Legfrissebb anyagok
- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
PROHARDVER! témák
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
waterphone
tag
Ma reggel nyomkodtam meg egy ilyen eszközt a pécsi MM-ben.
43K volt ráírva. Azt nem tudom hogy ez a nyomkodható darab volt az utolsó vagy sem.Valami tabletet én is szándékozom venni a közeljövőben, főleg tanuláshoz (tutorial videók + doksik), így mindenképpen 7 col feletti kategóriában gondolkodom, viszont a 10 colosak túl nagyok nekem. Persze némi szórakoztató jellegű felhasználásra is kerülne.
Mi a tapasztalat a Myaudio eszközökkel support szempontjából? A Concorde-nál tudom hogy lelkes és segítőkész a támogatói háttér, de ezt a márkát nem ismertem eddig, viszont maga az eszköz nagyon tetszik.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest