- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon DSLR topik
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel #4248 üzenetére
Reszemrol amen
en proba kepp a real racing 3 toltam rajta,ment gond
nelkul ,de toroltem mert a jatekok nem jonnek be ,az autosok tapizva meg még annyira sem. Mondjuk nalam nincs ideje egy hetet allni keszenletben ,8-9 ora olvasas ,netezes utan ugrik a toltore ,de en surubben is hasznalom mint te. Nalam napi 4.5 ora net also hangon. Megirom majd a skypeon mikor lesz jo a het vegen ,mert valamelyik nap jonnek megin baba nezobe. Meg nekem hoznak egy laptopot hogy gatyaba razzam.Bb68
Koszi a megtisztelo cimet,mi csak az elsok kozt vettuk igy hamar jottekma hibakmis elo fele,en meg aktivan hasznalom a tabot,ugy hogy nalam hamarabbnis jott az akksi gond. Kar amugy ezert a tabert ,egy jol megirt droiddal,jo akksival es kozepesen jo wifivel utos lenne meg most is,de kinaban erre sajna nem torekednek. Ami merteben lehet hogy jo lenne neked a samu 7.7 colosa ,igaz nem egy mai gyerek de az xda-s sracok is mogotte vannak,ugy hogy ha nem is hivatalos de tamogatott tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest