Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kőbaltás #4445 üzenetére
Hi !
Azert furge szervizre ne szamits, terhelned kene a tabot folyamatos hasznalattal es m3gnezni ugy mennyi az uzemido. Ha az uzemideje messze van a kezdeti 4.5-5 oratol akkor tuti az akkumulator elhalalkzasanak a kezdete, ami jo hir,lehet az az lenne hogy akkor vagy levasarlasi, a penz vissza lesz,lehet nem artana masik marka utan nezned. Amugy nagyon szivesen segitettunk amit tudtunk, bar inkabb csak plusz infokhoz,technikakhoz jutottal altalunk.
Ui.: kitartas, ha hozzak a nagy atlagot akkor 3 het mulva megoldodik a godod...
-
-
válasz
kőbaltás #4437 üzenetére
Tabbal is le tudod tolteni [link] a playbol szedd le a total commandert es amit letoltesz 808dcc filet csomqgold ki egy ures sd kartyara , utana mehet amit irtam...amit le kell toltened 808DCC 4.04 . Nem kell pc menni fog minden a tabbal is. Ha nem csomagolna kia zippet a total commander akkor egy igyenes zip progit tolts le a playrol es azzal is mehet a moka...
-
válasz
kőbaltás #4434 üzenetére
Gyari rom letolt a myadio honlapjarol , a zip allomanyt kicsomagolod egy ures fat32 re formazott sd kartyara , ha jol csinaltad 6 file lesz az sd-n , sd beteszed a tabba, kikapcsolod, majd a hangero minusz lenyomva tartasa mellett bekapcsolod a power gombot elengeded a myaudio felirat megjel3nesekor. Ja a frissites elott lepj be a recovery menube es wipe mindenre(data,cache,media partition) ... kb ennyi vissza tenni..
Tipp uj kutyure nexus7 refurbished vagy samsung p3110 .. 50 korul vannak, de 7 colos tabok..
-
Nalam a telo hozadeka hogy a tab is onban marad, rossz megszokas...hat nem surun renderelek, bar a jo multkor egy hazi video szerkesztese majd konvertalasa adott munkat a tabnak ejszakara... de ezt a hibat nem kovetem el megegyszer,azt hittem sose vegez vele
wifi meg azert kerul offba, mert eddig lusta voltam automata profilvalto alkalmazast leszedni mjnt a telomra..az este 8 kor hang,rezges off, wifi kilove, energiatakarek aktivalva automatikusan.
-
válasz
Fritz Teufel #4408 üzenetére
Mondjuk 40ert nincs is csoda, en inkabb vennem a 7 colos samu p3110 et 49990 sem mint egy also kategorias kinai csodat. Megegyszer nem hagyom magam bepalizni. Sot a fentebb linkelt acer tabot is vennem ha eleg lenne a 7 col. De mi mar voltunk a szopogepen , de hala neked mar nem kinai oco vacakkal nyuglodok... aki teheti inkabb neves gyarto tabletjet vegye sem mint egy bosszusagot okozo kinai dzsunka muhely ipari hulladekat... mondjuk a huawei 10 colos k3v2 sockal szerelt tabjara kivancsisagbol beneveznek. Ja jut eszembe aldinak is lesz 2 magos 7 colos tabja, valos 3 ev garanciaval...na az a best buy 35000...
-
-
-
Reszvetem .... mi itt sokan mar elkovettuk ezt a hibat, még mindig velsirok almomban ha a myaudiora gondolok
amugy ez lett volna jo valasztas nem deception ajanlasa.: [link] egy ex 808dcc tulaj ezt vette es azota iselegedetten hasznalja, de ne aggodj hasznald aktivan es kb fel ev mulva vissza kapod a penzed, akksi gyenge benne,az egyik mag neha offban marad, jot futesnek a hatlap alatt duruzsolo hw,nemelyeknel gyenge wifi...stb a gyari launchert csereld le a novara az gyorsabb es porgosebb esetleg egy builprop csere a phantom fele buildpropra..
-
-
válasz
Fairplays #4375 üzenetére
Bar nem olvastam vegig a linket,de a gadmei e8hd az alap amit kismillio nevvel forgalomba hoztak, itthon myaudio, de spanyolknal os kaphato mas neven, s talan a dogoknal is kaphato...amire celozni akartam hogy par hettel ez elott linkeltek ide gadmeies romot de az nem erre a tabra valo volt.. ezrt isnirtam, hogy csak ovatosan.
-
-
válasz
Fritz Teufel #4368 üzenetére
De ha leomlik a rendszer egy rosszul beirt biztonsagi minta miatt az talan beleferne a gariba. En amit nem ertek ,miert nem megy a sw reset, ha mas nem ujra flashelessel, mondjuk ha a 816dcc nincs hw hangero gomb akkor lehet hogy nehez elerni a recovery menjt, ami meg szoba johet , ha van reset gomb akkor azt nyomva tartva bekapcsolni...
-
válasz
Trialbiker #4366 üzenetére
Google fiok adatokkal nem megy a helyreallitas?
-
válasz
Trialbiker #4364 üzenetére
Ha a 816dcc nek van hanero gombja probalj belepni recoverybe es wipe all (data,cache,media partition) ezzel alapra all az oprendszer...ha nem megy a helyreallitas akkor szerviz es turelem ...
-
Nem kell a napi 1, nalam 4 honap alatt doglott meg az akksi,igaz 6bol 4et volt nalam na akkor viszont napi 1 toltes megvolt, de neha napi 2 is , ilyen hasznalat mellett mar a 3 honap vegen gondok kezdtek lenni az uzemidovel, a kezdeti 5 ora el kezdett rohamosan csokkeni, kb naponta 5 perc minusz lett a hasznalati ideje..
-
válasz
Permet Elek #4341 üzenetére
Gadmei 10.26 rom aztan kinozd ezerrel, es ha szerencsd van kinyirod az akksit.
Plityo
Hat sajna igazad van , jo lehetett volna a hw alapjan,de elqrtak az optimalizaciot, a wifit es egy ritka gyik akksi kerult bele, bar az is lehet nem az akksi a ludas ,hanem az optimalizalatlan rendszer ami szinte mindig csucson jaratja a cpu,gpu parost...
-
-
-
-
-
-
-
Pimi50 ,Eckmester
A kollega benezett valamitMai napig b@xa a csoromet hogy nem volt akkor még kaphato a hulye azert nem vagyok boltban,de ez se lett volna rossz [link] ,igy gt p5110 lett, amivel semmi bajom sot....de akkor is a tudat hogy akar azok is lehettek volna...
-
-
-
válasz
royalka #4282 üzenetére
Az ido amugy neked dolgozik ,mert jonnek az ujabb kutyuk es ezzel egyetemben a regebbiek rar csendesen kuszik lefele,de lehet nem lenne rossz alternativa egy garanciaval rendelkezo markas hasznaltan. A myaudio miatt en semelyik kinai noname cuccban sem bizok,nemmis vettem csajniz tabot masodjara.
-
válasz
royalka #4276 üzenetére
A prestigio nem johet szoba? Lesz a 8 colosnak 2 kiadasa [link] ami retinaval jon majd,a preytigiok bar kinai tabok szinten viszonylag gond mentesek. Sajnos a nagy gyartok 7 col folott huzos aruak , ami legkozelebb van arban az is 80000 korul a lenovo 2109 ,9 colos tab tegra3 al...
-
-
Csatlakoznek Deception valaszahoz,bar mint kutyubolondnak jo volt annyit mokolni a myaudioval (tiszta win felling) de valahogy,valamiert sokkal jobb az erzes unalom amit a myaudio utani tabunk okoz.Okultunk a myaudiobol , mert igaz a regi bolcsesseg
lcso husnak hig a leve,ezt elfelejtettuk mikor e brand termeket vettuk.Jobb unatkozni hidd el
igaz ennyiert kinai 4 magos retinas tab kijonne ennyibol ,de te a myaudio utan ,mernel meg kinai termekben bizni ?
-
-
-
válasz
Játékos #4250 üzenetére
Magyar nyelvu sport oldal nezesevel lesz gondod ,mert a magyar sport tv csatorna szolgaltatok nem streamelnek a neten,igy elerhetetlenek. Magyar nyelvu adas is csak keves van a neten,ami van az meg a gyik kategoria pl m1,m2,duna1-2,budapest tv,fix tv es tsai. Esetleg itt nezz korul [online sport tv adasok]
-
válasz
Fritz Teufel #4248 üzenetére
Reszemrol amen
en proba kepp a real racing 3 toltam rajta,ment gond
nelkul ,de toroltem mert a jatekok nem jonnek be ,az autosok tapizva meg még annyira sem. Mondjuk nalam nincs ideje egy hetet allni keszenletben ,8-9 ora olvasas ,netezes utan ugrik a toltore ,de en surubben is hasznalom mint te. Nalam napi 4.5 ora net also hangon. Megirom majd a skypeon mikor lesz jo a het vegen ,mert valamelyik nap jonnek megin baba nezobe. Meg nekem hoznak egy laptopot hogy gatyaba razzam.Bb68
Koszi a megtisztelo cimet,mi csak az elsok kozt vettuk igy hamar jottekma hibakmis elo fele,en meg aktivan hasznalom a tabot,ugy hogy nalam hamarabbnis jott az akksi gond. Kar amugy ezert a tabert ,egy jol megirt droiddal,jo akksival es kozepesen jo wifivel utos lenne meg most is,de kinaban erre sajna nem torekednek. Ami merteben lehet hogy jo lenne neked a samu 7.7 colosa ,igaz nem egy mai gyerek de az xda-s sracok is mogotte vannak,ugy hogy ha nem is hivatalos de tamogatott tablet.
-
válasz
Fritz Teufel #4244 üzenetére
Hi mi ujsag ? Reg lattalak online ... mindig csak olvaslak utolag. Tabod hogy birja magat ?
-
-
Az hogy mit okoz ,mondjuk nem lenne ok az 1 ev akksi garanciara,en a gari jegyen levo feliratot fel evnek ertelmeztem anno,de a fentebb emlitett kollega utana jart es 1 evet mondtak. Amugy nem lenne csoda a fel ev sem ,mert jo par kinai brandelt tabnal csak fel ev gari van. De myaudioeknal elvileg nem. Kar hogy azta tabot ennyire elkurtak,mert hardveresen eleg eros lenne,de a wifi es az akksi nyugje hazavagja az egeszet..Mikor viszed a szervizbe? Sanaxot irass fel elotte ha nem vagy turelmes tipus.
-
-
-
-
A media nem nagyon szeret penzt vissza adni,de amugy nem lenne kotelessegunk elfogadni a cseret az uj fogyasztovedelmi szabalyok szerint,csak ha a penzt akarjuk vissza akkor nyugosebb a dolog,mert eloszor el kell fogadni a cserekeszuleket,mondjuk mivel van tipushibaja ami reprodukalhato a mag offabn maradasa...ami programmal barmikor bizonyithato. Na a cserekeszulekre felrakni es egybol masikat kerni... ezutan johetba panaszkonyv amire 30 napon belul valaszolnia kell az mm-nek ,ha akkor se jut az ember a problemajaval dulorebakkor bekelteto testulet... Ha kelloen hatarozott vagy akkor a penzt is jo eselyel tudod kihajtani beloluk,de ha kevesebb nyugot akarsz akkor levasarlas... en az medianal e mellett dontottem. Akinek meg a tab a miskolciaktol vannak ,azoknak egyertelmu a dolog penzt vissza es viszlat.
-
-
válasz
kőbaltás #4205 üzenetére
En nem jutottam el a perig ,de a fogyasztovedelem is kimaradt,hala iatennek eleg volt egy kicsit hatarozottabnak lennem. Ezen a teren nem feszitettek a hurt a vegsokig a myaudional,de nem is banom mert tutti okozott volna még egy marek osz hajszallal tobbet az amugy sem egyszinu hajamon. Szerintem a jogalkotok tesznek rank nagy ivben,ha kicsit is szamitanank nekik akkor lenne egy idolimit a szervizelesre,a szandekos megtevesztesek szankcionalasara,de hosszan lehetne sorolni a magyar kereskedelem rakfeneit. Emlekszek a 80 as evekben is szidtak a hazai kereskedoket,eladokat a nem eppen vevo kozpontu magatartasuk miatt, es mi az eredmenye az elmult 23 evnek jog a kkv altal uzemeltetett kereskedelmi egysegek,beszallitok,importorok gyikabbak mint anno voltak. Mondjuk igaz ez az allami kozfeladatot ellato intezmenyekre,tomegkozlekedesre egyarant. Mi fogyasztok neha ugy erezhetjuk csak egy szukseges rossz vagyunk a kereskedelemben,mikozben belolunk elnek.
-
Nyugi ne hergeld magad feleslegesen,még csak 3 hetnel tartanak,ha eloszor van a tabod naluk akkor lehetnel turelmesebb is...nezd ugy még 9 nap es elkedhetsz a fogyasztovedelemmel foglalkozni, azert a szerviznek emlitsd meg a 30 nap utan hogy adjak mar oda a panaszkonyvet...lenne egy kis irni valod bele. Bar sajna a magyar fogyvedelmi szabalyok nem irnak elo javitasi idot(nincs limit) de egy szerviz vagy bolt sem szereti ha gondjainkat irasba foglaljuk, ez talan segithet a javitas gyorsitasan.
-
válasz
kőbaltás #4193 üzenetére
Nem volt nagy az elvarasom hidd el,elfogadtam a gyengebb kijelzot ,a max 4.5 ora uzemidot,gyenge wifit.. de azt nem fogadtam el hogy tudvan hogy tabletben rejlo cpu/gpu paros mire kepes, es ehez kepest mit nyujt a tab,hat koszono viszonyban sem volt egymassal,de ez is belefert volna,ha a szerviz nem olyan semmire valo amilyen , 2szer volt a tabom szervizben 155 nap alatt es ebbol kozel 60 napig javitgattak, az i-re a pontot a lehalo akkumulator tette fel. Mert oke hogy most cserelik aztan 5 honap mulva megint,de mi a garancia arra hogy az egy ev lejarta utan is lesz alkatresz, mert bar 2 ev garanciat irnak ,de valojaban 1 ev teljeskoru, a masodik evben csak az alkatresz arat kell kifizetni.. ezt volt az amit mar nem vallaltam be. 5 havonta akksit cserelni kisse meredek. De nekem is az elso droid eszkoz volt,megtapasztaltam vele milyen a gyenge oldal, es tapasztalatom birtokaban masodjara mar mas gyarto tabletjet vettem meg, azota nem borzolja a droid az idegrendszerem, de legalabb megtanultam amit tudtam csak titkon remeltem hogy nem igy van: a minosegnek ara van. Amugy az a baj attol,hogy olcso valami ,gond nelkul kell mukodnie ,autos peldaval elve bar a suzuki sokkal olcsobb mint egy merci , de az artol fuggetlenul biztonsagosan es uzembiztosan kell tudni kozlekedni vele..
Ha tudnad hogy szenne idegelt a szerviz az ev elejen
tabom leadasa utan 3 hettel nemmtudtak megmondani naluk van e,emailre nem valaszoltak telefonon 2 het alatt jo ha egyszer el lehetett erni oket,erdemleges valaszt meg csak akkor kaptam toluk amikor mar a fogyasztovedelemmel fenyegetoztem..
-
válasz
kőbaltás #4185 üzenetére
Mi nem tuningolunk csak megprobaltuk a tabletet hasznalhatova tenni,pl menjen mind ket mag a kepernyozar utan, kepernyozar alatt ne dobja el a wifit,lehetoleg keves akadassal mukodjon , ezt persze minnel tovabb. Ami miatt mokoltunk vele az amiatt volt hogy arra a szintre felhozzuk amit rairtak a dobozara es amire a hardver elviekben kepes lenne. De amugy hasztalan probalkozas mert amit elrontottak a programozok az alapjaiban az vagy nem javithato,vagy csak apro reszeredmenyek lehetnek,de ami a legrosszabb hogy a hjbakat nem tudtuk javitani, mert vagy a rosszul megirt oprendszer nem teszi lehetove,vagy hardver oldalrol nem jo alkatreszt epitettek bele pl wifi antenna,akkumulator.. amit csinalni probaltunk az nem tuning hanem optimalizacio lenne...rommcsre azert kell h8g kideruljon hogy a gyarto nem e javitott valami szoftveres hibat,de sajna erre nem nagyon volt precedens. Tuning akkor lenne ha azt tennenk mint a pc-ken pl tul huzni a cpu,a fogyasztas miatt meg esetleg alul feszelni, megprobalni emelni a gpu es a memoria orajelen...stb de ilyenrol szo sincs..
Ui bocs hogy bele vauztam,de Deceptionnal,Pusihusival es meg sokan masokkal egy cipoben jartunk..
-
-
-
-
-
-
válasz
Casillero #4137 üzenetére
Az rk3066 os gepek kozul azok mennek kisebb tempon amelyek tobbnyire kaki modon vannak optimalizalva,es hogy kimeljek az akksitnantempon visszafognak az alacsonyabb fogyasztas erdekeben,ezt tehetik kernel szinten ,akkor nem tud belenyulni az ember,de a buildprop fileben is, ilyenkor osszejohet a tempo emelese..pl tudok olyan rk3066 gepet ahol csak max 1ghz megy a cpu...
-
Nekem is szorakozasra,tartalom fogyasztasra es olvasara van a tab,miota megvan a lapost csak addig kapcsolom be mig az asszony utan karban tartom kb havonta egyszer..ha te is ilyenre hasznaltad a tabot probalj egy normalisat venni e helyett..en ezt tettem es bar szokatlan hogy nem kmell mokolni,de igy az elvezeta a tartalom fogyasztas ...
-
Waze hogy birod idegekkel? En mar a 4-5 het utan sik ideg voltam,elkezdtem oket naponta hivogatni es egy ket kedves emailem is volt felejuk amire nem reagaltak,na ez csak olaj volt nalam a tuzre,nampersze az is hogy telefonon se lehetett elerni oket tul,surun... amikor meg mar vegre elertem oket na akkor kiadtam a mergem ,meg ha kulturalt modon is tettem. Na de amit a hulye azert nem vagyok bolt ugyfelszolgalatosa kapott hat abban se volt koszonet,igaz mikor elmondtam a magamet a vegen bocsanatot kertem az mm ugyfelszolgalatostol. Irigyellek ,engem mar szetb@...tt volna az ideg...hivtad miskolcot mit mondtak? Az e.d.re kentek a dolgot,hogy az nem kuldtek meg? Nalam 4.5 het utan azt se tudtak megmondani hogy naluk van e,mar mint miskolcon...gondolhatod mekkora volt a fejem...de ez mar csak mult . Mar 2 honapja gond mentes vagyok
-
-
-
Ha a tn panel annyira nem problema neked ,a myaudioban is az van akkor ranezhetnel a lenovo a2109a ra 9 colos tegra3 al 85be faj...7 colon samu 55 korul van...
Deception !
Ne legyen buntudatod akkoriban 2 magos jo aru gep csak a myaudio volt,a nevuk nem volt ismeretlen mert mp3 lejatszokat is forgalmaznak es azokkal nem volt gond. En is emiatt ugrottam bele a myaudio 808dcc-be a teszted utolag csak megerositett hogy jo dontes volt.
De az ido es a tartos hasznalat megmutatta a valos kepet,ami x het hasznalattal nem johetett elo. Ami a legszomorubb hogy aa myaudio ugy nez ki semmit nem javittat a hardveren hogy azok a hibak amik sokunknal elojottek ne ismetlodjenek. Igaz legalabb ha lassan is de cserelik vagy javitjak a keszulekeket mar amennyire ez lehetseges.
Van naluk sokkal rosszabb is ,pl rairnak egy tempot a dobozra es a muszaki leirasba,a tab nem tudja a leirtakat, es meg ok hulyezik a felhasznalot. (Conflex kft altal forgalmazott overmax) -
Az akksi a leggyengebb pontja,aki kicsit tobbet hasznalja azoknak 5 ho a futamideje es megadja magat. Az ugynevezett support meg egy nagy 0 ,ok nem javitanak semit se a szoftveren,csak arculatot adnak a gadmei eme ipari hulladekanak. Ezert is nem varhato hogy ha valami szoftveresen nem jo az ki legyen javitva. A gadmei meg nem arrol hiresult el hogy tul sok hibat javitott volna. Mondjukmez szemelyes velemeny de a kinaiak kozt is a rosszabb gyartok koze tartozik pechunkre,vagy pechetekre. En mar 2 honapja valtottam mas tabletre de nem bantam meg,azotamnincs se romolas vagy mokolas hogy hasznalhato allapotban tartsam az eszkozt. Aki pedig azt mondja ennyi penzert ne varjon az ember jobbat hazudik,mert legyen kompromisszum az ar miatt pl tn panel,gyengebb wifi,alacsony uzemido de az eszkoz hosszumtavon mukodjon megbizhatoan!!
-
válasz
világ minden #4100 üzenetére
Eddig se az utido volt a sok,en debrecenben leadtam szervizponton, oda is ert miskolcra 3 nap alatt,de amikor erdeklodtem 5 het utan mi a palya a tablettel,nem tudtak semmit sem mondani,nem latta a rendszeruk. Mert miskolcon nem ertek odaig hogy a szerviz gepukre felvegyek annyi allt sorba elotte javitasra varva...
-
válasz
Fritz Teufel #4097 üzenetére
Nem Pusihusi vitte a palmat
? Bar emlekeim szerint kozel voltatok egymashoz szerviz idoben,en csak a 3 helyet csiptem meg anno
.
Teagol
Persze csak sajat becsles de a 808 eloallitasi koltsege valahol 15000 ft korul lehet,de nem is ez a baj vele hanem a bele rakott alkatreszek minosege,minoseg biztositasrol nem is beszelve...
-
Bar en Debrecenben elek de ic ugyben ami tapasztalat,hogy nem igazan utazik azon az etnikum
a gyors vonatot preferaljak hala az istennek...azon tudnak szinte ingyé utazni ...mondjuk viszonylag reg voltam pesten vonattal,de inkabb ami lepratelep volt az nyugati es a keleti aluljaroja... ez nem tudom mennyit valtozott az elmult evekben.
-
Van szervizpontjuk szombathelyen is,ott is leadhatod,vagy a vasarlas helyen. De egy tanacsot fogadj el hivd fel a szervizt es erdeklodjel naluk mennyi lenne a tablet eletre keltese a rossz rom miatt elhalalozasa miatt. Ha tul sokat kernek akkor keress ra Deception egy regebbi hozza szolasara hogy mikent kell a nand flasht resettelni benne es hogy kell ujra formazni es telepiteni a tabot. De a legjobb az lenne ha ezt egy hozzaertore biznad...
-
A 4 mag a tabokban azert kell hogy ki tudja hajtani a kijelzot,mert a felbontas novekedesevel tobblet teljesitmeny kell . Az alwinnerrel az a gond hogy cortex a7 es magokat tartalmaz es az elavultabb utasitas keszlet miatt a teljesitmenye alig tobb mint egy 2 magos cortex a9 magos socnak,persze a teljesitmeny mar eleg a a nagyfelbontashoz,de tartalekokkal nem rendelkezik az eszkoz,ami hozhatja majd a gyenge uzemidot es egyebb bosszusagokat maga utan,legyel turelemmel ha nem surgos a tablet vetele,mert elobb utobb piacra kerulnek itthon is a nagyobb teljesitmenyu rk 31xx sorozatuak ,es amikor mar van eleg info akkor egy korrektnek tuno darabba benevezhetsz. A myaudiot nem mernem javasolni a gyenge supportjuk es a rosszul megvalasztott oem gyartoik miatt ,nezz be az sgforum myaudio rovataba is,szinte nincs olyan tabletjuk amivel ne lenne sok gond. Amugy most nem csak a myaudiorol beszelnelek le hanem minden olyan eszkozrol ami alwinner a31 illetve atm es freescale nevezetu sockot hasznal. Ha majd piacra kerul esetleg a hisilicom k3v3 sock lehet majd meg emlitesre melto,de az a jovo zeneje.
-
A 916 qr ugye a 4 magos tabjuk,mert ha igen felejtsd el ,mivel nem cortex a9 magot tartalmaz nanem valami regebbit elvileg 4 maggal alig gyorsabb mint a 2 magos rk3066 soc. Ne dolj be a marketingnek,a kinai 4 magos tabletek kozul csak az rk 3188 tipusut szabad venni,a tobbi nem sokat er azt leszamitva hogy elmondod az van benne. A myaudio termek es szerviz szempontjabol meg eleg felejtos,de ha bevallalos vagy es tul nyugodtnak erzed az eleted meg lehet probalni...megneztem alwinner a31 soc van benn,roviden felejtos..
-
válasz
Játékos #3922 üzenetére
A teamwiever nem lenne neked jo? Gondolom a kerxesed arra szolna hogy streamelned a fileket a tabra....de megprobalkozhatnal egy remote desktop appal is ...igaz akkor a gepen iditod el taveleressel,de a tableten csak latod ,illetve hallod a tartalmat... de ez csak tipp..
-
válasz
Játékos #3911 üzenetére
Az a rom amit linkeltel egy modositott firmware a phantom fele,alapja a 09.23 gadmei rom,ennek a romnak hasznaltuk/juk a buildpropjat a gyari(myaudios) romon,kicsit gyorsabbnak tunt vele a tab anno,de ebben a romban nincs bluetooth es emlekeim szerint a flash-t is utolag kellett telepiteni ra...ami a telepites utan mar mint a flash 10.1 csak az operaval ent bongeszon belulrol, ha a gyari vagy a dolphinnal jatszottal le flash videot az kulon nyilt meg teljes kepernyon.
Agassi,Koxi .
Ha lassan bootol akkor szerviz,mert az nem termeszetes allapota hogy 8 percig erzeketlen a kijelzo,illetve a 2d jatekoknak se volna szabad akadnia ,lassan futnia rajta...
-
-
A dead trigger is doglodik rajta,mert nekem gyari rommal rootolva es phantom buildproppal max garafikan doccenes nelkul met,de a fentebb emlitett gyorsulasi verseny is full tempon futott... az mm be vinni jo otlet,bar ok meseltekmaz ev elejen hogy volt olyan myaudios cuccuk ami mar 7 hete odavolt... de ami a lenyeg veszodjenek ok,mert ha te viszed a szervizpintba akkor neked kell bacogatni a miskolci szervizt,igy meg csak bemesz a forumba es vered az asztalt az ugyfelszolgalaton,ha sokaig nem lepnek a miskolciak ,akkor pedig panaszkonyv az mm-ben...
-
-
-
válasz
Agassi79 #3893 üzenetére
Nem szervizes vagyok ,csak nekem is vllt egy ilyen tab es azota is figyelemmel kiserem a forumot es ha tudok segitek valamimotlettel tapasztalattal. Antutuval kene mérned egyet hogy mennyire ad keves a vagy sok pontot a tabletedre,melyik romot illetve melyik buildpropot hasznalod a tableten? A magok monitorozasara mondjuk system tuner nevu app...irtad hogy alig par % ot merul keszenletben,be van kapcsolva a csuszkas kepernyozar ? Mert ha be van kaocsolva akkor marad beragadva offba a masodik mag...ha nincs kepernyo zar akkor nem marad offba...jatek ugyben nem nagyon tudok segiteni mert nem jatszottam rajta az angry birds sw kivul massal,a dead trigger full grafikaval akadas mentesen ment rajta...
-
válasz
Agassi79 #3891 üzenetére
Eddig proci gondot 1 embernek javitottak a wifijevel egyetemben ,es eddig minden ok neki emlekeim szerint,az 1 mag offban marad az meg tipushiba,ujrainditas utan megy mindket mag amig kepernyo zarra nem megy a keszulek ,mert akkor megint offolja az egyiket ,ha kikapcsolod a kepernyozarat akkor nem ragad offban,csak akkor meg gyorsan merul keszenletben...
-
válasz
Fritz Teufel #3856 üzenetére
En meg 2 naponta toltom,atlag 9 ora net a tobbi keszenletben(2 napi atlag) ha csak napi 1-2 orat hasznalnam akkor nem is kene,annyira a mobil is eleg,de en a lapos helyett hasznalom...na senki nem lesz olyan bator hogy egy 4 magos retina myaudiot vegyen ?
Cekkk szerintem boven 100 dodo alatt van az e8hd,mert vedd le a 40bol,az afat az uzlet,forgalmazo hasznat,s talan a vamot is , ha az oem partnertol veszi a miskolcimceg nem lehet tobb az ara 80 $ nal.
-
válasz
eckmester #3850 üzenetére
Nem rakatnal egyet felre nekem a 916 qr legysziiiiiii
? Megkoszonnem ,annyira meg voltam elegedve a termekukkel ,hogy kene megint egyet venni toluk
ha azt nezzuk akar milyen minosegu is a termekuk csak eladtak annyi x@rt belole hogy mar szalonjuk is lesz ....mar csak egy normi szerviz kene es megbizhato keszulekek.....
-
Reset gomb sincs rajta? Mert a hangero szabalyzo nelkulieknel kikapcsolt allapotban reset gomb benyomva tartva es ugy nyomkodnima power gombot,es egyszer csak elindul a gepen a driver telepitese...neked amugy ha img filevel,frissitesz akkor az rk batchtool progi kell a flasheleshez...
-
-
válasz
Casillero #3812 üzenetére
Az volt az erdekes hogy ha offban maradt a mag akkor sem birta tovabb,gondolom az aktiv mag vegig 100% on ment,de nalam amugy se lehetett valos erteket merni ,mert az akksija hamar felhalott lett,a vegen meg bedobta a torulkozot velem egyutt...5-6 oras uzemideju tabok vannak, a 10 azert ritka mert ahoz kemenyen optimalizalni kell es kinaban ez nem szokas,a nagy gyartoknak meg nem erdekuk a nagy kapacitasu akksi beszerelese az eszkozeikbe ,kiveve asus nexus7 de a tobbi 7 colos markas megreked 6 ora kornyeken ,akar csak a 10 colosok a 120 alatti 4 magos kategoriaban. 2 magosok kozt is csak a samu villant 10 oraval a p51xx sorozattal...
Teagol
Turelem ,mar csak 2-3het es meglesz ha hozzak a formajukat,nekem leggyorsabban 24 nao volt de az ucso szerviz mar 42 napig tartott,de akkor mar az utalvanyt hajtottam ki beloluk cserere...
-
válasz
zsolt64555 #3809 üzenetére
Na ez tenyleg pozitiv hir es tortenes,még a vegen gatyaba razzak magukat miskolcon es szerviz lesz a szervizbol,amugy ott kur.ak el a dolgot hogy nem vettek a faradsagot hogy a forgalmazott eszkozuket megfeleloen kiteszteljek...mondjuk az akksi gond az akkor se derult volna ki. Amugy az enyem meg a wifi mellett se volt mindig fullon...
-
válasz
Casillero #3807 üzenetére
Leirtad amirol mindenki almodik
jo uzemido ,2 mag ,ips alacsony ar ,hat az itthon csak alom marad szerintem,talan 1.5 ev mulva ha a 4-8 magos szornyek mar telitik a piacot,na akkor talan lesz esely egy jo uzemidejo 2 magos tabra a nagy gyartok kinalataban is,mert kinaban egyszerre nem tudnak mindent heleotvozni a kutyuikbe...
-
válasz
Fritz Teufel #3805 üzenetére
Ami viszont rohely,az ennek a tabnak az akksija,a szervizt most nem emlitenem mert elottem mar levizsgaztak. Az a rossz hogy a nagy brandek elerheto aron nem nagyon hoznak forgalomba keszuleket, a kinaiak meg a x@rral teritik be a vilagot,ami meg esetleg jo lenne nem kerul ide hozzank...
-
-
A concorde se egy nagy csorrenes,az o jo termekuk a concorde novum ,az szinte ugyanaz mint a myaudio 916dcc es szinten alig kaphato. A tobbi termekuknel visszatero hiba a gyenge wifi,hiaba magyar ceg azert szerviz oldalon naluk is szoktak nyugok lenni,elvileg a concorde speed (7")ar ertek aranyban nem rossz,de ott meg keves a felhasznaloi tapasztalat emiatt nem javallott,a 8 colos tabjuk(play) meg wifi oldalrol eleg gyengen muzsikal..Mekkora a kereted ra ? Mert ahoz merten kellene valogatni...
-
A legjobb valasztas a samu 7" lenne wifi only verzioban ,hasznaltan. Ugy mag alig dragabb mint ez a kinai muremek szutyok de ha birod anyagilag a fentebb szolo kollegara hallgass n7 80 e ha nem fontos a bovithetoseg es a hdmi,de szamit a support es a patent uzemido bika hardverrel,amugy lehet meg a lenovo a2109 tegra3,magnezium vaz alu hatlap,9 col ,tn panellel 85 e...,ha kevesebb a keret akkor amit mind kettem emlegetunk,wayteq vagy prestigio..
-
-
Nem megbizhato még az arahoz kepest se,ha meg nem lenne gond a 7 col akkor a wayteq 7dci vedd ,arra mar van 4.22 uzemido 3-5 ora ,jo,support es az itthoni felhasznaloi kozossege is nagy szamu. A myaudionak nincs jo termeke,kiveve talan a 916dcc, az szervizeles maceras hosszadalmas es idegesito...a 808dcc felejtos...
-
válasz
Fairplays #3724 üzenetére
Elvileg nem maradnak meg a frissites utan sem,legalabbis nekem anno mikor a myaudio frissitettem wipe nelkul ,akkor is gyalult mindent,talan a media particiot nem bantotta,de a programok es egyebek mentek a levesbe(data partition). Ugy hogy olyankor en is adtam a x@rnak egy pofont
. Amugy sok mindent buknal ? Szerintem nem lesz mas valasztasod a vegen,egy full wipe es ujratelepites...
-
-
válasz
Fairplays #3717 üzenetére
Wipe all,ha utana se mukodne akkor ujra huzas...de ha van kedved kiserletezni eloszor csak egy cache ,ha nem er semmit akkor a datat is wipeold a vegen ha minden kotel szakad akkor teljes torles wipe cache,data,media partition majd restart ,aztan kikapcs es ujra telepites.
-
válasz
Donki Hóte #3704 üzenetére
Haza lehet ,mert rom cserenel a frissiteskor beleirhat az egyes hardverelemek epromjaba es attol nyusszan meg. Nem veszmadarkodas csak tanacs,de batrake a szerencse
Pimi az a baj ez nem olyan mint a win,itt nincs a szofverhez megirva a kismillio driver hanem csak az eszkoznek megfelelo,de tartalmazhat a hardverelemekhez uj utasitasokat es egyebeket amik az epromjaikba kerulnek beirasra kb olyan mint amikor az alaplapod epromjat frissited(bios).azt is el lehet kur.i nem megfelelo firmmel.namitt isnez a szitu ha nem jo sw kerul ra.de ennel osszetettebb a dolog ,mert lehetnhogy a rossz sw miatt csak egyes dolgok nem mennem rajta,pl wifi ,touch panel,blutyuk es tsai...
-
-
válasz
Trialbiker #3628 üzenetére
Gyorben csak szervizpont van,a szervizeles helye miskolc.
-
-
Ha van ra lehetoseg kerjetek csereutalvanyt,es nem nagyon akarok a myaudio ellen beszelni,de lehet hogy megbizhatobb eszkozt kellene neznetek. Mert azert nem jarja hogy fel ev alatt hatast dobjon az akkumulator,aztan meg 30 napig javitjak. Az akksi tipus hiba ,a beragado magokkal egyetemben,nalam az akksi verte ki a biztositekot,5 honap alatt ugy kinyult hogy egy toltessel max 20 percet ment.
-
-
-
-
-
válasz
orientbio #3486 üzenetére
A verzioszam a tableten a beallitasokmeszkoz nevjegye alatt olvashato ,a verziszama neten a kiadas datumat jeloli, a bbsgadmeirol lehet letolteni de fordito program kell hozza ,vagy a google fordito ,mert kjnai nyelvu oldal. A bekapcsolastol az 1 perces boot ido ne sok, amiatt ne aggodj...eleg sok programot es alkalmazast kell gepnek elinditania bootolaskor,es ez idobe tellik...a 10.26 rom linkje [link] a kek kriksz krakszra kell klikkelni es lejon remelem el meg link,elirtama verzio szamot a myaudios 9.23..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Dacia topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest