Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life
üzenetére
A garanciális eljárást Én is végig szenvedtem csak a WayTeq szervízzel.
Én nem fenyegetőztem a fogyasztóvédelemmel, hanem hozzájuk és a bírósághoz fordultam, ezért tudom, hogy jogos a felháborodásod. 1 évem ment rá. A végén fizették a per költséget az ügyvédemet és most tárgyalunk a kártérítésről, most már peren kívül akarnak megegyezni.
Ehhez kitartást kívánok Neked s sors társainknak. Minél többen állunk ki a jogaink mellet és minél több üggyel árasztjuk el a békéltető testületet és a bíróságot annál előbb változtatnak a fogyasztóvédelmi törvényeken. Remélhetőleg!
Üdv Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest