ott mindig manuálisan kapcsolom ki estére, utálom amikor levél jön és elkezd csipogni, persze be lehetne állítani, hogy ne ellenőrizze, de a wifi akkor is fogyasztana
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest