Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Hát nincs bennetek semmi kalandvágy? A biztosra menni (Nexus, Samu) a legkönnyebb. És az adrenalin?
(Kínában ennyiért 4 magos retinás 2 megás táblát kínálmak
) -
Teagol
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszönöm a gratulációkat, és a sok segítséget!
Amikor feltettem a dcc-re a gadmei romot, és elkezdett normálisan működni, majd kiugrottam a bőrömből! Nagyon kellemes felhasználó élmény volt. Az akku hibáig nem is volt gondom utána.
De ez a vas valami hihetetlen most! Minden tökéletesen fut rajta elsőre, nem kell buherálni és ... erre van kitalálva, na. Azonnal frissített 4.2-re.
Először a mérete miatt én is aggódtam, de a felbontás miatt észre sem veszem. Leírhatatlan a különbség.Szerettem a 808-ast, de nagyon örülök a cserének. Amennyiben tehetitek, válasszatok jó minőségű vasat, felejtsétek el az ár érték arányt. A kényelmet, a minőséget és a megbízhatóságot fizetjük meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Sorozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)