- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
kőbaltás #4115 üzenetére
Köszi! Már van egy Wayteq DVB-T STB-m nekem is. Jól működik, csak apróbb problémáim vannak vele. De elviselhető. Azért gondoltam Wayteq tab-ra, mert elég jó a közösség körülötte. (Ha szétnézel itt a fórumon a nagy guruk is ajánlják/fejlesztenek rá.) De sajnos vagy nem sajnos csak a MyAudio mellett kötöttem ki megint egy 708AG "személyében". Erősen gondolkodtam a Lenovo A2107-en is amikor az első 708AG-t vissza kellett vinnem a MM-ba. De ott a ló meg a szamár esete lett volna hardver terén. A MyAudionak is főleg akksi problémái vannak bár itt egy páran panaszkodtak a wifi-re és mag beragadásra, de ezeket én nem tapasztaltam. Az akksi is jó volt kb. 2-3 héttel ezelőttig. Ami viszont riasztó, hogy nekem azzal az ürüggyel adtak csere utalványt, hogy nincs hozzá alkatrész. Ha forgalmazó sem tud szerezni garancia időben hozzá akksit, akkor mi lesz garancia után?
De köszönöm a tanácsot. Majd figyelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest