- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- 3D nyomtatás
- Akciókamerák
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teagol
aktív tag
Az is egy dolog, hogy hosszú a szervizidő, de ráadásul nekünk kell buherálni szoftveresen is, hogy NORMÁLISAN működjön!
Abból indultam ki, hogy mekkora mennyiségben kell kiszórni a piacra, hogy meg is érje nekik, és akkor ott van még, hogy fent kell tartani a szervizét is. Fizetni az embereket, a járulékokat, stb ...
Szóval ipari mennyiségű hulladékkal kell ellátni a piacot, hogy hasznot is termeljen!Más.
Ár-érték arányról beszélnek sokan, régen én is így gondoltam. Ma már nem.
DE! elvárná az ember, hogy ha vesz valamit, az működjön!
Én is olvasgattam a fórumot, elégedett voltam, mert működött a gép. Aztán hirtelen megadta magát az akku majdnem 5 hónap után. Szuper. Ezt csak azoknak írom, akik úgy gondolnak a gépükre, mint szerencsés kivételre. (ami ugye nevetséges, hogy előfordulhat)
Szólok, nem lesz az. Mert mint Life is írta, a benne lévő alkatrészek ...Ez olyan, mint amikor veszel egy bicajt valamelyik hipermarketben 30 pénzért, aztán kiderül, hogy használhatatlan.
Akkor minek gyártják?!!!Legyen akkor ne 40e. Legyen 50e és lehessen használni!
Mert ez így átverés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air - 16 GB
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest