Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kőbaltás #4193 üzenetére
Nem volt nagy az elvarasom hidd el,elfogadtam a gyengebb kijelzot ,a max 4.5 ora uzemidot,gyenge wifit.. de azt nem fogadtam el hogy tudvan hogy tabletben rejlo cpu/gpu paros mire kepes, es ehez kepest mit nyujt a tab,hat koszono viszonyban sem volt egymassal,de ez is belefert volna,ha a szerviz nem olyan semmire valo amilyen , 2szer volt a tabom szervizben 155 nap alatt es ebbol kozel 60 napig javitgattak, az i-re a pontot a lehalo akkumulator tette fel. Mert oke hogy most cserelik aztan 5 honap mulva megint,de mi a garancia arra hogy az egy ev lejarta utan is lesz alkatresz, mert bar 2 ev garanciat irnak ,de valojaban 1 ev teljeskoru, a masodik evben csak az alkatresz arat kell kifizetni.. ezt volt az amit mar nem vallaltam be. 5 havonta akksit cserelni kisse meredek. De nekem is az elso droid eszkoz volt,megtapasztaltam vele milyen a gyenge oldal, es tapasztalatom birtokaban masodjara mar mas gyarto tabletjet vettem meg, azota nem borzolja a droid az idegrendszerem, de legalabb megtanultam amit tudtam csak titkon remeltem hogy nem igy van: a minosegnek ara van. Amugy az a baj attol,hogy olcso valami ,gond nelkul kell mukodnie ,autos peldaval elve bar a suzuki sokkal olcsobb mint egy merci , de az artol fuggetlenul biztonsagosan es uzembiztosan kell tudni kozlekedni vele..
Ha tudnad hogy szenne idegelt a szerviz az ev elejen
tabom leadasa utan 3 hettel nemmtudtak megmondani naluk van e,emailre nem valaszoltak telefonon 2 het alatt jo ha egyszer el lehetett erni oket,erdemleges valaszt meg csak akkor kaptam toluk amikor mar a fogyasztovedelemmel fenyegetoztem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest