- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
válasz
Fritz Teufel #4171 üzenetére
Szia
Nekem még semmi bajom a géppel, remélem nem is lesz.
Egy gondolatom azonban megosztanám veletek, legfeljebb elküldtök.......
Nagyon régen, fiatalon mi különböző motorokat, autókat tuningoltunk (jáwa, komár,
trabi, stb.) Aztán meghajtottuk mint zinger a varrógépet, s csodálkoztunk, hogy szét esett alattunk. Némi hasonlóságot látok. Ti is tuningoltok csak tabletet, lehet hogy ezért esik szét? Ne kövezzetek meg, de tényleg olyan nagy elvárások mellett, amihez új room vagy miafene kell? Én filmeket nézek vele HDMI csatlakozással LCD tv-re. Internetezek vele szinte egész nap csak éjszaka van töltőn a gép, a játék is simán megy (F-18 szimulátor), lehet Én vagyok a kivétel aki jó gépet kapott?
Remélem senkit nem bántok meg, de ha 4-5 olcsóbbat kipróbáltok annak az árán
már egy nagyon jót is vehetnétek s nem kéne tuningolni.
Persze abban meg semmi élvezet.
Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest