- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samsung galaxy tab 2 p5110 lett belole Deception ajanlasara hallgatva
annyira elegem lett a kinai cuccokbol (bar csak a myaudio volt itthon ilyen)hogy nem mertem megint valami kiniba beleugrani,reteknek eleg volt a 808dcc legalabb egy hetet elvett az eletembol ,a szerviz toketlensege...tudom nem egy kategoria a ketto,de a viszonylagos olcsosagert azert tobb varhato el. A fentebb irt hibak mindegyikebol kijutott nekem,e mellett 150 napbol 67 szervizben...na a vegerenelgurult a gyogyszerem,nem csak a szervizrol de a medias ugyfelszolgalatosrol is lehuztama kersztvizet,igaz aztan bocsanatot kertem tole,mert tudom nem az o hibaja hogy ceguk ilyen remek muszaki cikket forgalmaz...emiatt tolem senkimse varja hogy a myaudiot mint eszkozt javasoljam neki,a meglevo tudasommal szivesen segitek ha gond van..
...tobb forumon is ott vagyok nyomon kovetek jo par eszkozt, sajna megbizhatosag teren a myaudio nincs a csucson,a szerviz meg szot sem erdemel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest