- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fairplays
aktív tag
válasz
DEARevil #3420 üzenetére
Batman elfogadhatóan fut nfs mw csak aszfalt kamerával élvezhető, fifa12 tökéletes gta vc is jólmegy rajta N.O.V.A. elég durván szaggat... Max Payne teljesen jó... Modern Combat-ok nekem nem indultak el.... Egyébként én sem ajánlom túlságosan ezt a készüléket... Én is valószinüleg erre fogok váltani
-
válasz
DEARevil #3421 üzenetére
Nem akarok sok rosszat irni ,de inkabb egy prestigiot mernek nyugodt szivvel javasolni neked,olvass vissza...ez a tipus egy nem egeszen problema mentes darab,fel ev garival meg meg se szabad venni mert kb annyi ido alatt nyulik ki alola az akkumulator...nekemmis ilyen volt es eletem eddigi legrosszabb dontese volt muszaki cikk vasarlasa teren ,meg az elensegemnek se javasolnam...
-
-
d.toth91
tag
Ez elég terhelésfüggő, de ha arra gondolsz, h pl webes felületen online filmet hogy jelenít meg, nos nálam teljesen akadásmentesen, a gépen többet tölt, mint a tableten. A napfényben való használatról még nincsenek tapasztalataim, és ilyen időjárás mellett sajnos meg sem tudom nézni.Természetesen bővíthető, 32 GB-os Micro SD kártyáig mindenképp, de elvileg trükközéssel a 64-eset is megeszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest