Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Waze hogy birod idegekkel? En mar a 4-5 het utan sik ideg voltam,elkezdtem oket naponta hivogatni es egy ket kedves emailem is volt felejuk amire nem reagaltak,na ez csak olaj volt nalam a tuzre,nampersze az is hogy telefonon se lehetett elerni oket tul,surun... amikor meg mar vegre elertem oket na akkor kiadtam a mergem ,meg ha kulturalt modon is tettem. Na de amit a hulye azert nem vagyok bolt ugyfelszolgalatosa kapott hat abban se volt koszonet,igaz mikor elmondtam a magamet a vegen bocsanatot kertem az mm ugyfelszolgalatostol. Irigyellek ,engem mar szetb@...tt volna az ideg...hivtad miskolcot mit mondtak? Az e.d.re kentek a dolgot,hogy az nem kuldtek meg? Nalam 4.5 het utan azt se tudtak megmondani hogy naluk van e,mar mint miskolcon...gondolhatod mekkora volt a fejem...de ez mar csak mult . Mar 2 honapja gond mentes vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Androidos fejegységek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest