- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
playa123
csendes tag
2. szervizelés: ismét Flag Kft, ahol miután elmondtam, hogy semmi nem változott az első szerviz óta és szerintem nem cseréltek rajta semmit (miután alaplap-csere is volt a szervizlapon, ám megtaláltam a régi file-jaim maradékát a gépen...ugyan már..), az ügyfeles nő arra akart rávenni, hogy ismét adjam be hozzájuk. Kérdeztem, hogy akkor ez így fog mennia végtelenségig? Ugyanis javíthatatlan, mint köztudott.. Válasz: igen. Mondtam, hogy nem, a pénzemet kérem és ennyi, fogjuk rövidre. Belátta, hogy az egész tablet egy f*s, így elküldik Miskolcra, ahol megint bevizsgálják (..), majd szólnak.. Mondtam ácsi, nem fogok télig várni; mikor kapom vissza a pénzt? Válasz: hát majd ha Miskolcon úgy ítélik meg adnak utalványt.. Majd miután közöltem, hogy a törvény 30 napot ír elő egy hónap múlva gondok lesznek ha nem kapok lét és ne utalványozzunk, olyan nincs a magyar fogyasztói jogban készségesen belátták, hogy igazam van érdeklődjek 20 nap múlva.
Tehát várakozás.
************** közérdekű ************
Aki Myaudio terméket venne: a szervizbe (amely egyébként más márkákat is javít) CSAK myaudio tabokat és mp3 lejátszókat hoztak vissza a vásárlók. Amíg sorban álltam a tömött boltban megszámoltam és 24 (!) darab Myaudio terméket láttam dobozban a polcokon, mind javításra várva - 90%-uk tablet volt. A support nem válaszol 2 hónapja. Kinek van kedve még vásárolni?...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest