- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
waterphone #1324 üzenetére
Van akinek a fekete kakas áldozása működik éjfélkor keresztútnál, macskabajusz-kanócos daruhály gyertyafénynél szigorúan telihold esetén, észak déli irányba tartva a tabletet.
De viccet félretéve, kártya betesz az 1. hszben linkelt zip-pel a gyökérkönyvtárban, recovery mód, 5 másodperc alatt megvan. Újraindításokkal kb 1 perc.
-
cekkk
veterán
válasz
waterphone #1324 üzenetére
Én nem tudom már,minden fele
Ez a videó segít benne.
Egyébként helyén kell kezelni a dolgokat, nem kell össze hasonlítani egy 80-150 ezres géppel, barátnőmnek tökéletes. Én pl örülök, hogy kikapcsolja a wifit, a telefonomon ezt nem tudom elérni próbáltam eddig vagy 10-20 romot beállításokat stb szóval ott mindig manuálisan kapcsolom ki estére, utálom amikor levél jön és elkezd csipogni, persze be lehetne állítani, hogy ne ellenőrizze, de a wifi akkor is fogyasztana
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Háború Izraelben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Béta iOS-t használók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest