Hirdetés
- Dell notebook topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4186 üzenetére
Drága barátaim!
Nem vitát akarok kezdeményezni,(bár ez a fórum talán erre is való) de this is life válasza mégis csak azt jelenti, hogy változtatni akartatok a gyári beállításokon.
A tab-hoz a tudásod -talán úgy fogalmaznék hogy sokat kéne felejts hogy az én szintemre juss- a leírtakból kiderül igen magas fokú. Akkor miért nem nézted meg mi a gép határai és ezen kereteken belül támasztasz elvárásokat. Bocs amiért állandóan visszatérek az autós példákhoz-( de Én azokhoz a gépekhez értek)- mi is csak optimatizálni akartuk a trabit, az eredményről tegnap írtam. Lehet nem hiszitek el, de Én így tanulok Tőletek, hisz nekem is az első tabom-(a legelső WayTeq xTab 70w három napig működött, a többit jFox-nak korábban megírtam)-ami működik. Ezért írok talán kicsit akadékoskodón, mert így a Ti balszerencsétekből okulva ez és a jövő beli kütyüknél már tudni fogom, hogy milyen elvárásaim legyenek.ps: ja bárki bele "ugathat"(this is life) szívesen veszek minden jó szándékú hozzá szólást.
Sir Winston Churchil-t idézve: Minndig szeretem, ha tanítanak de nem viselem el, ha kioktatnak.
További jó fórumozást. Sziasztok.
Remélem látható lesz a kép amit feltöltöttem, ha igen a kép aláírás:
Lehet hogy sakkban jobb a gép, na de karatéban?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest