Hirdetés
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.toth91
tag
válasz
waterphone #54 üzenetére
A MyAudioról is kb ugyanez mondható el. Nekem eddig egyszer volt velük dolgom, amikor a network tv alkalmazáshoz kértem a serial-t. Megírtam az emailt, rá 5-6 órára megvolt a válasz, indult az alkalmazás. Azóta nem volt vele semmi gondom, szóval nem zaklattam őket. Szervízpontok vannak elég sokfelé, elvileg pécsett is.Arra, amire használnádl szerintem rendben van, már ha a betekintési szöge nem okoz problémát. A héten odatettem egy navon 7 mellé, elég soknak látszik az az 1 colnyi különbség. A cég kb minden nagyáruházban képviselteti magát a termékeivel, szóval úgy gondolom, a normális támogatást is meg kell adniuk. Elvileg nem sokára érkezik a 4.1 frissítés a gépre, szóval frissítés terén sincs gond a supporttal (bár ezt nem kiabálom el még). Az első készülékek még angol nyelvűek voltak, de a support még ha jól emlékszem a megjelenés hetében kiadta hozzájuk az magyar szoftvert, amit percek alatt fel lehetett tölteni a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Apple Watch
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest